QUOTE(Margueritte @ 2014 02 07, 13:58)
Nedalyvavau iki šiol jūsų diskusijoj, bet kažkur noriu išliet emocijas
Aš ką tik iš Regitros praktinio egzamino. Neišlaikiau, bet nuotaika puiki. Kodėl? O todėl, kad mus visiškai veltui gąsdina mokyklose. Pvz. su instruktorium nebuvau turbūt 100 m nuvažiavusi, kad jie prie ko nors neprisikabintų, dėl to maniau, kad vairuoju blogiau nei bet kas pasaulyje. O per egzaminą nepadariau beveik jokių klaidų

nors važiavau taip pat, kaip visada + dar jaudulys.
Neišlaikiau, nes padariau vieną kritinę - įsismarkavau prie Gariūnų (Vilniuje) ir iškart po ženklo 70 kmph nepakankamai sulėtinau greitį. Taigi ten kur turėjau važiuot 50, važiavau 55 kmph

Nors visi aplink viršijo - tiesus kelio ruožas kokie 200 metrų tik 50 km, o visur kitur - 70. Bet nepasiteisinimas...
Žodžiu, jus neįsivaizduojat kaip aš jaudinausi, verkiau ir drebėjau prieš egzą. Bet per patį egzą - visiškas relaksas, nes instruktorius fainas, niekur neskubi, į menkniekius dėmesio niekas nekreipia. NEBIJOKIT TAIP KAIP AŠ

Nors... aš skaičiau lygiai tokius pat komentarus ir jais netikėjau, ir vis tiek bijojau... Siunčiu jums visoms geras mintis, kad būtų šiek tiek lengviau toms, kurios dar nebandė.
Kaip gerai būtų įstengti nesijaudint...

bet vis tiek labai ačiū kad parašėt. tik neįsivaizduoju, kaip taip nusiteikt, jei pačiai atrodo kad vis blogiau, klaidų vis daugiau, o nervai vis silpnesni
Dėl Gariūnų aš žinau, esu įspėta važiuot jau pro ženklą 50, bet maniau kad 5 km virš dar ne kritinė, bet pasirodo kritinė, net pažiūrėjau jų reikalavimus...
48.1. KK važiuoja 10 proc. ar daugiau viršydamas leistiną greitį;
kaip tik tie 10 proc ir buvo Jums, kaip gaila...
bet kaip džiugu, kad antrą kartą eisit jau ramiau

labai linkiu išlaikyt
manęs po savaitės laukia pirmas kartas, ir kas ką besakytų, turbūt drebėsiu kaip lapas
P.S. o tiesa, kas tos smulkmenos, į kurias dėmesio nekreipia?