QUOTE(zuikis5 @ 2014 02 07, 14:06)
Kaip gerai būtų įstengti nesijaudint...

bet vis tiek labai ačiū kad parašėt. tik neįsivaizduoju, kaip taip nusiteikt, jei pačiai atrodo kad vis blogiau, klaidų vis daugiau, o nervai vis silpnesni
Dėl Gariūnų aš žinau, esu įspėta važiuot jau pro ženklą 50, bet maniau kad 5 km virš dar ne kritinė, bet pasirodo kritinė, net pažiūrėjau jų reikalavimus...
48.1. KK važiuoja 10 proc. ar daugiau viršydamas leistiną greitį;
kaip tik tie 10 proc ir buvo Jums, kaip gaila...
bet kaip džiugu, kad antrą kartą eisit jau ramiau

labai linkiu išlaikyt
manęs po savaitės laukia pirmas kartas, ir kas ką besakytų, turbūt drebėsiu kaip lapas
P.S. o tiesa, kas tos smulkmenos, į kurias dėmesio nekreipia?
Mano egzaminatoriaus vardas buvo Gintaras Stasiulis. Visiškas fainulka. Toks aukštas, lieknas vyrukas su nedaug plaukų.

Jei pamatysit, kad jis prie staliuko stovi ir laukia jūsų, tai bus ramu laikyt egzą: jis šneka kaip žmogus, šypsosi, bendrauja. Kitas egzaminuotojas pro šalį eidamas man akį pamerkė, o vyrukas registracijoj patarimų gerų davė (atseit, kad nebeskaityčiau tų reikalavimų ir nebekartočiau nieko, o atsigerčiau kavos ramiai)

Žodžiu, visi su manim labai maloniai elgėsi, net negaila buvo šimtą litų veltui ten palikt.
Smulkmenos...na kažin, ar ten smulkmenos, ar mano aukščiausio lygio žioplumas, už kurį net pykt neišeina.
1. Paaiškino kaip daromas išsibėgėjimo pratimas. Aš tokia "Aha, aha, viskas aišku, važiuojam." Bet praklausiau (iš nervų, turbūt), kad takelio pradžia, kur reik pradėt greitėt yra tiesiai už aikštelės vartų. T.y. iškart įvažiuojant reik greitėt. O aš manau, kad startas prie tos linijos...

Gintaras sako, nieko, važiuok atbulom iki pradžių ir pradėk per naują. Ir nieko nepažymėjo... Aš pavažiavau porą metrų atgal ir dėjau per gazą, net vairas slystelėjo

, bet sustojau tvarkingai. Iš vienos pusės, tikrai galėjo sakyt "Viso gero", juk pratimo, skaityk, iš pirmo karto neatlikau.
2. Neįvažiavau į 90 laipsnių parkavimąsi iš pirmo karto. Užlipau gerokai ant kairės linijos, jau maniau viskas... bet jis man pasakė "nesudėk ginklų per anksti" ir aš prisiminiau, kad galiu du kartus jungt atbulinį. Iš antro karto įvažiavau gerai. Nieko nepažymėjo. Nežinau net ar išvis gavau bent vieną NK klaidą aikštelėj, nors pratimus atlikau šleivokai (mano mokytojas patenkintas nebūtų).
3. Mane mano instruktorius visąlaik barė, kad aš blogai pavaras junginėju, drožiu variklį, per vėlai atleidžiu sankabą. O čia dar ir Hiundajus man teko, su kuriuo niekad nevažiavau. Sankaba kažkokia keista, minkšta labai, bijojau ją spaust, kad nenumesčiau per greitai... Ir ką jūs manot? Negavau nei vienos pastabos už blogą pavarų junginėjimą, nors mano instruktorius jau būtų mane 100 kartų apkeikęs. Važiavau gana vidutiniškai, mašina ir pakriokdavo, ir padundėdavo... Ir nieko.
Ir šiaip visokių nesąmonių buvo... Pvz, į minižiedą Erfurto g. įvažiavau 1 bėgiu ir prakriokiau >2000 apsukų, kol neišvažiavau iš jo.
Porą NK gavau už padėtį kelyje, nes veltui persirikiavau į kairę juostą prie išsišakojimo link Erfurto ir Oslo gatvių ir tas pats buvo Architektų g., kai iš anksto persirikiavau į antrą, nes žinojau, jog Lazdynuose pirma juosta visad užkišta mašinų. Iš vienos pusės gerai, kad aš suprantu, ką darau ir darau tai su tikslu, bet iš kitos - tvarka yra tvarka, pagrindo rikiuotis į kairę toje vietoje dar nebuvo...
Sakė, kad gerai naudoju veidrodėlius ir dairausi per petį, tik vienoj vietoj neįvertinau tos "nematomos zonos" persirikiuodama, nes buvo tuštokas kelias, per daug atsipalaidavau jau link galo.
Žodžiu, smagu buvo dar ir tai, kad Gintaras mane ne tik pakritikavo, bet ir pagyrė.

Toks jis fainulka, negaliu... Laikysiu špygas, kad kitą savaitę vėl su juo važiuočiau.