Mano paprikos auga normaliai, bet dabar galvoju ar eis man atskirti kur saldžios, o kur aštrios, nes 100 proc. garantavau, kad prisiminsiu, kurioj dėžėj sėjau
Kažko čia tylu.
Mano paprikos auga normaliai, bet dabar galvoju ar eis man atskirti kur saldžios, o kur aštrios, nes 100 proc. garantavau, kad prisiminsiu, kurioj dėžėj sėjau
. Vat ir pajutau senatvės simptomus, reik viskąąąąąąą jau rašyti
Mano pirmoji gyvenimo paprika 
QUOTE(Juračiuks @ 2014 03 14, 09:25)
Kažko čia tylu.
. Vat ir pajutau senatvės simptomus, reik viskąąąąąąą jau rašyti 
visus čilius į vieną, visas paprikas į kitą? O KAIP ATSKIRSIT, KUR KOKIA VEISLĖ? ar jums visai nesvarbu, kas auga
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 03 14, 10:06)
wau.kada seti?mano seti vasario 21d,tai dar tik pradeda leisti po tikraji lapeli.
vasario 10 pradejau daiginti.
QUOTE(Tuomce @ 2014 03 14, 11:45)
O aš iš 40 čiliukų beturiu max 8, ir tai neaiškų ar tie išliks.. kaip sakiau užpuolė amarai, nupurškiau su žaliu muilu, tai nežinau ar per didelės koncentracijos buvo ar amarai taip pažeidę buvo..
padėjau daigintis iš naujo, tai neaišku kada derliaus turėsiu
padėjau daigintis iš naujo, tai neaišku kada derliaus turėsiu
prašykit merginų pertekliaus, gal kas dar turi, parduos ar atiduos už šokoladą. kovo vidury nebeverta daigint.
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 03 14, 11:06)
Mano pirmoji gyvenimo paprika 
graži
QUOTE(jurginėlis @ 2014 03 14, 13:24)
Čia iš patirties rekomenduojat taip sodinti? Nes pagal mano turimas žinias paprikos sodinamos tokiame pačiame gylyje, o pomidorus iki skilčialapių galima, gal sumaišėt kažką
sodininko ir daržininko knyga pataria
mano keli pipirai buvo patįsę, įkišau giliau, dabar atrodo taip pat, kaip ir tie, kurie buvo trumpesniais kotukais. Teoriją žinojau, bet turėjau pertekliaus, tai ir pabandžiau.