Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(MajaLi @ 2014 06 06, 22:45)
denaxa   - aciu uz Jusu AZ, kai islaikysiu mokyklini manau susisieksiu su jusu pasiulytu instruktoriumi, nors mano esamas tikrai yra geras, bet norisi pasibandyti ir su kitu  blush2.gif  smile.gif

dontstop - nenusiminkite esu tikra viskas nera taip blogai. Man per antra pamoka (isivaizduojate prie vairo pries tai apie 2 val. buvau bendrai gyvenime!) padarius klaida instruktorius pradejo rekti, kad taip negalima daryti, kad as galiu padaryti avarija, sugadinti automobili, kuris brangiai kainuoja ir isvis gal man nereikalingas vairavimas. Pasakojo apie gabesnius mokinius, kurie jau mazdaug ateina ir viskas moka ir pavaras keicia ir pan. Zinokite to momentu, kadangi turejau susikoncentruoti ties vairavimu nieko nepakomentavau, bet atejus namo verkiau pasikukciodama, nes buvo taip "abydna". Na zinoti man irgi patiktu, jei man sumoketu uz tai, kad kazko ismokinciau ir atejes zmogus jau moketu pagrindus, man reiketu maziau vargti. Po 3 pamoku man pakeite instruktoriu ir esu labai del to laiminga, vaziuodama su juo nejauciu streso, jisai kantrus, viska normaliai isaiskina. Vis tik daug kas priklauso nuo instruktoriaus, kai tau sako, kad esi beviltiska tai galima to ir patiketi ir jei kazko neismokai tai ne tik tavo, bet ir instruktoriaus kalte.

Merginos, o as noriu paklausti del praktikiniu klausimu Regitroje, Jums mokykloje apie tai pasakojo kazka ar rode per praktika kur ka tikrinti ir pan.? Nes man kol kas nieko nerode, tai gal paciai reikia ismokti ir paprasyti, kad kas nors parodytu kur kas randasi... blush2.gif

Nieko mokykloje nerode,pati internete pasidomejau,dar vyras papasakojo ir per egzus regitroje viska pati parodziau,nera ten nieko sunkaus mirksiukas.gif
O del instruktoriu-gerai,kad mano buvo super instruktorius,nei karto,nei sauke,nei balsa kele.Viska ramiai paaiskindavo,dziaugiuosi, kad pas toki pakliuvau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Antradieni pirma karta gyvenime sesiu uz vairo smile.gif Labai nedrasu, bet tikiuosi, kad viskas eis sklandziai ir mano nepagrystos baimes dings smile.gif Del instruktoriaus- jei matot, kad ant jusu rekia, nesusikalbat- keiskit, kam kankintis su tokiu ir i pamokas eiti su didele baime?? Vyrus galima pakeist, ka instruktorius nepakeiciamas? Mokyklose juk ne vienas buna, eikit pas kita- as uzsirasydama i kursus savininkui iskart pasakiau, kad esu "zalia", labai bijau bet ir kartu labai noriu vairuoti, tai sake jei tik nepatiks instruktorius, iskart sakyt jam ir ras kita, tai bedos tame nematau ax.gif
Atsakyti
Pažįstama su kuria laikomės, užvakar 2 kartą laikė, 2 nekritines padarė ir 1 kritinę unsure.gif Sakė žiauriai apmaudu..
Man dar kitą savaitę 2 bandymas, labai norėčiau, kad pavyktų, nes išvažiuosiu atostogauti ir nusikels..

