Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

Sveikutės bigsmile.gif
QUOTE(rugiaziede @ 2014 02 05, 22:15)
o dabar pasipasakosiu ka jau turiu pasiruosus: komendantu korteles, zidini, saldainiu popieriuku maketa, keleta diplomu na ir uzsirasius sukuosenai, manikiurui bei makiazui smile.gif

O popieriukus pati darei?kokia programa?nes aš šiaip šablonų saldainių turiu,nu bet nemoku foto ikelt,gal kokia kur pamokele yra?bet tu šaunuolė,jau nemažai turi:)
Aš tai vietiniai mergičkai daviau užsidirbti,užsakiau pas ją medinius medalius padaryti, dar ji man spynelę išgraviruos ir gal jauniesiems taures bandysiu kažkaip padaryt,tik nežinau piešti ar graviruoti.

QUOTE(ingrid1118 @ 2014 02 06, 21:38)
Sveikos svociukes ,as planuoju kad su visomis smulkmenomis iseis apie 1000lt,nes baisiai viskas brangu doh.gif Pirkau pamergem ir pabroliams sompano  taures ,nes kazkaim man is plastikiniu nelabai ,gali sulust as jas planuoju papuost kad atrodytu graziau,paskui imesiu i pastuka kai padarysiu,Jauniems dar nesugakvojau kaip papuost taures nes kuo daugiau ziurineju tuo sunkiau issirinkti.Dar planavau egzotinius drugelius uzsakyt,o ne balandzius po baznycios,tik dar neapsispredziau nes ankstenei svociu temoi skaiciau kad juos is dezutes reikia traukt nes buna miega ,tai efekto kaip ir nebus kad atidarius dezute isskrenda.Gal kuri zino apie tai?

Tai žiūriu,kad tu labai smulkmeniškai žiūri,jei dar galvoji apie pabroių ir pamergių tikras taures,o neplastikines doh.gif tai tikrai tau ne 1000 viskas gausis.

O aš dabar beskaitytdama jūsų postus supratau apie tortą kalbat?tai kokį jaunųjų? dar priklauso pirkt? smile.gif
Atsakyti
aš supratau, kad kalba eina apie ale karvojų. Dabar būna tiesiog svočios tortas/pyragas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 02 06, 19:09)
Skaitinėju senas temas ir kraupu darosi, kiek piršliai išleidžia vestuvėms doh.gif ... Kiek jūs planuojate iš savo šeimos biudžeto skirti šitam reikalui? O gal susitarėte su jaunavedžiais, kad jie moka už viską? Ar planuojate dar pirkti/dėti į vokelį kokią dovana jauniesiems? smile.gif

pas mus tai jaunieji uz viska susimoka smile.gif mes pirksim sampano po baznycios isgert, kokia 10buteliu ar daugiau,ziedlapiai, paruosim zaidimus ir supirksim ko tiem zaidimam reiks, visokios spyneles, vienkartines taures, saldainiai, uzkandziai gal dar kokie gamtoj, komendantu kazkokie zenkliukai ar juokingi kaklaraisciai, visokios dezutes indukai irgi kiek kainuos- su akmenukais darysim ir smelio ceremonija gal, nu zodziu ir tap kruva pinigu doh.gif dar i vokeli desim jauniesiem 4u.gif nu atrodo tik simboliskai bet manau ant tu visu vvien tik pirsliavimo smulkmenu iseis kokie 500lt doh.gif papuosimai ne musu darbas smile.gif dar aisku pirsliene ant saves kiek sudes-suknele, sukuosena, makiazas, manikiuras pedikiuras biggrin.gif gerai kad vyras kostiuma turi tai tik kaklaraisti pagal suknia mano paderinsim doh.gif ir i voka manau kokius 500lt idesim, nu tai tikiuosi i 1500-2000lt tilpti 4u.gif
Atsakyti
O sakykit kur ieškote širdelės formos indo smėlio ceremonijai? Aišku galima ir į kitą indą, bet man atrodo vestuvėms gražiau širdies formos smile.gif
Atsakyti
sveikutes as ir isijungiu i jusu gretas:) .
Papildyta:
QUOTE(mildzike @ 2014 02 07, 13:59)

gal turit pasiulimu islydint pirmos dienos gale ka nors orginalaus bet nektiniu ir vyrisku trauzu:)
Atsakyti
QUOTE(mildzike @ 2014 02 07, 13:00)
Papildyta:

gal turit pasiulimu islydint pirmos dienos gale ka nors orginalaus bet nektiniu ir vyrisku trauzu:)

Sveika, pas mus tai bus pakylejimas I gaspadine ir gaspadoriu, tai jaunoji gaus prijuoste, o jaunajam galvoju kokia siaudine skrybele ar darbines pirstines... o ten kur dovanele nakciai turetu buti, tai jos nebus... vietoj to jaunieji soks tango vienuose naktiniuose marskiniuose...
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 02 07, 07:59)
Sveikutės bigsmile.gif

O popieriukus pati darei?kokia programa?nes aš šiaip šablonų saldainių turiu,nu bet nemoku foto ikelt,gal kokia kur pamokele yra?bet tu šaunuolė,jau nemažai turi:)

