Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(daimura @ 2014 02 11, 17:50)
Mano Jelapenai tai malačiai (ačiū zikas1970), vasario 1 d. suvystytos 3 sėklytės, o vasario 10 jau visi daigiukai išlindę  thumbup.gif Sąlygos tai prastos, naktį tenka tupėti ant šaltų radiatorių.

Pas mane sitie patys pirmieji isdygo, jau tikrus lapelius turi, tokio pat spartumo ir tam jalapenas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2014 02 11, 19:41)
Bandau įkelt savo čiliukų nuotraukytę, nepykit, jei negerai, pirmas kartas smile.gif
http://www.part.lt/i...?dum=1153613874

OHO thumbup.gif - pasakė baltas pavydas.

Šį vakarą "ant bajerio" užmerkiau vieną parduotuvinės aitriosios sėklą - guliat tak guliat blush2.gif . Nėr ko prarast, pasitreniruosiu bent.
Atsakyti
Aš 23 rūšis paprikų susėjau... Dar 6 laukiu cool.gif
Čilių jau net neskaičiavau... habanerų (gal 7 skirtingi) net nežymėjau-tiesiog taip susėjau sėklas... bus įdomu derliaus laukti bigsmile.gif
Iš viso įdomu kaip su tais žymėjimais bus-mažius tik ratus suko kai sėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 vasario 2014 - 21:11
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 11, 21:06)
Čilių jau net neskaičiavau... habanerų (gal 7 skirtingi) net nežymėjau-tiesiog taip susėjau sėklas... bus įdomu derliaus laukti bigsmile.gif 

jei ne paslaptis- kiek daigu paskui is viso auginate? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 11, 21:06)

ir kada tiek suvartosit? Reikia jau būti čilių fanais . Aš habanerių laukiu-nekiša uodegų ir viskas. Bet viltis po truputį blėsta.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 02 11, 21:46)
jei ne paslaptis- kiek daigu paskui is viso auginate? unsure.gif

80-100 vnt. blush2.gif

QUOTE(b.s @ 2014 02 11, 22:08)
Sveikos,

ir kada tiek suvartosit? Reikia jau būti čilių fanais . Aš habanerių laukiu-nekiša uodegų ir viskas. Bet viltis po truputį blėsta.

Jau suvartotos... keli indeliai šaldytų belikę.. čia saldžios..
Čilių kokia 40 vnt. tik smile.gif Habanerai užsispyrę būna...kantrybės reik su jais.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 11, 22:24)
.......
Čilių kokia 40 vnt. tik smile.gif Habanerai užsispyrę būna...kantrybės reik su jais.

TIK?! aš tik antrus metus juos auginsiu, tai man 8 bus su kaupu biggrin.gif Tikiuosi jus pasivyti per ateinančius keletą metų ax.gif Dabartai azartas toks pakankamai dideli, nes jau ir mano palangė žaliuoja nuo čiliukų.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 02 11, 22:33)
TIK?! aš tik antrus metus juos auginsiu, tai man 8 bus su kaupu biggrin.gif Tikiuosi jus pasivyti per ateinančius keletą metų ax.gif Dabartai azartas toks pakankamai dideli, nes jau ir mano palangė žaliuoja nuo čiliukų.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš juos taip pamėgau, kad niekur be jų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 vasario 2014 - 22:41
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 11, 22:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš juos taip pamėgau, kad niekur be jų smile.gif

Kada planuojate mėgautis pirmais vaisiais? Žinosiu kada laukti ir man panašiai?
Atsakyti
Pas mane iš viso irgi ne tiek daug vienetų bus, kažkaip jau pradedame atsivalgyti čiliukų ar kas čia pasidarė blush2.gif Tik Aji Crystalų pasėjau 10 vnt sėklų ax.gif

Ale ot pačiu laiku susėjau, panašu jog sirgsiu, kažkokia liga guldo mane verysad.gif Gydysiuos žiūrėdama į tas išbrinkusias ir užsėtas tabletukes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 02 11, 22:48)
Kada planuojate mėgautis pirmais vaisiais? Žinosiu kada laukti ir man panašiai?

Na, liepą, manau 4u.gif Sodinu į tuneliuką gegužės pab.-birželį jau su žiedais... kai kurie būna jau su mažais vaisiais.
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 11, 22:52)
Pas mane iš viso irgi ne tiek daug vienetų bus, kažkaip jau pradedame atsivalgyti čiliukų ar kas čia pasidarė  blush2.gif Tik Aji Crystalų pasėjau 10 vnt sėklų  ax.gif

O kaip jūs juos vartojat?

Marinuotų mes suvalgom nemažai.. o susmulkintus aš dedu visur kur galiu: į sriubas, troškinius, salotas, marinuojant mėsą, į padažus ir pan. Labai daug sunaudoju smile.gif
Šiemet dar bandysiu šaldyti.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 02 11, 18:52)

Palade, aš šiandien naršiau čia ir žiūriu, kad obuolinės paprikos ir Alma paprikos pateikiamos, kaip dvi skirtingos rūšys,o kitur buvau radusi, kad čia ta pati  blink.gif

Aprašymas tai panašus My Webpage

nu va, neradom to puslapio anksčiau blink.gif Jau kitiems metams atidedam smile.gif
Atsakyti