Mieste važinėju su "M" ir mamos mašina (automatu), pati pagaunu, kad ne visad įjungiu posūkius doh.gif Bet šiaip gera praktika, kad ir su automatu..
Turiu klausimą, ar mama privalo būtinai priekyje sėdėti? Nes gale sėdi mažius ir jis vis tai to tai ano prašo, labai nepatogu..
Ir dar..jei nepavyks 2 kartas, ar galiu su M ženklu važiuoti iki jūros? blush2.gif

QUOTE(MajaLi @ 2014 06 06, 20:45)
Merginos, o as noriu paklausti del praktikiniu klausimu Regitroje, Jums mokykloje apie tai pasakojo kazka ar rode per praktika kur ka tikrinti ir pan.? Nes man kol kas nieko nerode, tai gal paciai reikia ismokti ir paprasyti, kad kas nors parodytu kur kas randasi... blush2.gif

Man parodė, paaiškino, bet aš dar internete susiradau visus 20 klausimų su atsakymais ir išmokau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 07 birželio 2014 - 13:14
Labas visoms 4u.gif Šiandien laikiau mokyklinį egzaminą, aikštelėje atliekant pratimą koja visa drebėjo ir kratėsi laikant sankabą , net mašina visa drebėjo, supanikavau ir kritinė klaida-paliečiau stulpelį. Net nemaniau, kad taip galiu nesuvaldyti kojos, košmaras. Dabar jau bijau perlaikymo blush2.gif Gal kokių patarimų galite duoti?.
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2014 06 07, 13:21)
kokių patarimų galite duoti?

Valerijono lašiukai?
user posted image
QUOTE(denaxa @ 2012 05 16, 13:35)
Valerijono tabletes-taip,sh... cia,nepades,bet valerijono lasiukai tai labai gerai veikia thumbup.gif As pries viena egza(dvi valandas pries) puse buteliuko sugeriau-padejo biggrin.gif

Atsakyti
o vairavimo mokyklose jus kas kiek laiko turite vairavimo pamokele? Kas savaite ar reciau? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Kartą į savaitę daugmaž normalu šituo vasaros metu, kuomet visi studentai išleidžiami vasaros atostogų ir puola mokytis vairuoti. Bet idealu būna, kai pamoka būna kas antrą ar kas trečia dieną. Jeigu būna rečiau negu savaitę, čia jau didelis minusas mokymuisi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ponybreakout @ 2014 06 07, 17:18)
Kartą į savaitę daugmaž normalu šituo vasaros metu, kuomet visi studentai išleidžiami vasaros atostogų ir puola mokytis vairuoti. Bet idealu būna, kai pamoka būna kas antrą ar kas trečia dieną. Jeigu būna rečiau negu savaitę, čia jau didelis minusas mokymuisi.
user posted image

Tyrimais yra irodyta,kad mokiniui geriausiai isisavina igudziai ir zinios vazinejant karta per savaite (arba ne daugiau dvieju kartu per savaite). Kas per tyrimai ir kur jie daryti-nezinau,kazkada man tai sake vienas instruktorius kai prasiausi dazniau pavazineti (deja,jo Lietuvoje nebera,todel smulkiau nepasiklausi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 06 07, 16:41)
o vairavimo mokyklose jus kas kiek laiko turite vairavimo pamokele? Kas savaite ar reciau?  ax.gif  ax.gif

as turiu 2-3 kartus per savaite. viena savaite turejau 4kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 06 07, 19:08)
Tyrimais yra irodyta,kad mokiniui geriausiai isisavina igudziai ir zinios vazinejant karta per savaite (arba ne daugiau dvieju kartu per savaite). Kas per tyrimai ir kur jie daryti-nezinau,kazkada man tai sake vienas instruktorius kai prasiausi dazniau pavazineti (deja,jo Lietuvoje nebera,todel smulkiau nepasiklausi) smile.gif

pas mus mokykloj tai dazniau ir neiseina, nes daug mokiniu, mazai instruktoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 06 07, 20:09)
as turiu 2-3 kartus per savaite. viena savaite turejau 4kartus smile.gif

tai cia jau isvis fantastika, kur dar dazniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 06 07, 15:41)
o vairavimo mokyklose jus kas kiek laiko turite vairavimo pamokele? Kas savaite ar reciau?  ax.gif  ax.gif

Kai mokinaus, vairuodavau 2-3 per savaitę, bet po to apturėjau kone mėnesio pertrauką, nes instruktorius turėjo daug mokinių.. doh.gif
Atsakyti