Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(denaxa @ 2014 02 05, 21:19)
Vaje...idomu,del kokiu priezasciu... g.gif

Nežinau, gal ir valyt tingi, nors to sniego taip ir nėra g.gif bet tikėjausi gal žada kažkiek aptvarkyt blink.gif aš važiavau paskutinėm dienom ten prieš uždarymą - tai buvo ne kas: ne tik kad apledėjus ir nevalyta, bet ir baisios duobės išmuštos, kuoliukai nulaužyti....

Papildyta:
QUOTE(girios_egle @ 2014 02 05, 21:33)
Zukis5, o kur galima? smile.gif

Aš radau va čia, kur ir su instruktorium važinėjausi:
http://www.autoplaza.lt/?page=aikstele
sakė, galima savaitgaliais atvažiuot, man ir nelabai toli, patogu nuvažiuot. Reikia skambint iš anksto susitart, 10 lt už valandą. Aikštelė tiesa ten mažutė tokia, bet man tereikia prisimint manevrus, tai tiks, jei tik orai labai nepaves doh.gif parašysiu, jei nuvažiuosiu savaitgalį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 06 vasario 2014 - 09:21
Labas rytas

na ka šiandiena 6 pamoka buvi, pirma kartą nuvažiavome į aikštele, mokiausi statyti 45 ir 90 laipsniu kampu atbulomis. Lyg ir nieko nei vieno kuoliuko nenumušiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 02 05, 23:59)
Aš mokausi Eurodrive pas Jevgeniju, kol kas man patinka atrodo gerai moko, bet man ryt tik 6 pamoka. O jie ir akcijas skelbia as pries kelis menesius per grupini mokejau 900 lt.
Mano instruktorius sake kad uždarė iki gegužės mėn. matyt tingi valyti  biggrin.gif

Mane kazkodel nevilioja tos mokyklos kurios akcijas taiko, atrodo kad kazkas su jomis ne taip:) Prie namu yra Jasucio vairavimo mokykla tai parase kaina eksternu 1100 lt ir suteikia 40 valandu praktikinio vairavimo, bet nesuteikia visiskai jokios informacijos apie teorija ar medziagos tai man toks variantas netinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 06 vasario 2014 - 12:25
Sveikos Mokinukės. 4u.gif Gal žinot kur Vilniuje būna tie pirmos pagalbos kursai ir medicininė nebrangūs? mokinuosi savarankiškai, nes kažkada jau baigiau mokyklą, tik tie visi popieriai jau negalioja...
Atsakyti
Sveikos mergunos,
Skaitineju jusu pasisakymus, nes nusprendziau dakalti ta reikala su teisemis. Kadangi esu jau ragavusi KET moklsu -bandysiu eksternu ir ....

QUOTE(MajaLi @ 2014 02 06, 13:16)
Mane kazkodel nevilioja tos mokyklos kurios akcijas taiko, atrodo kad kazkas su jomis ne taip:) Prie namu yra Jasucio vairavimo mokykla tai parase kaina eksternu 1100 lt ir suteikia 40 valandu praktikinio vairavimo, bet nesuteikia visiskai jokios informacijos apie teorija ar medziagos tai man toks variantas netinka  doh.gif

Taip, as taip pat nebepasiduodu akcijoms. Kadangi pirma karta man butent taip ir buvo. Pasinaudojau akcija, pririnko grupe papigiai.... klase pilna, destytojas visiems demesio skirti nespejo, na bet dar tiek to, taciau kai prasidejo vairavimo pamokos, tai siaubas. Instruktoriai geri, bet kol gauni vieta pamokai...karta i savaite.... dar instruktoriai keitesi. Vienas moko vienaip, kitas kitai. Vienas nebesusigaudo ka su kitu darem, taip as ir pasimeciau.

Tik va del tos informacijos apie teorija, .....eksternu juk ir yra kai ateini i mokykla jau su Regitroje islaikytu teorijos egzaminu. Jau turi tureti pirmosios pagalbos pazyma, vairuotojo med pazyma, kadangi to reikalauja tureti Regitra.
Man pasiseke, prie namu yra mokykla. As uzejau ir man viska paaiskino. Kas kur ir kodel.

Papildyta:
QUOTE(krikri @ 2014 02 06, 16:38)
Sveikos Mokinukės.  4u.gif  Gal žinot kur Vilniuje būna tie pirmos pagalbos kursai ir medicininė nebrangūs? mokinuosi savarankiškai, nes kažkada jau baigiau mokyklą, tik tie visi popieriai jau negalioja...

Kiek as zinau, tai vairavimo mokyklose yra organizuojami tie kursai, apziuros. Kainos skirtingos. Pirmoji pagalba svyruoja nuo 30 iki 40 Lt, o MED nuo 60 iki 80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Anilah @ 2014 02 06, 17:03)

Tik va del tos informacijos apie teorija, .....eksternu juk ir yra kai ateini i mokykla jau su Regitroje islaikytu teorijos egzaminu. Jau turi tureti pirmosios pagalbos pazyma, vairuotojo med pazyma, kadangi to reikalauja tureti Regitra.
Man pasiseke, prie namu yra mokykla. As uzejau ir man viska paaiskino. Kas kur ir kodel.

Na aš suprantu, bet kai kurios mokyklos, net mokinantis eksternu suteikia konsultacijas su dėstytojais, leidžia paspręsti testus mokykloje ar dar ka nors, o čia visiškai nieko, tai man dėja nelabai tinka toks dalykas, nes aš visiškai žalia ir tikrai turėsiu klausimų blush2.gif Na reikės grįžus namo nueiti tiesiog į kokią vairavimo mokyklą ir išsiaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2014 02 06, 17:46)
Na aš suprantu, bet kai kurios mokyklos, net mokinantis eksternu suteikia konsultacijas su dėstytojais, leidžia paspręsti testus mokykloje ar dar ka nors, o čia visiškai nieko, tai man dėja nelabai tinka toks dalykas, nes aš visiškai žalia ir tikrai turėsiu klausimų  blush2.gif Na reikės grįžus namo nueiti  tiesiog į kokią vairavimo mokyklą ir išsiaiškinti.

Eksternu -tik kai islaikiusi Regitroje teorijos egzamina. Pasirasant sutarti butina, privalo irasyti teor.islaikymo liudijimo NR. Kitaip neturi teises pasirasyti sutarties.
Taciau kaikuriose mokyklose yra toks dalykas kaip ruosiantis savarankiskai. Nezinau kaip ten jie iforminami, ytariu, kad kazka buria, nes oficialiai galima registruoti zmones tik dviem budais: teorijai ir praktiniam vairavimui arba tik praktiniam vairavimui.
Nes mokyklas tikrina, ir jei mokyklos patalpose sedi mokinys su kuriuo nepasirasyta sutartis, arba ne tokia sutartis- tada mokyklai baudos ir nemazos.
Kai as pasirasinejau sutarti, administratore ir i sutarti ir i registracijos zurnala irase ta numeriuka.
Jei paciai sudetinga mokytis teorija-tai , mano nuomone, geriau eiti su grupe ir klausytis destytojo. Nes jie gi ne siaip is knyguciu skaito o duoda papildomos informacijos, isaiskina, paaiskina. Nes kiek ziurejau tie teorijos bilietai, jie ne tik is KET knyguciu uzduodami. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anilah: 06 vasario 2014 - 17:38
QUOTE(Anilah @ 2014 02 06, 18:35)
Eksternu -tik kai islaikiusi Regitroje teorijos egzamina. Pasirasant sutarti butina, privalo irasyti teor.islaikymo liudijimo NR. Kitaip neturi teises pasirasyti sutarties.
Taciau kaikuriose mokyklose yra toks dalykas kaip ruosiantis savarankiskai. Nezinau kaip ten jie iforminami, ytariu, kad kazka buria, nes oficialiai galima registruoti zmones tik dviem budais: teorijai ir praktiniam vairavimui arba tik praktiniam vairavimui.
Nes mokyklas tikrina, ir jei mokyklos patalpose sedi mokinys su kuriuo nepasirasyta sutartis, arba ne tokia sutartis- tada mokyklai baudos ir nemazos.
Kai as pasirasinejau sutarti, administratore ir i sutarti ir i registracijos zurnala irase ta numeriuka.
Jei paciai sudetinga mokytis teorija-tai , mano nuomone, geriau eiti su grupe ir klausytis destytojo. Nes jie gi ne siaip is knyguciu skaito o duoda papildomos informacijos, isaiskina, paaiskina. Nes kiek ziurejau tie teorijos bilietai, jie ne tik is KET knyguciu uzduodami.  ax.gif

Na man viena mokykla atrase, kad mokantis eksternu galima pasikonsultuoti su destytoju ir ateiti i mokykla paspresti testu, nemanau, kad jei tai butu nelegalu jie tuo uzsiimtu, bet bet kuriuo atveju aciu uz info 4u.gif Lankyti teorija vairavimo mokykloje galimybes neturiu deja. Testuose kurie yra internete taip pat ne tik klausimai is KET kiek pastebejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 06 vasario 2014 - 19:38
QUOTE(MajaLi @ 2014 02 06, 21:29)
Testuose kurie yra internete taip pat ne tik klausimai is KET kiek pastebejau.

