QUOTE(Paladė @ 2014 02 11, 07:47)
ryt bus keturios savaitės, kaip pradėti daiginti, ale niekas nekiša nosies. Ačiū dievui ir Avijacijai, tikriausiai pavyks pasiimti iš jos daigelių. O sekanti vėlesnio pirkimo sėja irgi nerodo gyvybės. ir niekaip nesuprantu, kame šaknys - gaspadinė ta pati, radiatoriai tie patys, sėklos iš įvairių rankų - ne tik namuose laikytos, bet ir naujai pirktos.
Beje, ką turit omeny sakydamos, kad sėklos blogai laikomos? Laikomos normalaus drėgnumo ir temperatūros namuose, ne rūsy ir ne baseine.
pas mane nuo vasario 2 tik Trapez prisidave , kad gyvi- islindo pora kilpuciu ir matosi, kad dar islis. visa kita- 6 rusys ciliu ir dar panasiai papriku- nei kilpuciu nerodo.
4 savaites- daug, bet as dar neskubeciau mest. man yra dyge ilgiau nei menesi, paskui kai jau atsejau, pradejo dygt ir tos. ka jos ten veike po zemem ta menesi- velniai zino
man siemet visai blogai- daiginu 20 laipsniu temperaturoj

. dar kai sausi -vasari budavo salciai - tai ir grindinis sildymas budavo siltesnis. o dabar pliusas uzu lango... padejau ant zemes termometra- grindys vos 20 laipsniu. vakar jau uzklojau indelius kates megstamu dekuciu- viliuosi, kad bent kate is virsaus per nakti pasilde
nu nors subinej daigink... siemet jau dzin- nebespejau, bet vis tiek reik kazkokios daigyklos dairytis, nes metai is metu man ta pati problema...