Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 88 laida

QUOTE(saintlina @ 2014 03 10, 21:51)
skaičiau tik Analitiką. Bet man nebuvo tokia 'ach' knyga - nepuoliau skaityt kitų autoriaus knygų  ax.gif  Nelabai mane domina psichoanalizė, o ir tema buvo jau girdėta/skaityta..
Kažkaip šita Prety girl 13 labiau patiko. Nors Katzenbachas, kiek pamenu, 'gilesnis'.

"Pamišėlio istorija" su psichoANALIZE nedaug ką bendro turi, bet su PSICHO - turi smile.gif "Analitikas" sufleruoja savo pavadinimu, kad ten ir psichoanalizės bus užkabinta. Mane domina. Plius dar ir profesinis smalsumas. Jei gerai parašyta, tai tema man - neišsemiama.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2014 03 10, 22:30)
Plius dar ir profesinis smalsumas. Jei gerai parašyta, tai tema man - neišsemiama.

o taip smile.gif Tokiu atveju tikrai turėtų įtraukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2014 03 07, 21:27)
Skaitosi skaitosi  biggrin.gif , gal už tai ir prapuolę. "Senojo Vilniaus pasakas 2" vakar perklausiau. Geros ir šios, bet vis tik pačios pačiausios Frajaus pasakos- "Bolšaja telega"  wub.gif

Man "Telega" irgi labai patiko. Ir ideja, ir pasakos. O "Vilniaus pasakos" tiesiog del vietos artimos dusiai smile.gif Na, ir kaip priklauso pasakoms, paprastu tiesu patvirtinimu. Kad ir paskutine, apie Jaksto gatve. Kaip net tie dalykai, kurie lyg ir turetu buti objektyvus, priklauso nuo musu poziurio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2014 03 10, 22:47)
Kad ir paskutine, apie Jaksto gatve. Kaip net tie dalykai, kurie lyg ir turetu buti objektyvus, priklauso nuo musu poziurio smile.gif

čia kurioje knygoje?
Atsakyti
Saintlina, Senojo Vilniaus pasakos II. Pasaka vadinasi "Drakono ugnis" (tingiu rusiskai rasyt blush2.gif )
SOFIJA5, ikalbejai del Nesbo mirksiukas.gif Nors labai jau man Jonas Lina patiko. Bijo dabar jis Hules konkurencijos ir snabzda man: neskaityk, nei tau cia reikia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 10 kovo 2014 - 23:03
Langana, ačiū 4u.gif Jei jau Jakšto gatvė į antrąją dalį pateko, būtinai skaitysiu - gimtosios vietos aplink smile.gif Nors ir taip būčiau skaičius, labai patiko pirmoji dalis wub.gif

O man, žinai, irgi Hali Hūlė labiau patiko smile.gif Nors Linos pavardė ir labai miela dūšiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2014 - 23:08
Perskaičiau Tokarčiuk "Bėgikai" (turbūt taip reikėtų versti, nes rusiškai - "Beguny").
Puiki knyga ir pasitaikė kaip tik laiku - apsakymai apie įvairius keliavimo aspektus, o skaičiau per atostogas. Laikas, vieta ir tekstas sutapo.
Įdomios įžvalgos, įdomi informacija, gražiai susietos detalės, fantastiška kalba. Turėjau savaitę džiaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2014 03 11, 18:26)
Perskaičiau Tokarčiuk "Bėgikai" (turbūt taip reikėtų versti, nes rusiškai - "Beguny").
Ei, prašyčiau skolinti! mirksiukas.gif
Jau nuo Marakeš atsiliepimo viliuojuosi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2014 03 10, 21:43)
Kaip norėčiau, bet lietuviškai neturim? g.gif

Rusu k. pavadinimas "Красотка 13". Radau cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2014 03 10, 17:35)
Laba diena. Neperskaičiau visų 87 temų, bet kiek pavyko perskaityt, nemačiau atsiliepimų apie Lars Kepler knygas. Ar skaitėte kuri "Hipnotizuotojas", "Paganinio kontraktas", Ugnies liudininkas", o gal net naujausią "Smėlio žmogus" spėjot perskaityt? Labai laukčiau atsiliepimų. Ar tikrai jos tokios kraują stingdančios ir žadą atimančios?

teko skaityt, bet kadangi detektyvai - ne mano žanras, sunku objektyviai įvertinti. bet man Kepler knygos tokios neutralios: nei patiko, nei nepatiko. tik man kažkaip pats tekstas neskaniai lindo, tai galvoju gal vertimas nelabai vykęs g.gif iš anglų kalbos verstose knygose tiesiog jaučiu, kada yra pažodinis vertimas. gal ir čia kažkas pan., mat vietomis taip ir norisi sakinius perfrazuot

man visai patiko S.Beckett detektyvai: "Mirties chemija", "Įrašyta kauluose", "Kapo šauksmas", "Mirusiųjų šnabždesiai"
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 03 11, 22:18)
Ei, prašyčiau skolinti!  mirksiukas.gif
Jau nuo Marakeš atsiliepimo viliuojuosi.  doh.gif

Skaityklėje.
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2014 03 12, 18:11)
Skaityklėje.
Gal būtų galima į el.paštą ar skype permest?.. mirksiukas.gif
Atsakyti