Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

QUOTE(Lemona` @ 2014 02 21, 13:55)
O tai lauksiu pasidalinant  bigsmile.gif
Man kaip tik trūksta žaidimų.

Paštuke daug yra, tai va skaitinėju smile.gif

o reikia ilgiau pabuti, kad gauti pastuko prisijungima? g.gif
Atsakyti
Kokiam pastuke? Keleto zaidimu ir man truksta antrai dienai. Manieji jau atsibode man. O dar nezinia kaip seksis antra diena kam zaisti blush2.gif
Parasiau Jums laiska i az, Lemona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 21 vasario 2014 - 14:19
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 21, 14:10)
Kokiam pastuke? Keleto zaidimu ir man truksta antrai dienai. Manieji jau atsibode man. O dar nezinia kaip seksis antra diena kam zaisti  blush2.gif
      Parasiau Jums laiska i az, Lemona

Man ir dar keletos truksta, bet taip norisi kazka naujo sugalvot, kad tikria jaunieji nebutu ju mate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 02 18, 09:27)
Labas rytas  smile.gif

Aš susidėliosiu scenarijų, tada pasitarsiu su muzikantais kaip jie ves ir tiek.
Na aš labai ir nesitikiu, kad jie ir praves. Bet bent salės žaidimais manau neteks rūpintis.
O ko daugiau reikia.
Išleist iš namų gražiai, jaunikiui išbandymų duot.
Užimt jaunimą gamtos, kad jaunieji galėtų pasifotkint.
Atimt stalą  biggrin.gif

Ai nežinau, aš visai rami, nors ir pirmąkart  biggrin.gif
Gal dėl to, kad labai mėgstu organizuoti tas šventes?
O dar ir laiko marios..
Vienintelis dėl ko pergyvenu - finansai.

As irgi siaip rami del pravedimo. Ta pati ideja, gal del to, kad daznai tenka pevest vakarus aplinkikiu atmosferoj, o ir organizuoti patinka. Taciau finansai, parsigabenimas sveiku prekiu i LT ir dar truputuka antra diena suka smegenis. Del pirmos esu visiskai rami biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bros @ 2014 02 21, 21:46)
Man ir dar keletos truksta, bet taip norisi kazka naujo sugalvot, kad tikria jaunieji nebutu ju mate smile.gif

O man dar tokia ideja kilo, kad mes cia dalinames patenkintos zaidimais, kad negirdeti butu, o va musu Jaunieji gal bambas isverte irgi nardo per situos pokalbius ir jau viska zino lotuliukas.gif

Mergelikes, kokio tipo zaidimuku Jums reiktu? Komandiniu labiau? Gal galetumet ir man kokiu linksmuciu antrai dienai parasyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 21 vasario 2014 - 21:25
Turbut jau pastebejote, svociutes, kad mano mintys blaskosi kaip kokios k... lotuliukas.gif Kiek zaidimu Jus spejote pravesti gamtoje, kol Jaunieji fotografavosi? As pasiruosiau 8 poroms ir 2 Jauniesiems. Ar pakaks? Jau geriau tureti daugiau, nei pritrukti.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 22, 00:24)
Turbut jau pastebejote, svociutes, kad mano mintys blaskosi kaip kokios k...  lotuliukas.gif  Kiek zaidimu Jus spejote pravesti gamtoje, kol Jaunieji fotografavosi? As pasiruosiau 8 poroms ir 2 Jauniesiems. Ar pakaks? Jau geriau tureti daugiau, nei pritrukti..  cool.gif

