Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

QUOTE(snaige111 @ 2014 02 27, 21:08)
Sveikos, as taip pat jungiuosi i jusu buri. Sitas atsakingas darbas manes laukia liepos menesi smile.gif Viska daugmaz esu susideliojusi.Gal galetu kas pasiulyti ka nors idomaus stalo ispirkimui  smile.gif

As beveik visa stalo ispirkimo informacija gavau sitame tinklalapyje. Pranardykit ir pro senas temas. Tikrai pasirinkimas yra wink.gif
Atsakyti
Sveikos svočiukės 4u.gif Dingusios visos, ruošiatės... Jums gerai, nes aš pabirau visai verysad.gif Dėliojau dėliojau, rašiau rašiau ir tik bac... Tuštuma, vangumas, nenoras, baimė... Kaip jaunamartė prieš pirmą naktį blush2.gif Nieko neliko: jokių idėjo, jokių planų, norisi užsikasti po pernykščiais lapais ir pasislėpti doh.gif Vyro klausiu- jam dzin. Vienintelis pasakymas- man tas pats, nes aš nieko nežinau. O jau aš turiu žinoti? Velnių prisižadėjo ir dar mane tempė iš paskos doh.gif Nu nors iš piktumo pasiusk. Laikas bėga, tuoj kaime darbai prasidės, laiko visai nebus. Suknios nėr, net nežinau kokios spalvos, jaunieji irgi neskuba, jie tik muzikantus, fotografą susižiūrėjo, šventės vietą turi. Tik va man to nei kiek nelengviau doh.gif Ai.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu kas cia dabar? Ar tik ne iskrovos laikas atejo??? BAIKIT!!!! Nera laiko depresuoti, reikia ruostis. O kad vyrai sutinka pirsliauti, mus itempia i itampa, o patys pasiplauna, tai visai normalu.. Tikriausiai pas dauguma musu situacija tokia..
Priseskit, isgerkit ramuneliu arbatos, nurimkit, paleiskit visas mintis is galvos. Normalu, kad ta nuoslugio diena atejo.. Svarbiausia be panikos. Jei pajutot itampa, duokit dienele savo mintims atsipalaiduoti. Pamirskit, kad turite ruostis. Jei yra galimybe, prisileiskit vona, isipilkit sampano, uzsidekit zvakuciu, bus tiksresnis relaksas. Pamiegokit.. Pamatysit, ryt vel viskas atrodys taip pat paprastai, o gal net paprasciau, nei buvo iki siandienos. Tik nosyte auksciau drinks_cheers.gif Viskas praeis geriau, nei tikites ir tada jau visi "laurai" priklausys tik Jums wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 28 vasario 2014 - 15:52
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 02 28, 15:50)
Nu kas cia dabar? Ar tik ne iskrovos laikas atejo??? BAIKIT!!!! Nera laiko depresuoti, reikia ruostis. O kad vyrai sutinka pirsliauti, mus itempia i itampa, o patys pasiplauna, tai visai normalu.. Tikriausiai pas dauguma musu situacija tokia..
  Priseskit, isgerkit ramuneliu arbatos, nurimkit, paleiskit visas mintis is galvos. Normalu, kad ta nuoslugio diena atejo.. Svarbiausia be panikos. Jei pajutot itampa, duokit dienele savo mintims atsipalaiduoti. Pamirskit, kad turite ruostis. Jei yra galimybe, prisileiskit vona, isipilkit sampano, uzsidekit zvakuciu, bus tiksresnis relaksas. Pamiegokit.. Pamatysit, ryt vel viskas atrodys taip pat paprastai, o gal net paprasciau, nei buvo iki siandienos. Tik nosyte auksciau  drinks_cheers.gif  Viskas praeis geriau, nei tikites ir tada jau visi "laurai" priklausys tik Jums wink.gif

