Laba diena. Neperskaičiau visų 87 temų, bet kiek pavyko perskaityt, nemačiau atsiliepimų apie Lars Kepler knygas. Ar skaitėte kuri "Hipnotizuotojas", "Paganinio kontraktas", Ugnies liudininkas", o gal net naujausią "Smėlio žmogus" spėjot perskaityt? Labai laukčiau atsiliepimų. Ar tikrai jos tokios kraują stingdančios ir žadą atimančios?
QUOTE(jbs @ 2014 03 10, 17:35)
...nemačiau atsiliepimų apie Lars Kepler knygas. Ar skaitėte kuri "Hipnotizuotojas", "Paganinio kontraktas", Ugnies liudininkas", o gal net naujausią "Smėlio žmogus" spėjot perskaityt? Labai laukčiau atsiliepimų. Ar tikrai jos tokios kraują stingdančios ir žadą atimančios?
tikrai buvo perskaičiusių ir atsiliepusių

QUOTE(jbs @ 2014 03 10, 19:35)
Laba diena. Neperskaičiau visų 87 temų, bet kiek pavyko perskaityt, nemačiau atsiliepimų apie Lars Kepler knygas. Ar skaitėte kuri "Hipnotizuotojas", "Paganinio kontraktas", Ugnies liudininkas", o gal net naujausią "Smėlio žmogus" spėjot perskaityt? Labai laukčiau atsiliepimų. Ar tikrai jos tokios kraują stingdančios ir žadą atimančios?
Skaičiau tik paryškintąją. Pasitaikė ji tokiu netinkamu momentu, kai prieš tai į rankas buvo patekę tikrai geri detektyvai, todėl man ji pasirodė tokia tik taip sau. Iš bėdos.
Ne tik kad žado neatėmė, bet ir nusikeikiau porą kartų. Nors užtikus bibliotekoje kitas greičiausiai imčiau ir skaityčiau.
Šiaip aš esu didelė detektyvų NEmėgėja
Bet knygų anotacijos mane kažkuo užkabino. Tikėčiausi kokio psichologinio trilerio
Bet jei stilius primena Sandros Brown rašinėlius, tai negriebsiu aš jų. Ačiū už atsiliepimą. Gal bus daugiau skaičiusių?
Papildyta:
Še kad nori. Tik kelios žinutės aukščiau
Bendrą įspūdį jau turiu. Atsiprašau už neapdairumą.

Papildyta:
QUOTE(langana @ 2014 03 02, 14:26)
Pasidovanojau penktadieni sau Lars Kepler "Smelio zmogu" ir per pora dienu suvartojau ta dovana. Ech, kaip dabar tesinio sulaukti. Si serija man vis idomesne ir idomesne, kiekviena knyga sunku padeti i sali, kol nebaigiu skaityti. Ir kuo daugiau raso apie pati Jona Lina, tuo idomiau. Tikiuosi, kad kitoje knygoje bus isvystita vainiko istorija (kiek suprantu, susijusi su Jono praeitimi).
Zodziu, neblogi detektyvai, rekomenduoju.
Vis galvoju, kad reikia Nesbo duoti dar 1 sansa, nes pirmoji knyga mane paliko abejinga, o jus cia taip ji giriate
Zodziu, neblogi detektyvai, rekomenduoju.
Vis galvoju, kad reikia Nesbo duoti dar 1 sansa, nes pirmoji knyga mane paliko abejinga, o jus cia taip ji giriate

Še kad nori. Tik kelios žinutės aukščiau

QUOTE(jbs @ 2014 03 10, 19:46)
Bet jei stilius primena Sandros Brown rašinėlius, tai negriebsiu aš jų.
oi ne, net nėr ko lygint

Aš kątik baigiau L. Coley 'Pretty girl 13". Va čia tikrai psichologinis detektyvas/trileris. Iš vasaros stovyklos pagrobiama trylikametė mergaitė. Visos paieškos bevaisės. Ji pareina namo po trejų metų, bet tų metų ji visiškai neprisimena ir yra įsitikinusi, kad jai vis dar trylika ir grįžo tiesiai iš stovyklos. Pasirodo, tai - asmenybės susidauginimo pasekmė. Mergaitė turi ne vieną ir ne du 'dvynius', kuriuos sąmonė buvo sukūrusi baisių situacijų akivaizdoje ir kurios, dažniausiai ją gelbėdamos, vis dar neretai ją paeiliui užvaldo. Su psichologės pagalba ji pradeda bendrauti su savo kitomis asmenybėmis, kurios po truputį ir atskleidžia, kas įvyko per tuos prarastus metus.
Eowyn Yvey "Sniego vaikas" dar labai vilioja. Turite kuri įspūdžių?
QUOTE(saintlina @ 2014 03 10, 19:50)
Aš kątik baigiau L. Coley 'Pretty girl 13".
Kaip norėčiau, bet lietuviškai neturim?

QUOTE(saintlina @ 2014 03 10, 19:50)
oi ne, net nėr ko lygint 
Aš kątik baigiau L. Coley 'Pretty girl 13". Va čia tikrai psichologinis detektyvas/trileris.

Aš kątik baigiau L. Coley 'Pretty girl 13". Va čia tikrai psichologinis detektyvas/trileris.
Ši man patiktų

QUOTE(martux @ 2014 03 10, 20:43)
nea.. aš rusiškai skaičiau.
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2014 03 10, 21:01)
Ši man patiktų
Šiuo metu tokie skaitiniai man "ant bangos". Ką tik užverčiau paskutinį J.Katzenbach "Pamišėlio istorija" puslapį. ...

tai Katzenbach'o lieuviškai dar, berods, trys knygos yra

QUOTE(saintlina @ 2014 03 10, 21:08)
Žinau žinau

skaičiau tik Analitiką. Bet man nebuvo tokia 'ach' knyga - nepuoliau skaityt kitų autoriaus knygų
Nelabai mane domina psichoanalizė, o ir tema buvo jau girdėta/skaityta..
Kažkaip šita Prety girl 13 labiau patiko. Nors Katzenbachas, kiek pamenu, 'gilesnis'.

Kažkaip šita Prety girl 13 labiau patiko. Nors Katzenbachas, kiek pamenu, 'gilesnis'.
QUOTE(langana @ 2014 03 02, 16:26)

Duok Nesbo šansą

QUOTE(jbs @ 2014 03 10, 19:35)
Skaičiau Hipnotizuotoją ir Paganinio kontraktą. Patiko, bet tikrai negaliu pasakyti, kad kraują sustingdė ar žadą atėmė. Keistoki tie skandinaviški detektyvai, tačiau man patinka. tikrai nieko panašaus į Sandrą Brown, nors šioji man kartais irgi neblogai suskaito, bent jau žinau, ko iš jos knygų tikėtis