žiūrint kokia bus jaunųjų fotosesija, mūsiškiai labai daug fotografavosi su poromis, tai aš spėjau pravesti tik du, nors buvau prisiruošusi 5, tiesiog nebuvo laiko, bet geriau tegul lieka:)
Atsakyti
As ruosiu zaidymus kokius 3 ,nes manau nebus kada juos zaisti,noresis ir uzkasti ,limonado isgerti smile.gif ir fotosesija bus irgi su pabroliais,pamergemis .Tai laiko manau nebus kada zaisti.Galvoju koki zaidima su fantais padaryti,kad kuo maziau atributikos su savim vezioti
Atsakyti
QUOTE(ingrid1118 @ 2014 02 22, 09:46)
As ruosiu zaidymus kokius 3 ,nes manau nebus kada juos  zaisti,noresis ir uzkasti ,limonado isgerti smile.gif ir fotosesija bus irgi su pabroliais,pamergemis .Tai laiko manau nebus kada zaisti.Galvoju koki zaidima su fantais padaryti,kad kuo maziau atributikos su savim vezioti

Tikrai turėtų užtekti,nors atrodo, kad laiko kelios valandos, bet jis tirpte tirpsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 22, 08:44)
žiūrint kokia bus jaunųjų fotosesija, mūsiškiai labai daug fotografavosi su poromis, tai aš spėjau pravesti tik du, nors buvau prisiruošusi 5, tiesiog nebuvo laiko, bet geriau tegul lieka:)

Sake vyks valanda laiko fotosesija vien tik Jauniesiems, o tada jau ir su norinciais fotografuotis. Bet dabar galvoju, kadangi pulkas is kokiu 12 zmoniu(o gal ir daugiau, dar nesidomejau), tai manau maksimums 5 zaidimus spesiu pravest per valanda laiko. Na liks kitai dienai zaidimu, jei kas, arba kitai kokiai sventei isbandyt smile.gif Nesuku galvos del per didelio pasiruosimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 22, 12:15)
Sake vyks valanda laiko fotosesija vien tik Jauniesiems, o tada jau ir su norinciais fotografuotis. Bet dabar galvoju, kadangi pulkas is kokiu 12 zmoniu(o gal ir daugiau, dar nesidomejau), tai manau maksimums 5 zaidimus spesiu pravest per valanda laiko. Na liks kitai dienai zaidimu, jei kas, arba kitai kokiai sventei isbandyt smile.gif Nesuku galvos del per didelio pasiruosimo  wub.gif

tikrai esate teisi smile.gif
Svarbiausia bus vakarinė programos dalis, o su palyda, kaip išeis, taip smile.gif
Atsakyti
ACIU Dievui ir Jauniesiems, is vakaro man tik priklausys stalo uzsedimas (jei toks vyks), 24.00h ir Jaunuju islydejimas miegucio thumbup.gif Visu kitu rupinsis vedejas. O ji Jaunieji labai iskalbu issirinko. Teko su juo apibendrint programa, tai jau vien per gmail pokalbius prisijuokiau iki asaru lotuliukas.gif Man tada tera rimciausias ruosimasis Jaunuju islydetuves. Norejau, kad jis butu grazus, bet ne per jautrus. Na ar pasiteisins, pamatysim vasaros gale cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 22, 13:08)
ACIU Dievui ir Jauniesiems, is vakaro man tik priklausys stalo uzsedimas (jei toks vyks), 24.00h ir Jaunuju islydejimas miegucio  thumbup.gif  Visu kitu rupinsis vedejas. O ji Jaunieji labai iskalbu issirinko. Teko su juo apibendrint programa, tai jau vien per gmail pokalbius prisijuokiau iki asaru  lotuliukas.gif  Man tada tera rimciausias ruosimasis Jaunuju islydetuves. Norejau, kad jis butu grazus, bet ne per jautrus. Na ar pasiteisins, pamatysim vasaros gale  cool.gif

Jums pasisekė smile.gif
O dėl išlydėjimo. man pačiai buvo sunku, nors jaunoji prašė, kad nebūtų graudu, nelabai išėjo apsieiti be ašarų 4u.gif nuotaika vis tiek tokia šventiškai graudi blush2.gif
Atsakyti