Na kai didziaja dali uziims vestuviu vedejas, tai jau tikrai nemazai turiu:) saldainiu popieriukus maketavau su ta programele kur pradzioje temutes yra, paskui tik spausdinimui dydi pakoregavau, ten lb lengva ir graziai gaunasi:)
Atsakyti
QUOTE(rugiaziede @ 2014 02 07, 14:24)
Sveika, pas mus tai bus pakylejimas I gaspadine ir gaspadoriu, tai jaunoji gaus prijuoste, o jaunajam galvoju kokia siaudine skrybele ar darbines pirstines... o ten kur dovanele nakciai turetu buti, tai jos nebus... vietoj to jaunieji soks tango vienuose naktiniuose marskiniuose...
Papildyta:

Na kai didziaja dali uziims vestuviu vedejas, tai jau tikrai nemazai turiu:) saldainiu popieriukus maketavau su ta programele kur pradzioje temutes yra, paskui tik spausdinimui dydi pakoregavau, ten lb lengva ir graziai gaunasi:)

pas mus bus dvi dienas tai antra diena gale prie apdovanojimu nuotakai uzdesiu skrybelaite ir gal kokia grazia prijuoste, kad butu ponia:) o ne namu seimininke:) o vyrukui tai plyta su salmu:0
Atsakyti
Aš kažkaip galvoju jungti smėlio ceremoniją su šeimos židiniu smile.gif tai ieškosiu ir indo kažkokio 2 in 1, kažkur jau tokį senoje temoje mačiau, tai teks dabar realų rasti smile.gif supilsime smėlį, o tada žvakę ant viršaus uždėsim. Skaičiau, kad dar ir akmenukus sudeda į tą patį indą. Tai jei pavyks viską gražiai sudėlioti, būtų labai gerai. Nesinori jaunųjų apkrauti krūva smulkmenėlių.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif pries pora metu sedejau sitoj temoj doh.gif dabar ir vel griztu,laiko turiu dar daug iki rudens,tai nieko dar nedarau tik renku informacija biggrin.gif sitas forumas tai lobis lotuliukas.gif
QUOTE(mildzike @ 2014 02 07, 14:00)
Papildyta:

As planuoju jaunajai "sexxy ausytes" su ta mintim,kad pirmaja nakti tikrai naktiniai marskiniai nereikalingi,o jaunikiui ranksluosti- prakaitui nusivalyti,kai pamatys zmona tik su sitom"ausytem" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mildzike @ 2014 02 07, 16:07)
pas mus bus dvi dienas tai  antra diena gale prie apdovanojimu nuotakai uzdesiu skrybelaite ir gal kokia grazia prijuoste, kad butu ponia:) o ne namu seimininke:) o vyrukui tai plyta su salmu:0

Grazi mintis su skrybele mirksiukas.gif visai patiko...
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 02 07, 17:07)
Aš kažkaip galvoju jungti smėlio ceremoniją su šeimos židiniu smile.gif tai ieškosiu ir indo kažkokio 2 in 1, kažkur jau tokį senoje temoje mačiau, tai teks dabar realų rasti smile.gif supilsime smėlį, o tada žvakę ant viršaus uždėsim. Skaičiau, kad dar ir akmenukus sudeda į tą patį indą. Tai jei pavyks viską gražiai sudėlioti, būtų labai gerai. Nesinori jaunųjų apkrauti krūva smulkmenėlių.

oo, jei rasi kur toki tinkama, prasom iskart garsiai temoje rekti biggrin.gif tikrai daug geriau all in one sukomponuoti o ne simtai indeliu, maiseliu ir kt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mildzike @ 2014 02 07, 17:07)
pas mus bus dvi dienas tai  antra diena gale prie apdovanojimu nuotakai uzdesiu skrybelaite ir gal kokia grazia prijuoste, kad butu ponia:) o ne namu seimininke:) o vyrukui tai plyta su salmu:0

o cia man labiau prie sirdies nei tie tradiciniai apatiniai ir prijuostes doh.gif dar kinieciuose maciau labai fainu mazu skrybelyciu, tokiu ponisku, sitam reikalui kaip tik butu mirksiukas.gif beje, imetu nuoroda http://www.buyincoin...sories_345.html yra labai mielu smulkmeneliu uz gera kaina mirksiukas.gif esu per juos uzsakinejus, patikima parduotuve mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, busimos piršlienės ar svočios wink.gif Ir aš jungiuosi prie jūsų būrio 4u.gif
Pirmą kartą teks atlikinėti tokias pareigas įdomu, bet dar labiau neramu...Nežinau ne t nuo ko pradėti, jaunieji nori tradicininių vestuvių....2dienų ir pan. Reik iš anksto jau žiūrėt ir kurt scenarijų, tik nežinau nuo ko pradėti ir kur žiūrėt.... 4u.gif
Suknelė, makiažas ir šuuosena jau kaip ir mintyse kur kas yra....O visa kita tai net nežinau. Žinau, kad reikės karvojaus, sūrio, miegui išlydėjimui kažko originalaus, židinio, žaidimams ir t.t.
Kaip su eilėmis, ar daug skaityti planuojate per balių?
Atsakyti