Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

Aš jau po vestuvių! thumbup.gif Buvo labai smagios wub.gif . Į svočių paštinę numesiu nuorodą su foto, ką buvau pasiruošusi, galbūt kažkam padės.
Nesusišnekėjom niekaip su muzikantais, tai galiausiai aš dariau taip kaip norėjau, o jiems jau teko taikytis prie mūsų ax.gif
Svečiams labai patiko svečių medis, bučinių dėžutės, žaidimas Ji ir Jis.
Aišku kaip ir buvo tikėtina ne viską padarėm, nes tiesiog nebeliko laiko...
Pastebėjimas: kuo mažiau kalbų visokiausių, nes niekas neklauso, tai geriausiai savais žodžiais ir kuo trumpiau bei daugiau žaidimų
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 02 18, 16:41)
Aš kažkurioje senoj temoje skaičiau apie jį smile.gif reikia pirmiausiai dainų miksą pasidaryti, kur minimos spalvos. Tada svečiams išdalinamos skarelės ar servetėlės įvairių spalvų, kurios bus paminėtos dainose ir tas svečias, kurio daina groja eina šokti į vidurį rato 4u.gif

Tai va as apie dainas skaiciau skaiciau, ejau puslapiais atgal, bet taip ir nepriejau kur kalbeta apie zaidima buvo pati pradzia smile.gif ACIU, as bandysiu si zaidima ryte duot, akd visi pajudetu, komandomis skirstysiu jei matysiu kad spalvu daug maziau gaunas nei zmoniu tongue.gif Pasisoks manau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 18, 17:57)
Aš jau po vestuvių! thumbup.gif  Buvo labai smagios wub.gif . Į svočių paštinę numesiu nuorodą su foto, ką buvau pasiruošusi, galbūt kažkam padės.
Nesusišnekėjom niekaip su muzikantais, tai galiausiai aš dariau taip kaip norėjau, o jiems jau teko taikytis prie mūsų ax.gif
Pastebėjimas: kuo mažiau kalbų visokiausių, nes niekas neklauso, tai geriausiai savais žodžiais ir kuo trumpiau bei daugiau žaidimų

Kaip smagu tubut po visko, po tiek dienu pasiruosimo wink.gif
Gal galit truputi daugiau papasakot ka spejot padaryt, kas jauniesiams ir sveciams labiausiai patiko? wink.gif
Atsakyti
Nors jaunieji nenorejo ziedlapiu metymo, bet vis delto, jei dar karta eiciau tikrai jais pasirupinciau, nes man grazesnis isejimas is baznycios su ziedlapiais smile.gif
Per fotosesija spejom pazaist tik kelis zaidimus smile.gif Pirmas buvo su skalbiniu segtukais, kitas degalinė smile.gif Jaunieji uzrakino spynele ir ismete raktus i ezera smile.gif
Per vestuves nespėjom pa-aisti su kopustais, vaiku vardu isrinkti, krikstateviu isrinkti, mįslių minti... wink.gif Kai jaunieji šoko jaunųjų valsą nedegėm ir šaltų ugnelių, nes vietos tiek nebuvo.. sad.gif
Visi svečiai labai smagiai dėjo savo antspaudus ant svečių medžio ir jauniesiems labai patiko šita dovana smile.gif Labai patiko bučinių dėžutės, kai kiekvienoje vis kitokia bučinio rūšis, daug juoko sukėlė ir Ji ir Ji žaidimas, kai užduodami įvairūs klausimai ( Kas pirmasis prisipažino meilėje ir pan.. o jaunieji turi kelti balta ir juoda antytes), efektas geras buvo, kai jaunieji vienas kitam turejo sakyt komplimentus,o paskui ištraukiau pilna meliona smeigtukais, su mintim, kad kiekviena diena bent po 5 komplimentus (pasiskolinau is sio forumu ideja smile.gif) Pries tai dar svečiai mokino jaunuosius sakyti komplimentus (buvo situacija ir kazkoks daiktas idetas)
Buvo dar ir tradiciniai žaidimai, tai šeimos išdininkas bei kurt laimės receptą ( šitas mano akimis nelabai pasiteisino) smile.gif
Jei dar kas domina klauskite, nes tiek įspūdžių, kad vienu kartu sunku viską ir papasakoti:)
Atsakyti
Pažiūrėjau paštuke, tai labai gražios dovanėlės ir kita vestuvių atributika thumbup.gif
O čia dar įmetu nuorodą to spalvų šokio, kurią radau senoje temoje smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=un8gOxbvhr4
Atsakyti
merginos ar turit sąrašiuką kada svočiausit? smile.gif gal reiktų pasidaryt smile.gif
ar yra kas svociausit pirma karta? gal kas jau po scentės kokie yspudziai po pirmoko blyno bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 02 18, 22:03)
merginos ar turit sąrašiuką kada svočiausit? smile.gif  gal reiktų pasidaryt smile.gif
ar yra kas svociausit pirma karta? gal kas jau po scentės kokie yspudziai po pirmoko blyno bigsmile.gif

mes karta buvom liunininkais, bet ten tikri buvom-uzdejom tik parasiukus, nes jaunieji tik tiek norejo. Tai nieko nesiruosem visai
tad skaitau, kad is karta mums bus pirmas wink.gif ( o sventes data pasikartosiu, jau visai ne uz kalnu 05.24)

Siandien perskiaciau 4 temas pries sita, prisikeliau nuorodeliu visokiausiu, tai savaitgali bandysiu kazka jau deliotis konkreciau smile.gif akys jau raibsta nuo skaitymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bros @ 2014 02 19, 00:36)
mes karta buvom liunininkais, bet ten tikri buvom-uzdejom tik parasiukus, nes jaunieji tik tiek norejo. Tai nieko nesiruosem visai
tad skaitau, kad is karta mums bus pirmas wink.gif ( o sventes data pasikartosiu, jau visai ne uz kalnu 05.24)

Siandien perskiaciau 4 temas pries sita, prisikeliau nuorodeliu visokiausiu, tai savaitgali bandysiu kazka jau deliotis konkreciau smile.gif akys jau raibsta nuo skaitymo biggrin.gif

mus pakvietė liudininkais,bet... kaip ir suprtau kad jaunieji kazko norėtu daugiau nei parasu bent minimaliai,o jau nuogiros atejo kad yra kas tiksis is musu dau,kad bus smagu ir tt... o musm pirmas kartas smile.gif jaunuju mergaite krikstijome tada buvau daug pasituosusi ir lengvai ejosi viskas bet cia reikalas daug rimtesnis g.gif
Atsakyti
Mums irgi bus pirmas kartas smile.gif bet esame užkviesti pabūti tikrais piršliais, nes vestuvės tradicinės. Mūsų diena tik rugsėjo 6 d., bet ruošiuosi jau dabar, kol turiu laiko. Vasarą ir taip bus kas veikti, tai nesinorės prie kompo sėdėti biggrin.gif o dar iki vestuvių turėsime susiorganizuoti ir savo berniuko krikštynas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 02 19, 08:26)
Mums irgi bus pirmas kartas  smile.gif  bet esame užkviesti pabūti tikrais piršliais, nes vestuvės tradicinės. Mūsų diena tik rugsėjo 6 d., bet ruošiuosi jau dabar, kol turiu laiko. Vasarą ir taip bus kas veikti, tai nesinorės prie kompo sėdėti  biggrin.gif  o dar iki vestuvių turėsime susiorganizuoti ir savo berniuko krikštynas  wub.gif

mes irgi turėsi krikstynas iki vestuvių smile.gif
kkiek skaiciau visos daro tuos sampano butelius jaunaji su jaunikiu,o kodėl juos reikia daryti? butinai cia,kada iteikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 18, 18:57)
Aš jau po vestuvių! thumbup.gif  Buvo labai smagios wub.gif . Į svočių paštinę numesiu nuorodą su foto, ką buvau pasiruošusi, galbūt kažkam padės.

kaip smgau kad geri ispudziai drinks_cheers.gif
kur seimos zidini pirkto? labai grazus wub.gif ir is ko jis pagamintas?
labai faina ideja skrynele dovanoms, tikrai pravercia, as pati atsimenu per vestuves, nors vokeliai bet ir tu nera kur sudet doh.gif jei ne paslaptis kiek kainavo jusiske?
Papildyta:
QUOTE(sandrixe @ 2014 02 19, 07:28)

kkiek skaiciau visos daro tuos sampano butelius jaunaji su jaunikiu,o kodėl juos reikia daryti? butinai cia,kada iteikt? g.gif

as planuoju tiesiog nupurksti auksiniais dazais sampano buteliu keleta ir kokiu gelyciu paklijuoti, po baznycios svecius kad pavaisinti is graziu buteliu smile.gif gal dar sokoladuku su jaunucu foto padarysim sveciam atminimui dovaneles tokias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 02 19, 07:40)
kaip smgau kad geri ispudziai drinks_cheers.gif
kur seimos zidini pirkto? labai grazus wub.gif ir is ko jis pagamintas?
labai faina ideja skrynele dovanoms, tikrai pravercia, as pati atsimenu per vestuves, nors vokeliai bet ir tu nera kur sudet doh.gif jei ne paslaptis kiek kainavo jusiske?
Papildyta:

as planuoju tiesiog nupurksti auksiniais dazais sampano buteliu keleta ir kokiu gelyciu paklijuoti, po baznycios svecius kad pavaisinti is graziu buteliu smile.gif gal dar sokoladuku su jaunucu foto padarysim sveciam atminimui dovaneles tokias biggrin.gif

ačiū už gražius žodžius:) Židinį užsakiau pas keramikę Zypliuose, ten ji pagamino iš šamotinio molio, tiesiog pateikiau maketą, ko noriu, o ji viską padarėsmile.gif))
O skrynią pasidariau pati, įspūdis buvo didžiulis, kai su piršliu atnešėme ją jaunavedžiams:)
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 19, 09:56)
ačiū už gražius žodžius:) Židinį užsakiau pas keramikę Zypliuose, ten ji pagamino iš šamotinio molio, tiesiog pateikiau maketą, ko noriu, o ji viską padarėsmile.gif))
O skrynią pasidariau pati, įspūdis buvo didžiulis, kai su piršliu atnešėme ją jaunavedžiams:)

sveikinu,kad viska spuikiai pavyko thumbup.gif
gal galėtumė pasidalinti kaip tas melynas gelytes darėt,labai praverstu jos man blush2.gif smile.gif
Atsakyti