Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

QUOTE(Ynka @ 2014 02 26, 15:09)
Pasirasau po kiekvienu zodziu,praeitose vestuvese savo jaunavedziams irgi sakiau,kad jei pranes vestuviu diena stipru lietu, turekit grazius guminius batus,darysim fotosesija balose :lotuliukas:grisim slapi,bet vistiek laimingi biggrin.gif  oro neuzsisakysi,o gali padaryti "prikola" ir bus kitaip nei pas visus biggrin.gif Negalima tokia diena leisti,kad kokios tai smulmenos nuotaika gadintu,nebepakartosi cia ne gimtadienis lotuliukas.gif

As visiskai pilnu 100% UZ drinks_cheers.gif Jei jau situacija susikloste nepalanki, padarykime ja palankia thumbup.gif lotuliukas.gif O jei jau nusiteiki, kad gali buti nesklandumu(o be ju beveik neimanoma, kai toks pulkas zmoniu), tai tada didesne tikimybe, kad viskas praeis gerai tongue.gif Psichologinis nusiteikimas uzkerta kelia nesusipratimams bigsmile.gif (cia tik mano nuomone wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 26 vasario 2014 - 15:08
Merginos, pritariu viskam - reikia iš visko pasijuokti ir tiek biggrin.gif

Na aš lyg susidėliojau scenarijų pirmai dienai smile.gif

Eisiu db į paštuką pvz vartyt, gal ką pakeist reik smile.gif
Atsakyti
[quote=DEM,2014 02 26, 13:42]
Galėčiau paklausti, bet kur tada staigmena g.gif Gal kažkaip reik per aplinkui, užuominom. Nežinau. doh.gif Geriausias pasakymas: mums nieko nereikia, svarbu, kad einat.
Patikėkit, mūsų jauniesiems irgi nieko nereikėjo biggrin.gif nei išlydėtuvių, nei žaidimų, žodžiu, nieko biggrin.gif
klausiausi, klausiausi aš jų, galiausiai supratau, kad jų galvose mintys šokinėja ir nusprendžiau daryti savaip, kad ir jiems ir svečiams būtų linksma, visi būtų užimti. Su kaupu tai išsipildė smile.gif Jaunieji liko patenkinti ir svečiams patiko smile.gif
Siūlau tiesiog daryti, ką sumąstėt, nes tikrai pas Jus labai gražios idėjos ir nepavykti negali, o jaunieji tikrai liks patenkinti, nes tai jų išskirtinė diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 02 26, 16:53)

Na aš lyg susidėliojau scenarijų pirmai dienai  smile.gif

As jau antra diena ipusejau deliotis. Taip gera, kai laiko dar daug, o darbai beveik sudelioti cool.gif Liks tik susipirkt viska, o tada apzvelgt ar tikrai viskas vietoj ir su priedais lotuliukas.gif Dievinu, kai likus savaitei iki sventes, nereik lakstyt, kaip be galvos, o gali ramiai sau laukti dziugios dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 26, 16:06)
As jau antra diena ipusejau deliotis.

Taip gera, kai laiko dar daug, o darbai beveik sudelioti  cool.gif  Liks tik susipirkt viska, o tada apzvelgt ar tikrai viskas vietoj ir su priedais  lotuliukas.gif  Dievinu, kai likus savaitei iki sventes, nereik lakstyt, kaip be galvos, o gali ramiai sau laukti dziugios dienos  biggrin.gif

Aš antrą dieną ryt gal pradėsiu dėliot smile.gif

Va va drinks_cheers.gif
Atsakyti
O beje, kai Jauniesiems iteiksiu visus tuos ziurstus, kepures, plaktukus ir samcius, Jaunajai perskaitysiu savaites "Recepta", kad vyras nepabegtu. Bet kilo ideja ta pati recepta issiuvineti ant ziurstuko. Tik itariu siuvinejimui vietos pritruksiu. Tai galvojau uzklijuoti, kaip ant maikiu tuos uzrasus. Bet gal kuri zinot nuo ko priklauso etiketes kaina? Jei gerai pamenu, nuo raidziu skaiciaus??? Tokia maike darau pries kokius 5 metus. Tikrai nepamenu kainos g.gif schmoll.gif
Atsakyti
MIELOSIOS!!!! ATSIPALAIDUOKITE NUO SAVO PASIRUOSIMU ir pasikulturinkite su pasaulio vestuvemis smile.gif http://fishki.lt/966...s-vestuves.html
Atsakyti
sveikos,na man siuo metu rūpestis taurės jaunisiems g.gif tikiuosi rasiu nebrangias,arba teks kazka paciai mastyti....
dar man priminkir kur dar naudojat tuods papuostus sampano butelius,ar jie turi buti butinai jaunijo jaunikis,ar gali but tik taip papuosti abu. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kiek daug puikiu ideju cia priraset bigsmile.gif ypac patiko ideju su paspirtukais thumbup.gif noreciau igyvendinti, bet zinau, kad jaunosios suknele bus pakankamai pusta, turtut nelabai iseis...

Tauriu mes nepirksime, jaunieji patys isigys, savo vestuvem as pati pirkausi, tokias kokias noriu smile.gif

Del sukneles tai noreciau kazko panasus i tai:

user posted image

QUOTE(Ynka @ 2014 02 26, 15:09)
Pasirasau po kiekvienu zodziu,praeitose vestuvese savo jaunavedziams irgi sakiau,kad jei pranes vestuviu diena stipru lietu, turekit grazius guminius batus,darysim fotosesija balose :lotuliukas:grisim slapi,bet vistiek laimingi biggrin.gif  oro neuzsisakysi,o gali padaryti "prikola" ir bus kitaip nei pas visus biggrin.gif Negalima tokia diena leisti,kad kokios tai smulmenos nuotaika gadintu,nebepakartosi cia ne gimtadienis lotuliukas.gif

as ta pati sakiau busimai nuotakai smile.gif nes ji labai pergyvena del oro.
Papildyta:
Ir tikriausiai nuotaka bus ir be veliumo, todel nelabai isivaizduoju to perengimo i seimininke, net nezinau ar is vis daryti ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 02 27, 12:33)
Del sukneles tai noreciau kazko panasus i tai:

user posted image.
Papildyta:
Ir tikriausiai nuotaka bus ir be veliumo, todel nelabai isivaizduoju to perengimo i seimininke, net nezinau ar is vis daryti ji  g.gif

Uuuu, suknele kokia drasi 4u.gif bet simpatiska smile.gif

O del perrengimo i seimininke, tai as vistiek padaryciau ji, tik kad jau nenuimsi nuo JAunosios ir neuzdesi veliumo pirmai pamergei. O siaip esme islieka ta pati, juk nuotaka tapo namu seimininke ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 27 vasario 2014 - 11:58
labas.ar ruosiates stalo ispirkimui ir kaip issipirkinesit? blush2.gif
ir jei kam nesunku imeskit pasto prisijungimo duomenis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziedlapiux: 27 vasario 2014 - 15:01
Sveikos, as taip pat jungiuosi i jusu buri. Sitas atsakingas darbas manes laukia liepos menesi smile.gif Viska daugmaz esu susideliojusi.Gal galetu kas pasiulyti ka nors idomaus stalo ispirkimui smile.gif
Atsakyti