Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Flika @ 2014 06 01, 13:02)
pradedančiojo, ypač tobuli prisiparkavimai..Dievaž, mano vyras net su 15 metų patirtimi ir tai pastato kreivai šleivai..O čia pyst iš pirmo karto idealiai reikia  rolleyes.gif
Reiškia jūsų vyras nemoka manevruoti ir tiek. Ir jei per 15 metų neišmoko, tai ir nebeišmoks. Nereikėtų į nemokšas lygiuotis, lygiuokitės į tuos, kurie moka manevruoti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Flika @ 2014 06 01, 13:02)
Mano auto Regitroje irgi rodė kada kokią pavarą keisti, bet net nežiūrėjau (per vėlai pamačiau), nes mokė, kad 50 km/h greičiu turiu važiuoti 4 pavara, jei normalus kelias..
Nieko sau reikalavimai... 50km/h ketvirta pavara yra gryna nesąmonė. Nu bet ko tik nepadarysi dėl ekologijos, tfu.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2014 06 03, 16:07)
R
Nieko sau reikalavimai... 50km/h ketvirta pavara yra gryna nesąmonė. Nu bet ko tik nepadarysi dėl ekologijos, tfu.

Aš su savo jungiu, mano mašinos maža galia, tai pilnai pakanka 50, kad ketvirtą jungt. Vyras dar ir anksčiau įsijungia...
O vat Regitroj per egzaminą tai kaip tik pažymėjo klaidas, nes ten mašinos kitokios, tai ir per anksti buvau įsijungus ketvirtą prie 50... liepė apsukas žiūrėt, nes mašinos skirtingos būna
Atsakyti
daugiau nuo bėgių ilgio priklauso, aš irgi savo galiu jungti ketvirtą tokiu greičiu.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 06 04, 16:13)
daugiau nuo bėgių ilgio priklauso, aš irgi savo galiu jungti ketvirtą tokiu greičiu.

Taip drinks_cheers.gif Buvau vienu metu isistacius deze su trumpom pavarom,tai jau prie 40 5 jungdavau smile.gif dabar jau stovi vel originali deze,tik penkta pavara nuo galingesnio variklio ir yra ilgesne-pries ja jungiant iklaneje reikia tureeti ta omenyje.Bet 4 jungiu prie 40 mazdaug,priklausomai nuo situacijos,mazejancia tvarka perjungiu tik tada kai apsukos buna jau arti 1000-variklis po remonto gavo siek tiek papildomu arkliuku,tai anksciau ir nepraso,jei ne ikalne ax.gif Taip kad jei vaziuoju penkta ir reikia primazinti laikinai trumpam iki 30-40-pavaros nekeiciu,nereikia... ax.gif
Atsakyti
tylu, ramu. Visos vairavimais uzsiemusios? ax.gif As tai skaitau senas temas kaip vairuoti moketes,- baisu kaip paciai reiks islaikyti.... doh.gif
Atsakyti
Beje, gal kas teorija laikytis ruosiates? turiu 1val.30 min. arsleidiniai.lt
Padovanociau ax.gif
Atsakyti
Bandžiau vakar laikyti mokyklinį praktinį, neišlaikiau, padariau tikrai labai daug klaidų: 4 kritines ir 25 nekritinių tongue.gif
Mokinuosi vairuoti jau 4tas mėnuo, prieš mokyklinį ėmiau pamokų iš kitos mokyklos instruktoriaus, papildomai važinėjau su vyru tikrai daug, tiek po miestą, tiek aikštelėje. Aikštelinius pratimus išmokau, ir per egzaminą iš jų klaidų nebuvo. Na bet mieste wacko.gif
Aš beviltiška doh.gif
Nežinau, ką dabar daryti unsure.gif
Instruktorius net nenorėjo užrašyti manęs perlaikymui, sako, viskas, išvažiavom visus važiavimus, dabar tu laisva, daryk ką nori, galvok pati, ką toliau su tuo vairavimu daryti doh.gif

Gal kas žino, ar galima persirašyti į kitą mokyklą nenukenčiant labai finansiškai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 06 06, 09:35)
Bandžiau vakar laikyti mokyklinį praktinį, neišlaikiau, padariau tikrai labai daug klaidų: 4 kritines ir 25 nekritinių  tongue.gif
Mokinuosi vairuoti jau 4tas mėnuo, prieš mokyklinį ėmiau pamokų iš kitos mokyklos instruktoriaus, papildomai važinėjau su vyru tikrai daug, tiek po miestą, tiek aikštelėje. Aikštelinius pratimus išmokau, ir per egzaminą iš jų klaidų nebuvo. Na bet mieste  wacko.gif
Aš beviltiška  doh.gif
Nežinau, ką dabar daryti  unsure.gif
Instruktorius net nenorėjo užrašyti manęs perlaikymui, sako, viskas, išvažiavom visus važiavimus, dabar tu laisva, daryk ką nori, galvok pati, ką toliau su tuo vairavimu daryti  doh.gif

Gal kas žino, ar galima persirašyti į kitą mokyklą nenukenčiant labai finansiškai?  unsure.gif

