Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

zvirbliss,

atrodo, lyg pati būčiau rašius - tiek sutapimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 02 17, 14:14)
Man ir  drinks_cheers.gif
Nemanau, kad tam labai daug ten ir išeis..
Vistiek vakarinėj daly jau įprasta, kad muzikantai užsiima daugiausia.
Pas pusseserę kai buvom, tai net ir komendantus rinko, jiem niekučius dalino..  g.gif
Tai piršliam belieka gamtoj pasirūpint, kad neliūdėtume.

Tai vat aš prikaupiau visko, bet galvoju, ar jų reiks..
Nors sesė tradicinių nori.. Reiks tartis kiba  g.gif

drinks_cheers.gif
Aš kai žinau sesė kainas, tai turiu planą minimum bent save ir vyrą atpirkt  biggrin.gif
Svočiutės, o ką antrai dienai planuojat?  g.gif

Pas sesę ale neoficiali ji bus.
Bet sakau gal kokių žaidimų parinkt ar ką...?

As ir ruosiuos amtoj labiausiai, o viduj tik simboliskai kazka smile.gif Nes tai muzinatu darbas lai ji ir dirba, o kad butu drasiau, susisiek su muzikantais ir paklausinek ka jie darys smile.gif ir matysi ar ruostis tau ar ne wink.gif
Antra diena, as nesiu suri ir kol kas viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bros @ 2014 02 17, 14:25)
o kad butu drasiau, susisiek su muzikantais ir paklausinek ka jie darys smile.gif ir matysi ar ruostis tau ar ne wink.gif

Antra diena, as nesiu suri ir kol kas viskas wink.gif

Aha, turiu tokią mintį drinks_cheers.gif
Sesė gi "Žentus" pasamdė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Hm.. Čia kur skaičiau, kad iš vakaro jaunuosius išleidžia sūrio spaust? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 02 17, 15:21)
zvirbliss,

atrodo, lyg pati būčiau rašius - tiek sutapimų  biggrin.gif

niu va bus smagiau planuot viska smile.gif drinks_cheers.gif

Kadangi pas mus vestuves bus vienos dienos tai rupestelis del antros dienos atkenta.
Atsakyti
Ar cia jus taip lengvai viska isivaizduojat g.gif ar cia man viskas sudetingai atrodo lotuliukas.gif juk visas vakaras butent nuo pirsliu ir priklauso:kas kur kada.Kai uzsakineji muzikantus,tai jie klausia ar bus pirsliai?nes jei be pirsliu tai viska pravesti reikes jiems, atitinkamai tada ir kaina ju kita doh.gif
Atsakyti
Pas mus bus vedantysis ir muzikantai tai del to kazkaip rami esu, manau tikrai nereikes daug sneketi, o gal net visai nereikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 02 17, 16:16)
Pas mus bus vedantysis ir muzikantai tai del to kazkaip rami esu, manau tikrai nereikes daug sneketi, o gal net visai nereikes  biggrin.gif

tai kai tau gerai lotuliukas.gif uztat ir atsiputus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 02 17, 15:16)
Pas mus bus vedantysis ir muzikantai tai del to kazkaip rami esu, manau tikrai nereikes daug sneketi, o gal net visai nereikes  biggrin.gif

Jei bus vedejas, tada tikrai nesiplanuok nieko, max tosta koki pasakyt, nes nebus tau laiko isiterpti, nors jai geras aisku vedejas bus. wink.gif Gal zinai kas toks?
Atsakyti
QUOTE(Bros @ 2014 02 17, 19:46)
Jei bus vedejas, tada tikrai nesiplanuok nieko, max tosta koki pasakyt, nes nebus tau laiko isiterpti, nors jai geras aisku vedejas bus. wink.gif Gal zinai kas toks?

ne, nezinau. Zinau, kad brolis nesenai tik susitare, ten ale grupe, jie tryse buna, vedejas ir muzikantai.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Aš susidėliosiu scenarijų, tada pasitarsiu su muzikantais kaip jie ves ir tiek.
Na aš labai ir nesitikiu, kad jie ir praves. Bet bent salės žaidimais manau neteks rūpintis.
O ko daugiau reikia.
Išleist iš namų gražiai, jaunikiui išbandymų duot.
Užimt jaunimą gamtos, kad jaunieji galėtų pasifotkint.
Atimt stalą biggrin.gif

Ai nežinau, aš visai rami, nors ir pirmąkart biggrin.gif
Gal dėl to, kad labai mėgstu organizuoti tas šventes?
O dar ir laiko marios..
Vienintelis dėl ko pergyvenu - finansai.
Atsakyti
Skaitineju skaitineju, bet niekaip pradzios neatrandu vieno zaidimo - tik apie ji kalba ir dainas raso, o jau pavargau tiek atgal skaityt biggrin.gif zaidimas sokiai pagal spalvas, gal kuri zinot ir galit papasakot apie ji?
Atsakyti
QUOTE(Bros @ 2014 02 18, 15:42)
Skaitineju skaitineju, bet niekaip pradzios neatrandu vieno zaidimo - tik apie ji kalba ir dainas raso, o jau pavargau tiek atgal skaityt biggrin.gif zaidimas sokiai pagal spalvas, gal kuri zinot ir galit papasakot apie ji?

Aš kažkurioje senoj temoje skaičiau apie jį smile.gif reikia pirmiausiai dainų miksą pasidaryti, kur minimos spalvos. Tada svečiams išdalinamos skarelės ar servetėlės įvairių spalvų, kurios bus paminėtos dainose ir tas svečias, kurio daina groja eina šokti į vidurį rato 4u.gif
Atsakyti