Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

QUOTE(sandrixe @ 2014 02 23, 20:07)

monikiuxas ,kada tau šventė? smile.gif man rugpjuti smile.gif

Man irgi rugjuti smile.gif Tai gal dar susitiksim? Rugjucio 23 musu "teismo diena" cool.gif
Papildyta:
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 23, 19:56)
Mes šventėm praeitą savaitgalįsmile.gif pasiruošimui buvo tik pusantro mėnesio, nes mus pakvietė per Kalėdas ax.gif Juodai stresavau, bet ruošiausi nuo dūšios ir visai neblogai išėjo:)))

Tai visai dar sviezus ispudziai 4u.gif Nesusalot???? Kas dar istrigo, be prastu muzikantu, is Jusu vedamu vestuviu?
Atsakyti
[quote=Monikiuxas,2014 02 23, 22:15]
Man irgi rugjuti smile.gif Tai gal dar susitiksim? Rugjucio 23 musu "teismo diena" cool.gif
Papildyta:
mum 08 09. smile.gif
ar taures pirkot,ar pirksit gatavas ar patys dekoruosit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixe: 23 vasario 2014 - 20:21
As tai tiek tu tauriu prisiziurejau kad akyse jau raibo,niekaip issirinkt negalejau viena uz kita grazesnes ,aisku ir kainos ju nemazos,Nuvazevau i gariunus ten radau kopija su svarovskiais tipo http://a1.smlycdn.co...ce4dea30c_m.jpg ir pigiai . Gal isgraviruosiu ir manau bus grazu
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 02 23, 21:20)
Papildyta:
mum 08 09. smile.gif

As planuoju rupintis tik paprastom taurem, kurios bus sudauzytos po ceremonijos baznycioj. Del tikruju klausiu Jaunavedziu. Gal patys susiorganizuos. Bent jau as savo sventei organizavausi pati, nes niekas negali geriau zinoti uz mane pacia, ko as noriu biggrin.gif

ingrid1118, labai mielos taures. Paprastos, neperkrautos, labai grazios thumbup.gif

Gal jau suknutes issirinkot? As nieko nerandu, ka pamatyciau ir pasakyciau: VAU!!!! NORIU!!!! doh.gif Na dar tokia plius minus sita: http://www.amazon.co...=A30X55URQQ4MT0
Labai grazi ta, bet bus nepatogu ir karsta, manau: http://www.ebay.co.u...ar=540261184084
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 23 vasario 2014 - 23:15
QUOTE(Herukas @ 2014 02 21, 14:05)
o reikia ilgiau pabuti, kad gauti pastuko prisijungima?  g.gif

Ne, pirmoj temos žinutėj visa info, mergaitės 4u.gif
Reikia tik prašyt pas kažką asmeniškai, parašys tą slaptažodį smile.gif

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 22, 00:24)
zaidimu Jus spejote pravesti gamtoje, kol Jaunieji fotografavosi?

Aš manau, 5ių per akis.
Aš kai pati tekėjau, mes nedarėm foto sesijos gamtoj. Mum smagiau buvo žaisti su visais, pasėdėjom dar pavalgėm, atsigėrėm.. biggrin.gif
Po vestuvių tik susirūpinau, ar turėsim foto su jaunikiu tik dviese biggrin.gif

QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 22, 18:58)
ir dar labai svarbu, kad muzikantai ne trukdytų, o palaikytų, o to pas mus nebuvo g.gif

Va va drinks_cheers.gif
Pas pačią buvo tokie, kad piršliam išsižiot neleido, o žmonės pasiruošę buvo.. Tai abydna buvo man dėl jų..
Užtat pati žadu skambintis ir klausti, kokie jų planai. Ir, gavus sesės palaiminimą, priminsiu jiem (jei reiks), kad jie pasamdyti groti, o ne vesti cool.gif
Žodžiu aš pasiryžus kovoti dėl gerų vestuvių sesei biggrin.gif

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 23, 23:11)
As planuoju rupintis tik paprastom taurem, kurios bus sudauzytos po ceremonijos baznycioj. Del tikruju klausiu Jaunavedziu. Gal patys susiorganizuos. Bent jau as savo sventei organizavausi pati, nes niekas negali geriau zinoti uz mane pacia, ko as noriu  biggrin.gif

Gal jau suknutes issirinkot?

Aš nė negalvoju apie taures drinks_cheers.gif Mes ir patys rūpinomės, ir sesuo manau pati pasirūpins.

Na turiu nusižiūrėjus.. Bet man dar daug laiko smile.gif
O tavo gražios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 24 vasario 2014 - 08:40
Aš nė negalvoju apie taures drinks_cheers.gif Mes ir patys rūpinomės, ir sesuo manau pati pasirūpins.

Man irgi jaunieji pasakė, kad taurėmis pasirūpins, Juos tėvai sutiko su duona ir druska, taures, iš kurių gėrė nusinešė ant stalo, o aš tik išleidžiant miegoti ant padėklo sudėjau šampaną, graviruotas taures, vynuoges, meilės simfoniją ir t.t., žodžiu, taurės susitarimo reikalas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 24, 09:34)
Man irgi jaunieji pasakė, kad taurėmis pasirūpins, Juos tėvai sutiko su duona ir druska, taures, iš kurių gėrė nusinešė ant stalo, o aš tik išleidžiant miegoti ant padėklo sudėjau šampaną, graviruotas taures, vynuoges, meilės simfoniją ir t.t., žodžiu, taurės susitarimo reikalas blush2.gif

Na jei išleidžiant kažką su taurėm ruošiamės, tai jo, tada svotams priklauso.
Bet tos, kur jaunieji gamtoj geria ar prie stalo, tai manau jų pačių rūpestis. Jie patys žino, kokių nori..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O jūs darėt pvz kokį nors kaip ir darbą jaunikui prieš pamatant jaunąją. Nu tipo, padaryk tris darbus ir tada mergelė bus tavo. Nu sakykim, va obuolys prismaigytas degtukų daug daug. Trauk pagaliukus ir sakyk kokiais gražiais žodeliais, kokiais meiliais vardeliais šauksi savo mylimąją.
Kažin kaip toks variantas g.gif Bet daugiau nesugalvoju schmoll.gif
Pas mene per vestuves pakišo netikrą nuotaką. Atėjo kaiminka su balta užuolaida ant galvos, atsivedė ir ūgtelėjusių berniuką, o "jaunoji" gal kokių 60 metų. Tai vyriausias pabrolys turėjo ją prisiimti, davė gėlių puokštę laukinių, saldainių. Nu juoko buvo viesiems.
Ką dar darote prieš parodant nuotaką g.gif
Ir kas perka svočiai gėles g.gif Vienur pirko nuotaka, kitur nusipirko pati, nes derino prie gėlių plaukuose, kitur piršlys g.gif Ar čia bendru susitarimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 02 24, 10:34)
O jūs darėt pvz kokį nors kaip ir darbą jaunikui prieš pamatant jaunąją.

Ir kas perka svočiai gėles

Taip, ruošiuos kelis išbandymus pateikt smile.gif

Šiaip jaunoji.. Kaip ir visam pulkui..
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 24, 00:11)

Gal jau suknutes issirinkot? As nieko nerandu, ka pamatyciau ir pasakyciau: VAU!!!! NORIU!!!!  doh.gif  Na dar tokia plius minus sita: http://www.amazon.co...=A30X55URQQ4MT0
  Labai grazi ta, bet bus nepatogu ir karsta, manau: http://www.ebay.co.u...ar=540261184084

as dar ziurinejuos pasiula sukneliu lotuliukas.gif bet sakiau po gero menesio eisiu per nuomos punktus, jei nieko doro nerasiu uzsisakysiu is kinieciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 02 24, 12:16)
bet sakiau po gero menesio eisiu per nuomos punktus, jei nieko doro nerasiu uzsisakysiu is kinieciu smile.gif

As irgi blogiausiu atveju nuomuosiuos, bet bus sunku.. Per pora sav. surasti sau patinkancia ir dar batus priderinti??? g.gif Jei jau nusipirkti per panasiai pora menesiu nerandu ka biggrin.gif Uzsisakiau viena klasikini grozi, galvoju vistiek i sugerovus einu, ka cia dar ir mastyt su tom mandrom suknelem. Tik uzsisakiau, tik ji man parejo, tada Jaunieji atsimine, kad reik mums pasakyt, kad mes busim liudininkais thumbup.gif O dar kai pradejau klausineti, o tiksliau dar po menesio pradejo su manim bendrauti rimciau, tai isvis paaiskejo, kad busim liudininkai su savo programa doh.gif Na bet nieko, kad tik tokios bedos butu per tas sventes lotuliukas.gif Panaudosim klasikini grozi antrai dienai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, o man kažkokia apatija viskam,aš optimistė iki birželio pabaigos dar daug laiko biggrin.gif
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 22, 18:15)
Jums pasisekė smile.gif
O dėl išlydėjimo. man pačiai buvo sunku, nors jaunoji prašė, kad nebūtų graudu, nelabai išėjo apsieiti be ašarų 4u.gif nuotaika vis tiek tokia šventiškai graudi blush2.gif

maniškė nuotaka labai graudenasi visad,o ir aš neatsiliekanti nežinau kaip čia bus doh.gif Sakiau kalbėsiu paprastai ir trumpai,bent išleidžiant tėvams:)
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 23, 22:15)

o aš liepiau išsirinkti jauniesiems kokio šeimos židinio ir taurių nori,foto prašiau atisųsti,mes tokias ir nupirksim smile.gif

QUOTE(DEM @ 2014 02 24, 11:34)
Sveikos 4u.gif
O jūs darėt pvz kokį nors kaip ir darbą jaunikui prieš pamatant jaunąją.

Aš pernai dariau jaunikui išbandymą su skaičiais,kurie susiję su jaunąja:)Labai patiko idėja man ir šiaip linksma,kai jaunikis mato skaičius ir mąsto ką jie reiškia lotuliukas.gif
Šiemet radau idėją skaitydama su bučiniais, tai bandysiu jaunikui pateikti šią užduotį jaunąjai atpažinti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 24 vasario 2014 - 13:30