QUOTE(rugiaziede @ 2014 02 05, 22:15)
o dabar pasipasakosiu ka jau turiu pasiruosus: komendantu korteles, zidini, saldainiu popieriuku maketa, keleta diplomu na ir uzsirasius sukuosenai, manikiurui bei makiazui 

O popieriukus pati darei?kokia programa?nes aš šiaip šablonų saldainių turiu,nu bet nemoku foto ikelt,gal kokia kur pamokele yra?bet tu šaunuolė,jau nemažai turi:)
Aš tai vietiniai mergičkai daviau užsidirbti,užsakiau pas ją medinius medalius padaryti, dar ji man spynelę išgraviruos ir gal jauniesiems taures bandysiu kažkaip padaryt,tik nežinau piešti ar graviruoti.
QUOTE(ingrid1118 @ 2014 02 06, 21:38)
Sveikos svociukes ,as planuoju kad su visomis smulkmenomis iseis apie 1000lt,nes baisiai viskas brangu
Pirkau pamergem ir pabroliams sompano taures ,nes kazkaim man is plastikiniu nelabai ,gali sulust as jas planuoju papuost kad atrodytu graziau,paskui imesiu i pastuka kai padarysiu,Jauniems dar nesugakvojau kaip papuost taures nes kuo daugiau ziurineju tuo sunkiau issirinkti.Dar planavau egzotinius drugelius uzsakyt,o ne balandzius po baznycios,tik dar neapsispredziau nes ankstenei svociu temoi skaiciau kad juos is dezutes reikia traukt nes buna miega ,tai efekto kaip ir nebus kad atidarius dezute isskrenda.Gal kuri zino apie tai?

Tai žiūriu,kad tu labai smulkmeniškai žiūri,jei dar galvoji apie pabroių ir pamergių tikras taures,o neplastikines

O aš dabar beskaitytdama jūsų postus supratau apie tortą kalbat?tai kokį jaunųjų? dar priklauso pirkt?