Tikiuosi blush2.gif Ačiū už padrasinimą ax.gif Man visada šiuo metų laiku kažkokia apatija, norisi ramumos, pabūt be rūpesčių. Nieko, kitą savaitę viskas susigulės. cool.gif
Atsakyti
Tai tikriausiai yra kazkas dar, ne tik beda su vestuvemis. Bet nepamirskit, kad po kiekvieno nukritimo laukia drasus pakilimas ir naujas ikvepimas. Tik neleiskit sau paluzti. Nelaukit rytojaus, kad viskas butu geriau. Geriau reikia daryti jau dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti
siuo metu kazkoks durdomas ir pas mane, vaikas serga, ligonines , siuntimas i sanatorija , pacios sveikata nekokia dar visokie darbe projektai doh.gif apie vestuves net ner kada pagalvot ax.gif ,
turiu daug prisirankiojus medziagos ( reik atrast keleta dienu ir susideliot i vietas, )
na del sukneles .... turiu keleta jau nusipirkus 2 dienai blush2.gif
o del 1 dienos tai doh.gif teks pasukti galva
vestuves liepa tai dar yr laiko, biggrin.gif reiks (sanatorijoj padirbet prie cenarijaus)
neplanuotos atostogos bus doh.gif
Atsakyti
Su PAVASARIU!!!! thumbup.gif
Na žiūriu visas puslapis toks liūdnai prirašytas ...
Na iš tiesų būna momentas , kai atrodo darai, darai, ruošies, ruošies ir paskui rankos nusvyra...O iniciatyvių vyrų tai manau tikrai ne pas kiekvieną yra, jiems jau gatavą variantą duok į dantis, va tada gerai...Bet čia viskas laikina.Juk iš tiesų tiek minčių, tiek idėjų čia pilna, tik susidėlioti reikia.
Aš dar su klausimėliu, kokio ir kiek alkoholio pas piršlius turi čiumodane būti??
Na ta prasme, kur priklauso, kad piršliai vaišina?
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif noriu ir as i Jusu buri prisijungti ax.gif
Pakviete ir mus svociaut doh.gif 08-02
dabar man galvos skausmas kaip cia viska susideliot g.gif turiu jau kelis scenarijus, bet dar ieskaus tokio, kad tik man kuo maziau sneket reiktu (turiu scenos baime blush2.gif ) labai jau nemegstu tokiu ceremoniju schmoll.gif
Gal zinot kur turi svociai moket ir mazdaug kokios tai sumos?

Ir dar, kas cia per buciniu dezutes? kur cia jos naudojamos ax.gif radau kaip pasigamint, bet ka veikt su jom nerandu blush2.gif

p.s. gal galit i AZ atsiust prisijungima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 01 kovo 2014 - 12:00
QUOTE(zvaigzduole @ 2014 03 01, 13:46)
Su PAVASARIU!!!!  thumbup.gif
Na žiūriu visas puslapis toks liūdnai prirašytas ...
Na iš tiesų būna momentas , kai atrodo darai, darai, ruošies, ruošies ir paskui rankos nusvyra...O iniciatyvių vyrų tai manau tikrai ne pas kiekvieną yra, jiems jau gatavą variantą duok į dantis, va tada gerai...Bet čia viskas laikina.Juk iš tiesų tiek minčių, tiek idėjų čia pilna, tik susidėlioti reikia.
Aš dar su klausimėliu, kokio ir kiek alkoholio pas piršlius turi čiumodane būti??

va su tuo alhoholiu ir man klausimas iskyla g.gif bent as issivaizduoju stalo ispirkimui,kei kas kelia uztvers,po zakso sampano ir gal gamtoj? unsure.gif
Atsakyti
Su PAVASARIU, mielosios. Noriu palinketi, kad Jusu mintys prazystu kartu su pavasariniais ziedais ir duotu toki skanu vaisiu, koks skanus buna tu ziedu vaisius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2014 03 01, 11:46)
Su PAVASARIU!!!!  thumbup.gif

QUOTE(sandrixe @ 2014 03 01, 12:29)
va su tuo alhoholiu ir man klausimas iskyla g.gif  bent as issivaizduoju stalo ispirkimui,kei kas kelia uztvers,po zakso sampano ir gal gamtoj? unsure.gif

man taip pat sis klausimas aktualus, nors noreciau kad vyras bent sita smukmena pasirupintu biggrin.gif , jis man is vis pareiske kad visa tai galima padaryt likus 2 savaitem iki vestuviu blink.gif doh.gif lotuliukas.gif doh.gif tipo ko as cia stresuoju 5 men lar daug laiko doh.gif verciau uzsiimcau kuo prasmingesniu lotuliukas.gif ir dar jei kas nesigaus arba bus nepagal vyra kalta liksiu as doh.gif
Atsakyti
maniskis irgi biski nervojas kad as jau dabar viska ziurineju lotuliukas.gif bet pasake,ką liepsi ta padarysiu,tik sakyk ką thumbup.gif biski rankeles geras turi tai darant kazka savo o ne perkant manau tikrai pagelbes smile.gif atsimenu kai krikstynoms ruosemes tai paskutine nakti abudu vargom,bet padarem ir visie liko suzaveti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti