Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

atsiprasau uz kvaila klausyma blush2.gif bet kas ten tam paste tokio yra g.gif vien darbai sudeti g.gif nes cia temas pavarcius irgi yra pavyzdeliu 4u.gif zinoma tik va reik sedet ir bandyt atsirinkt doh.gif laiko ir kantrybes iu kiek reikia book.gif

atsakykyt man mielos i mano klausyma, kam ta buciniu dezutes reikalingos, na gal as zliba ar ka doh.gif na nerandu kur apraso ka su jom daryt schmoll.gif

o palinkejimu tortukas kokio dydzio turi buti jei pas mane 60zm. bus g.gif negi viesiem doh.gif

Del suknutes dar tik mastau kokios cia noreciau ax.gif o suknutes kiek suprantu turi buti ilgos? Del sukuosenos tai jau panikuoju kokios noreciau ir ja daryt reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 03 03, 08:59)
atsiprasau uz kvaila klausyma  blush2.gif  bet kas ten tam paste tokio yra  g.gif  vien darbai sudeti  g.gif  nes cia temas pavarcius irgi yra pavyzdeliu  4u.gif  zinoma tik va reik sedet ir bandyt atsirinkt  doh.gif  laiko ir kantrybes iu kiek reikia  book.gif

atsakykyt man mielos i mano klausyma, kam ta buciniu dezutes reikalingos, na gal as zliba ar ka  doh.gif  na nerandu kur apraso ka su jom daryt schmoll.gif

o palinkejimu tortukas kokio dydzio turi buti jei pas mane 60zm. bus  g.gif  negi viesiem  doh.gif

Del suknutes dar tik mastau kokios cia noreciau  ax.gif  o suknutes kiek suprantu turi buti ilgos? Del sukuosenos tai jau panikuoju kokios noreciau ir ja daryt reiks  doh.gif

Apie buciniu dezutes viska smulkiai gali rast cia:
http://www.planuokpa.../buciniu-dezute

Merginos, kazkuri is jusu pries keleta dienu buvo imetus i pasta zaidimu visa failiuka. Gal nebutu sunku pasidalinti ir galetumet man zinute ar el.pastu atsiusti? Permeciau akim, tiek geru minciu radau, bet neuzfiksavau kolkas, galvojau kai jau senariju gamtos deliosiuosi, zinosiu kur paziuret, o dabar snipstas gavosi:)
Buciau laaaabai dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(liojka @ 2014 03 03, 09:36)
Apie buciniu dezutes viska smulkiai gali rast cia:

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal reikia, paskirti viena mergina, kurios nika nurodyti pradzioj temos ir tik ji viena duotu priejima ivertinus ar nare ilgai bendrauja? smile.gif nes dabar kaip ir nera kazkokios sistemos kas kaip ir kada ax.gif
Atsakyti
Praeitose vestuvese dariau buciniu dezutes,tai tikrai thumbup.gif si karta ir vel darysiu biggrin.gif
o kas del pastuko,tai dabar prisijungimo neturejau net nebuvau prasiusi,nes teisingai kazkas pasake kad viska galima rasti cia-forume biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(miskininkele @ 2014 03 02, 20:25)
as jau nesilankau sitoj temoj, bet vis saugau svociu pasta. Vis kartojasi negrazus dalykai kai bandoma pakeisti svociu pasto slaptazodi  doh.gif  Kadangi as ji kuriau tai vis karts nuo karto gaunu laiskus ar tikrai noriu ji pakeisti. Taigi svociute is Telsiu, nesivarginkite, tai padaryti jums nepavyks. Negrazu taip daryti  gun_smilie.gif

O siaubeli... doh.gif

Svočiutės, dėl vyrų nesiparinkit - ne jūs vienos tokiam mūšy biggrin.gif
Aš va dėlioju scenarijų, bet nežinau, ar taip nuolankiai maniškis sutiks viską iš jo skaityt biggrin.gif Apie tai, kad galėtų kai ką ir išmokt, net vilčių neturiu lotuliukas.gif
Aš jam norėjau parodyt superžaidimą vieną (pašte nuoroda yra), sakiau būtinai darysim - net neįdomu.. "Ai, daug laiko, vėliau parodysi" biggrin.gif

Tai db pas ką slaptažodžio prašyt?

O šiaip pašte pvz. savo scenarijų lyginau su kitom - kas po ko eina. Kai ką perkeičiau vietom. Va kuom jie man naudingi. O pagooglinus pilna tų scenarijų.
Ir dar paštukas naudingas dėl žaidimų - prisirinkau su kaupu. Kai iki to galvojau, ką čia dar, ką čia dar...
Ir tierk patiem žaidimam priemonių.
Taigi tai tikrai naudingas dalykas.

Aš savo scenarijų kaip ir baigiau pagaliau thumbup.gif
Dar pasakitysiu, gal vėl prie ko prisikabinsiu, kas ten žino biggrin.gif
Tai db reikia susidėliot, ko kam reikia... Kitaip sakant - pirkinių sąrašą susidaryt.
Atsakyti
QUOTE(mildzike @ 2014 03 02, 21:26)

pasižiūrėk čia http://www.liumy.lt/...eikinimu-knygos 4u.gif

Aš dėl svečių knygos planuoju naudoti spausdinimo mašinėlę, o šalia padėti vienkartinį fototiką, įvairių pieštukų, kreidelių. Kas norės, surinks senovine mašinėle, kas norės, ranka parašys ar ką nors upiešt. Nusifotkins. Paskui surinkti lapus ir surišti į knygą. Dar turėjau idėją atspausdinus ar užrašius palinkėjimą dėti į voką ir padaryt meilės pašto dėžutę, kad kiekvienas įmestų smile.gif Kol kas esu tarp šių dviejų idėjų ir neišsirenku blush2.gif
Atsakyti
O gal kuri pasakysit kurioj vietoj vakaro scenarijuj itraukt tosta uz tevelius. Kazkaip keliasi man jis truputi toliau (po dokumentu pristatymo, komendantu rinkimo ir seimos zidinio) ir abejoju ar nereiktu kazkada anksciau to padaryt.
Atsakyti
QUOTE(liojka @ 2014 03 03, 10:35)
O gal kuri pasakysit kurioj vietoj vakaro scenarijuj itraukt tosta uz tevelius. Kazkaip keliasi man jis truputi toliau (po dokumentu pristatymo, komendantu rinkimo ir seimos zidinio) ir abejoju ar nereiktu kazkada anksciau to padaryt.

As kiek žiūrėjau, tai arba po židinio, arba pirmas tostas susėdus už stalo.

Aš pasidariau po židinio g.gif

Atsakyti
, dėl paštuko,mano nuomonė. nuspresti ir vienam zmogui tai uzkraut manau nelogoska,kodel? nes tas zmogus atbus vestuves praeis daug laiko ir jam vistiek rasys prasau duoti prisijungima nors jis jau seniai toje temoje nesilankys ir tai neaktualu jam....
gal taip?
kas dabar bendrauja perleist vienai,is labiausiai gal bendraujanciu,kai ta moteriske atbus vestuves ,toj temoj tiek atsedejus zinos kuri jau senai cia ar kuri patikima ir perleidzia jai,kadf jau pas kita prasytu to prisijungimo,taip ratas suksis ir nebus kad po metu ar keliu parasys tau kazkas zinite ar net pilna az prirasys duok slaptazodi lotuliukas.gif
nezinau ar supratoto ka norejau pasakyt blush2.gif
Atsakyti
Tai db išvis kas nors tą slaptažodį turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 03 03, 12:06)

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti