Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

O jus ta skryne patys daret, kaip supratau is komentaru? bet kaip paciam ja padaryt neisivaizduoju, o pirkt turbut kaina kosmine butu...
Papildyta:
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 19, 10:59)
user posted image
Dėl dėžės: tai mes ėjom pirmi sveikint, atnesem ta deze, joje buvo ikrauti reikalingiausi daiktai jauniesiems, paskui padejom deze prie jaunuju, juos kazkas pasveikina ir jie isideda dovana i ta deze  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O zidinys grazumo, man patinka, akd ne tie standartiniai, kuriuos dauguma renkasi. Todel ir savom vetsuvem su mama ilgai ieskojau, kol issirinkome ranku darbo is stiklo perpinta i sirdeles forma.
Atsakyti
QUOTE(Bros @ 2014 02 19, 12:18)
O jus ta skryne patys daret, kaip supratau is komentaru? bet kaip paciam ja padaryt neisivaizduoju,  o pirkt turbut kaina kosmine butu...
Papildyta:

O zidinys grazumo, man patinka, akd ne tie standartiniai, kuriuos dauguma renkasi. Todel ir savom vetsuvem su mama ilgai ieskojau, kol issirinkome ranku darbo is stiklo perpinta i sirdeles forma.

Taip, dariau pati wink.gif Dėžės vertė apie 200 Lt ax.gif
Va ir man tie standartiniai visiškai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 19, 14:52)
Taip, dariau pati wink.gif Dėžės vertė apie 200 Lt ax.gif
Va ir man tie standartiniai visiškai  nepatinka schmoll.gif

gal aš ne į temą,ir tikiuosi jūs nesupyksit,bet pasakysiu,kad ši mergin daro nuostabaus grožio darbus iš medžio,ne kartą jau pirkau,aš tokius dalykus verinu,kiti gal ne,kas kaip smile.gif
pasitaisiysiu,ne vien iš medžio turbūt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixe: 19 vasario 2014 - 13:26
QUOTE(sandrixe @ 2014 02 19, 13:26)
gal aš ne į temą,ir tikiuosi jūs nesupyksit,bet pasakysiu,kad ši mergin daro nuostabaus grožio darbus iš medžio,ne kartą jau pirkau,aš tokius dalykus verinu,kiti gal ne,kas kaip smile.gif
pasitaisiysiu,ne vien iš medžio turbūt 4u.gif

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

supratau, ačiū labai 4u.gif
Pulko nebus, žaidimas netinka biggrin.gif Dėl tušo pagalvėlių reik mąstyt, ant medžio gerai dėjosi? Aš labai noriu drobės, nes bus pieštinis, gar tušu. Bus oro balionas, ne medis, nes maniškis skraido tongue.gif
O židinukas lb dailus ir įdomus, deja, mums ir netinka, nes apjungsim su smėlio ceremonija smile.gif
Skrynios idėja thumbup.gif bet vėlgi tinkama, kai yra nemažas baliukas ir būrys draugų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 19 vasario 2014 - 15:41
Sveikos svočiutės,

Prisistatau ir aš įgriuvus į šią balą. Liepos vidury teks garbė piršliauti draugų vestuvėse. Aišku, kaip ir daugelis, nori tradicinių, nors augina vaikelį ir gyvena kartu N metų. Aš nemoralizuoju, tiesiog man trupučiuką su logika prasilenkia. Bet kuriuo atveju, jie nemažiau nusipelnė gražios savo šventės. Tikiuos Jūsų padedama sugebėsiu tam pasiruošti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 02 19, 15:40)

supratau, ačiū labai 4u.gif
Pulko nebus, žaidimas netinka biggrin.gif Dėl tušo pagalvėlių reik mąstyt, ant medžio gerai dėjosi? Aš labai noriu drobės, nes bus pieštinis, gar tušu. Bus oro balionas, ne medis, nes maniškis skraido tongue.gif
O židinukas lb dailus ir įdomus, deja, mums ir netinka, nes apjungsim su smėlio ceremonija smile.gif
Skrynios idėja thumbup.gif bet vėlgi tinkama, kai yra nemažas baliukas ir būrys draugų smile.gif

Tai tą žaidimą galima pažaisti ir su jaunaisiais smile.gif
O nuotraukoje matosi, kad ant medzio labai gerai islieka antpaudai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 19, 15:47)
O nuotraukoje matosi, kad ant medzio labai gerai islieka antpaudai smile.gif

matau! Kaži kaip bus ant drobės... aš dar šalia inicialų noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 02 19, 16:04)
matau! Kaži kaip bus ant drobės... aš dar šalia inicialų noriu smile.gif

Hm.. dėl inicialų tai siūlyčiau dar gerai viską apgalvoti, nes gali berašydami sugadinti... nes ne visų raštai vienodi ir gali neatrodyti gražiai... Gal paskirti asmenį, kuris gražiai rašo ir taip apresti problema bei koki rasikli naudoti, kad nesusilietu smile.gif
Siūlau nusipirkti vieną mažesnę drobę ir išbandyti viską , ar tikrai viskas pavyks kaip suplanavote wink.gif)
Atsakyti
[quote=labanaktukee,2014 02 19, 12:59]

Svečių medis buvo degintas ant medines plokstes pas mus smile.gif Taip, buvo tušo pagalvėlė smile.gif
[url=http://www.radikal.ru][im

As planuoju sveciu medi, pries mums atvaziuojant su jaunaisiais i sodyba ,kad sveciai isanksto pirstu anspaudus sudetu ir sveciu knygoje parasytu grazius zodzius.O kaip jus darete ,kaip iteiket jauniems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrid1118: 19 vasario 2014 - 16:41
[quote=ingrid1118,2014 02 19, 16:38]
[quote=labanaktukee,2014 02 19, 12:59]

Svečių medis buvo degintas ant medines plokstes pas mus smile.gif Taip, buvo tušo pagalvėlė smile.gif
[url=http://www.radikal.ru][im

As planuoju sveciu medi, pries mums atvaziuojant su jaunaisiais i sodyba ,kad sveciai isanksto pirstu anspaudus sudetu ir sveciu knygoje parasytu grazius zodzius.O kaip jus darete ,kaip iteiket jauniems?
[/quote]
As pries kylant nuo stalo po pirmo uzsedimo, pasakiau, kad yra svečių medis ant kurio reikia uzdeti savo pirsto antspauda, tai zmones visa vakara dejo antspaudus smile.gif
O tada kitą dieną iteikiau jauniesiams kaip prisiminima apie vestyves smile.gif
Bet Jusu variantas irgi geras, tai sveciai tures ka veikti belaukdami jaunuju wink.gif Tik va klausimas kaip Jus pasakysit apie medi, juk Jus vazinesit kartu su jaunaisiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2014 02 19, 18:52)
Tik va klausimas kaip Jus pasakysit apie medi, juk Jus vazinesit kartu su jaunaisiais smile.gif

Manau kad paprasysiu vedejo isanksto ,perduosiu jaunosios mamai kad isanksto padetu ant stalo .Kai rinksis sveciai ,vedejas kvies iamzint savo pirstu anspaudus smile.gif tik dabar galvoju kaip ir kada iteikt jauniems anspaudu medi ir palinkejimo knyga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrid1118: 19 vasario 2014 - 17:58