Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 11, 10:22)
Tai jei sėklos negavo drėgmės ir nesupelijo tai turėtų būti daigios  g.gif O kai buvo šalčiai pas Jus temperatūra irgi pastovi laikėsi? Nes aš būtent dėl to nesėjau anksčiau, kad labai dideli temperatūros svyravymai, mat pagrinde patys kūrenamės,  o paprikos to labai nemėgsta, esu jau tą pastebėjusi. Dabar kai už lango šilčiau tai ir namie mažiau temperatūra šokinėja, išdrysau jau pasėti...

gražios sėklos, nesupelijusios, nes kasdien vėdinau ir temperatūra nešokinėja, kad nebūtų per karšta net rankšluostėlį buvau padėjus ant radiatoriaus. Kai kurios pradeda tamsėt, tai šiandien jau sėsiu visas į vazonėlius su žeme, išmest visada suspėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 vasario 2014 - 10:35
QUOTE(Vobla @ 2014 02 11, 08:44)
nu ka, galiu ivertint, kad kate  nakti dirbo stropiai....
nemalonus atradimas- kazkas i viena indeli prismaigste obuoliu seklu doh.gif

katės darbas? bigsmile.gif
Atsakyti
[attachmentid=231298]
Netvarka, netvarka, mano kiem netvarka unsure.gif - savaitė, kaip daiginu, tempos užtenka, per dieną kelis kartus patikrinu, tuo kart ir pravėdinu, bet paprikos sėklos Maratos nė kvapo gyvybės nerodo unsure.gif Gal jas "apkloti" reikia kokiu marliumi dar?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 11, 10:34)
. Kai kurios pradeda tamsėt, tai šiandien jau sėsiu visas į vazonėlius su žeme, išmest visada suspėsiu.

Va va, ir pas mane kai kurios patamsejusios, sakai is ju dar naudos gali buti?
QUOTE(syri @ 2014 02 11, 11:32)
Netvarka, netvarka, mano kiem netvarka  unsure.gif  - savaitė, kaip daiginu, tempos užtenka, per dieną kelis kartus patikrinu, tuo kart ir pravėdinu, bet paprikos sėklos Maratos nė kvapo gyvybės nerodo  unsure.gif  Gal jas "apkloti" reikia  kokiu marliumi dar?

As tai kai daigindavau tarp vatos tamponeliu, tai apklodavau ir is virsaus tokiu pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 11 vasario 2014 - 12:17
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 11, 11:53)
As tai kai daigindavau tarp  vatos tamponeliu, tai apklodavau ir is virsaus tokiu pat

ir per kiek "išnešiojot" sėklytes?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 02 11, 12:01)

Ivairiai, matomai nuo veisles dar priklauso, jei pas tave tik savaite laiko daiginasi, dar tikrai ne tragedija, mano jau kai kurios sudygusios, panasiai per sav., o kitos jau virs 2 sav. gyvybes zenklu nerodo. Einu paziuresiu, gal dar turiu kokiu atliekamu seklyciu, itariu kad reikia is naujo kai kurias daiginti,..
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 02 11, 10:44)
nemalonus atradimas- kazkas i viena indeli prismaigste obuoliu seklu doh.gif

oi, atsimenu kai buvom vaikai, tai su broliu žiauriai mėgdavom sėt į vazonus viską... kiek obelų ir citrinų sodinukų tada turėdavom, ne tas žodis... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
labas,
as irgi per vakar ir siandien suvysciau savo cilius, paprikas ir baklazanus ir paguldziau ant radiatoriaus, bet kai atsilo oras, tai tie radiatoriai nelabai jau kaitina, na truputeli uz ranka siltesni.
Palade, gal jusu seklytes perkaito, nes kai kambary 23 , tai ant radiatoriu turetu but smarkiai karsta, daugiau kaip 30 jiems nereiketu.
O tie mazieji sejejai gal nustume gylyn seklytes, uztat ir nebeislenda is zemes.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 11, 13:45)

Palade, gal jusu seklytes perkaito, nes kai kambary 23 , tai ant radiatoriu turetu but smarkiai karsta, daugiau kaip 30 jiems nereiketu.

ir man tokia mintis buvo kilusi g.gif tai jau nieko nebesitikėt iš jų?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 11, 14:48)
ir man tokia mintis buvo kilusi  g.gif tai jau nieko nebesitikėt iš jų?

Zinau toki atveji kai pakaitino iki 40 ir nei viena seklyte nebeisdygo, o mano is to pacio pokelio 100%, tai negalima buvo apkaltint seklas nedaigumu.Gal ir truputi daugiau net, karsciau, mat norejo kuo greiciau sudaigint.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 11, 13:53)
Zinau toki atveji kai pakaitino iki 40 ir nei viena seklyte nebeisdygo, o mano is to pacio pokelio 100%, tai negalima buvo apkaltint seklas nedaigumu.Gal ir truputi daugiau net, karsciau, mat norejo kuo greiciau sudaigint.

panašu, kad padėjot atrasti priežastį blink.gif Nors maišeliai ne tiesiai ant radiatoriaus guli, jie į plastikines dėžutes sudėti, bet greičiausiai per šilta g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 11, 10:41)
katės darbas?  bigsmile.gif

taip. malacius kate. daigelius palaisciau, pravedinau ir vel atgal kate uzsodinau. tegul toliau peri biggrin.gif tiksliau pati uzlipo ir kaliu apgaube, nes ten jos dekutis paklotas.
o kas prismaigste seklu tai cia dar neaisku biggrin.gif gali but vaikai, bet gali buti ir dieds g.gif
QUOTE(syri @ 2014 02 11, 12:01)

va, pagaliau atrastas teisingas zodis papriku daiginimui thumbup.gif
nu nei su viena kultura neturiu tiek valakitos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 11 vasario 2014 - 14:21