Klausimai iš KET, plius būna iš mašinos sandaros ir valdymo šis bei tas, tačiau tie klausimai taip susukti, kad dar tuo pačiu ir IQ patikrina biggrin.gif
Atsakyti
Nedalyvavau iki šiol jūsų diskusijoj, bet kažkur noriu išliet emocijas biggrin.gif

Aš ką tik iš Regitros praktinio egzamino. Neišlaikiau, bet nuotaika puiki. Kodėl? O todėl, kad mus visiškai veltui gąsdina mokyklose. Pvz. su instruktorium nebuvau turbūt 100 m nuvažiavusi, kad jie prie ko nors neprisikabintų, dėl to maniau, kad vairuoju blogiau nei bet kas pasaulyje. O per egzaminą nepadariau beveik jokių klaidų biggrin.gif nors važiavau taip pat, kaip visada + dar jaudulys.

Neišlaikiau, nes padariau vieną kritinę - įsismarkavau prie Gariūnų (Vilniuje) ir iškart po ženklo 70 kmph nepakankamai sulėtinau greitį. Taigi ten kur turėjau važiuot 50, važiavau 55 kmph smile.gif Nors visi aplink viršijo - tiesus kelio ruožas kokie 200 metrų tik 50 km, o visur kitur - 70. Bet nepasiteisinimas... biggrin.gif
Žodžiu, jus neįsivaizduojat kaip aš jaudinausi, verkiau ir drebėjau prieš egzą. Bet per patį egzą - visiškas relaksas, nes instruktorius fainas, niekur neskubi, į menkniekius dėmesio niekas nekreipia. NEBIJOKIT TAIP KAIP AŠ biggrin.gif Nors... aš skaičiau lygiai tokius pat komentarus ir jais netikėjau, ir vis tiek bijojau... Siunčiu jums visoms geras mintis, kad būtų šiek tiek lengviau toms, kurios dar nebandė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margueritte @ 2014 02 07, 13:58)
Nedalyvavau iki šiol jūsų diskusijoj, bet kažkur noriu išliet emocijas biggrin.gif

Aš ką tik iš Regitros praktinio egzamino. Neišlaikiau, bet nuotaika puiki. Kodėl? O todėl, kad mus visiškai veltui gąsdina mokyklose. Pvz. su instruktorium nebuvau turbūt 100 m nuvažiavusi, kad jie prie ko nors neprisikabintų, dėl to maniau, kad vairuoju blogiau nei bet kas pasaulyje. O per egzaminą nepadariau beveik jokių klaidų biggrin.gif nors važiavau taip pat, kaip visada + dar jaudulys.

Neišlaikiau, nes padariau vieną kritinę - įsismarkavau prie Gariūnų (Vilniuje) ir iškart po ženklo 70 kmph nepakankamai sulėtinau greitį. Taigi ten kur turėjau važiuot 50, važiavau 55 kmph smile.gif Nors visi aplink viršijo - tiesus kelio ruožas kokie 200 metrų tik 50 km, o visur kitur - 70. Bet nepasiteisinimas... biggrin.gif
Žodžiu, jus neįsivaizduojat kaip aš jaudinausi, verkiau ir drebėjau prieš egzą. Bet per patį egzą - visiškas relaksas, nes instruktorius fainas, niekur neskubi, į menkniekius dėmesio niekas nekreipia. NEBIJOKIT TAIP KAIP AŠ biggrin.gif Nors... aš skaičiau lygiai tokius pat komentarus ir jais netikėjau, ir vis tiek bijojau... Siunčiu jums visoms geras mintis, kad būtų šiek tiek lengviau toms, kurios dar nebandė. smile.gif

Kaip gerai būtų įstengti nesijaudint... 4u.gif bet vis tiek labai ačiū kad parašėt. tik neįsivaizduoju, kaip taip nusiteikt, jei pačiai atrodo kad vis blogiau, klaidų vis daugiau, o nervai vis silpnesni doh.gif
Dėl Gariūnų aš žinau, esu įspėta važiuot jau pro ženklą 50, bet maniau kad 5 km virš dar ne kritinė, bet pasirodo kritinė, net pažiūrėjau jų reikalavimus...
48.1. KK – važiuoja 10 proc. ar daugiau viršydamas leistiną greitį;
kaip tik tie 10 proc ir buvo Jums, kaip gaila...
bet kaip džiugu, kad antrą kartą eisit jau ramiau smile.gif labai linkiu išlaikyt 4u.gif 4u.gif
manęs po savaitės laukia pirmas kartas, ir kas ką besakytų, turbūt drebėsiu kaip lapas doh.gif

P.S. o tiesa, kas tos smulkmenos, į kurias dėmesio nekreipia? ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 07 vasario 2014 - 13:10
Regitroj visokiu egzaminatoriu yra-kai kurie kreipia,kai kurie nekreipia,kai kurie griezti,o kai kurie-nors prie zaizdos dek smile.gif O buna,kad grieztas,kabinejasi,o paskui suzinai kad islaikei...o gerietis gali buti svelnumo isikunijimas ir vis tik tai nepasirasyti smile.gif Visaip buna ax.gif
Atsakyti