Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

priminet apie katinus doh.gif
pries keleta metu, kai sedavau saujomis paprikas ( visa nemaza pakeli supildavau, arba savu prisirinkus gausiai) blush2.gif ir kate buvo jauna...radau ant palanges tik tanku kotuku sepetuka doh.gif nugrauze visus ugtelejusius skilcialapius . Teko kartot seja irslept augaliukus. Ir vienas gelytes taip nuvalgydavo, o kitu augaliuku neliete .
Atsakyti
Maniskis katukas irgi jaunas, dar tik 6men, ir labai saugojau, durys pastoviai uzdarytos I ta kambari. Bet jau taip gavosi, kad prasmuko kai laisciau ir netycia uzdariau ji ten, tai pakako 5min ir viskas jau patvarkyta buvo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2014 03 06, 17:52)
O as atejau pasiguost, ka tik katinas isverte ir nugrauze red cherry pipiriukus, du turejau, abu patvarke, dar ir 1 baklazano netekau ( is 2 isdygusiu)  verysad.gif
Gal kuri vilniete red cherry pertekliaus turetu?

ne tiek daug bėdos mirksiukas.gif Tokių neturiu, bet galbūt turėsiu Aji (palikus kaime daigintis, nežinau, kiek sudygę smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 06, 20:45)
ne tiek daug bėdos  mirksiukas.gif  Tokių neturiu, bet galbūt turėsiu Aji (palikus kaime daigintis, nežinau, kiek sudygę  smile.gif )

Norejau cherriu paragaut, kitokiu ciliuku dar keli daigai liko, ne viska spejo isvartyt. O bedos tikrai ner, negausiu siemet, pasisesiu kitamet. ax.gif
Atsakyti
gaila, būtent su cheriais tai negaliu padėt..
Na, ką darysi, mylimas kačiokas brangiau nei keli čiliai smile.gif Mano žiežulos dar ne tiek yr pridarę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2014 03 06, 19:53)
Norejau cherriu paragaut, kitokiu ciliuku dar keli daigai liko, ne viska spejo isvartyt. O bedos tikrai ner, negausiu siemet, pasisesiu kitamet. ax.gif

jei turi sėklikių - sėk. Jie sakyčiau iš manųjų bene geriausiai ir sparčiausiai augantys. Praeitais metais aš juos irgi kurkas vėliau sėjau nei kitus - pilnai sopėjo sunokti. Gal sėjau vasario gale ar net vėliau. Jie nėra lėtapėdžiai kaip kaikurie. Va kaip tik palankus laikas bus arba va kad ir šiandien suvystyk į vystyklus ir vsio. Jei turi tinkamas sąlygas - šilumą ir drėgmę. Tai staigiai sudygs.
Atsakyti
Jums katineliai apgrauze, tai gal dar taip nepikta kaip man.Vis savi.O as katinelio neturiu, tai man pele apgrauze ciliukus ir paprikas.Kol dar issiaiskinau kas galejo apgrauzt.Dabar jau kaput tai pelei, vakar pagavom.O taip sunkiai ir ilgai dygo mano ciliukai ir paprikos.Pomidoru neliete, matomai nepatiko skonis.
Atsakyti
Gerą dieną visoms smile.gif Pirmą kartą pasėjau papriką. Auga lyg tai gražiai, bet pradėjo gelsti taip vadinami netikri lapeliai. Ar tai normalu, ar ženklas, kad augaliukui kažko trūksta. Būsiu dėkinga.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2014 03 07, 13:29)
Gerą dieną visoms smile.gif  Pirmą kartą pasėjau papriką. Auga lyg tai gražiai, bet pradėjo gelsti taip vadinami netikri lapeliai. Ar tai normalu, ar ženklas, kad augaliukui kažko trūksta. Būsiu dėkinga.
user posted image

normalu...pasalink juos
Atsakyti
Ačiū Tany 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors auginote čili ,,Biquinho"? Skanus angliškas aprašymas, o ir forma graži tik kad maži vaisiai kaip suprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 07 kovo 2014 - 20:06
QUOTE(SaVi @ 2014 03 07, 10:09)
Jums katineliai apgrauze, tai gal dar taip nepikta kaip man.Vis savi.O as katinelio neturiu, tai man pele apgrauze ciliukus ir paprikas.Kol dar issiaiskinau kas galejo apgrauzt.Dabar jau kaput tai pelei, vakar pagavom.O taip sunkiai ir ilgai dygo mano ciliukai ir paprikos.Pomidoru neliete, matomai nepatiko skonis.

Jos kazkodel neliecia pomidoru tik paprikas ir cilius. Man irgi nekarta taip yra buve, jeigu vakare pamirsdavau apdengt, net dideles jau pries issodinima i lauka pernai kelias nudaigojo tik nesesi ir pakelui pamete.Budavo nuo dideliu tik apatinius lapus apskabydavo, matyt labai prireike vitaminu biggrin.gif
Atsakyti