O kaip suprasti nenorejo uzrasyti perlaikimui?Tai ka jums daryti dabar? Na cia tai geras, skaiciau kai kuriuos mokyklinius po 5 kartus laiko ir nieko doh.gif Man siandien pasibaige 14 pamoka, liko paskutine. Dabar darysiu 2 savaiciu pertrauka, nes turiu isvaziuoti, 15 pamoka kaip ir tureciau laikyti mokyklini, bet kol kas instruktorius nieko neminejo, o as jau uzsirasiau Regitros egzui birzelio pabaigai, dabar galvoju, gal persirasyti liepos pradziai?Na bus tas parkavimas mieste, o ne aiksteleje, na ka padaryti, blogam sokejui, kaip sakoma viskas maiso, kaip bus taip bus .
Atsakyti
Bandžiau vakar laikyti mokyklinį praktinį, neišlaikiau, padariau tikrai labai daug klaidų: 4 kritines ir 25 nekritinių  tongue.gif
Mokinuosi vairuoti jau 4tas mėnuo, prieš mokyklinį ėmiau pamokų iš kitos mokyklos instruktoriaus, papildomai važinėjau su vyru tikrai daug, tiek po miestą, tiek aikštelėje. Aikštelinius pratimus išmokau, ir per egzaminą iš jų klaidų nebuvo. Na bet mieste  wacko.gif
Aš beviltiška  doh.gif
Instruktorius net nenorėjo užrašyti manęs perlaikymui, sako, viskas, išvažiavom visus važiavimus, dabar tu laisva, daryk ką nori, galvok pati, ką toliau su tuo vairavimu daryti  doh.gif

Gal kas žino, ar galima persirašyti į kitą mokyklą nenukenčiant labai finansiškai?  unsure.gif

Laikykis, aš mokyklini tik iš 3 karto išlaikiau, O tavo instruktorius kaltės nejaučia, kad jis neišmokė?

Aš tik dabar suprantu kad mane mokykloje moke tik važiuoti, o vairuoti nemokė. Dabar tikiuosi Regitroje iš antro karto išlaikyti.
Bet pamokų aš jau nerealiai daug turėjau. vien mokykloje buvau pasiemus 8 papildomas. Ir su situ instruktoriumi jau 5 doh.gif Bet dabar jau jaučiu malonuma vairuojant biggrin.gif
Atsakyti

Galima visiskai nenukenciant,pasiimi pazymejima apie isklausyta kursa ir eini.Kitoj mokykloj juk taip pat mokesi tik uz pamokas,ir jau pas juos laikysi egzamina...
Ir tikrai nesi beviltiska...mano istorija gal zinai? Jei ne-galiu papasakoti... smile.gif

Pasidomek Racionalaus vairavimo centru,jei turi fb-gali per ten su jais tiesiogiai susisiekti.Bet pries tai pasidomek atsiliepimais.
Ech,gaila,kad ne Vilniuje esi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 06 06, 10:35)

Pasiieškok kitos mokyklos, tikrai gal ten išsilaikysi... Blogiausiu atveju galima su automatine laikyt - dar kaip variantas. O kokios klaidos mieste? Ir kaip tu pati jautiesi, kas blogiausiai sekasi? Gal jaudulys kaltas?
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2014 06 06, 09:41)
O kaip suprasti nenorejo uzrasyti perlaikimui?Tai ka jums daryti dabar? Na cia tai geras, skaiciau kai kuriuos mokyklinius po 5 kartus laiko ir nieko  doh.gif  Man siandien pasibaige 14 pamoka, liko paskutine. Dabar darysiu 2 savaiciu pertrauka, nes turiu isvaziuoti, 15 pamoka kaip ir tureciau laikyti mokyklini, bet kol kas instruktorius nieko neminejo, o as jau uzsirasiau Regitros egzui birzelio pabaigai, dabar galvoju, gal persirasyti liepos pradziai?Na bus tas parkavimas mieste, o ne aiksteleje, na ka padaryti, blogam sokejui, kaip sakoma viskas maiso, kaip bus taip bus .

Na, jis man pasakė, kad viskas, baigė jis su manim terliotis, kiek išmokau tiek, dabar pati turiu spręsti, gal pasitarti su teorijos dėstytoju, ką man daryti, gal su vyru pavažinėti daugiau. Man pasirodė, kad jis nori manim atsikratyti, nes galima gi pas kitą tos pačios mokyklos instruktorių užsirašyti egzaminui. Dūsavo, kad ir taip turi daug mokinių. Aš visgi išsiprašiau po 2 savaičių pakartoti egzaminą (anksčiau jis nesutiko), bet dabar galvoju, gal be reikalo? g.gif

QUOTE(kacius @ 2014 06 06, 09:44)
Laikykis, aš mokyklini tik iš 3 karto išlaikiau, O tavo instruktorius kaltės nejaučia, kad jis neišmokė?

Oi, nemanau schmoll.gif Buvau žiauriai iškoliota dėl tokio egzamino rezulato, jis davėdė mane net iki ašarų doh.gif Aprėkė mane, kad va, jis stengėsi, mokino, o aš nu vapšče nieko nesupratau ir neįsiminiau, visiškai savo galva negalvoju, nebent kaip robotas galiu važiuoti, jei kas diktuoja pastoviai, ką kur spaust, kur sukt ir tt Na ir taip toliau verysad.gif
QUOTE(denaxa @ 2014 06 06, 11:31)
...mano istorija gal zinai? Jei ne-galiu papasakoti... smile.gif

Nežinau, labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti