Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

Sveikos, aš tai net neįsivaizduoju kokį laiką reiks imt.... maniškei bus 1m ir 3men, neįsivaizduoju nei kada eis pietų miegot, nei ką... tai delsiu... sulauksim vasaros ir tada žiūrėsim kada pradžią padaryt smile.gif
Su sūnum bažnyčioj buvom 14val - tai jis iki to laiko pamiegojo, o paskuj ir po bažnyčios miegojo biggrin.gif dabar įdomu koks mažės ritmas bus...., per pusę metų daug kas pasikeis ax.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

QUOTE(Matrisha @ 2014 03 14, 11:06)
Sveikos, aš tai net neįsivaizduoju kokį laiką reiks imt.... maniškei bus 1m ir 3men, neįsivaizduoju nei kada eis pietų miegot, nei ką... tai delsiu... sulauksim vasaros ir tada žiūrėsim kada pradžią padaryt smile.gif
Su sūnum bažnyčioj buvom 14val - tai jis iki to laiko pamiegojo, o paskuj ir po bažnyčios miegojo  biggrin.gif dabar įdomu koks mažės ritmas bus...., per pusę metų daug kas pasikeis  ax.gif

aš irgi neįsivaizduoju koks bus mažylio ritmas kai bus metukų laiko.. bet bažnyčią stengsiuos popiet gaut... gal 16 h? g.gif

vakar žiūrėjau pažįstamos vaiko krikštynų foto, tai jose pamačiau idėją - gal jau kitiems girdėta, bet idėja yra idėja, o ją pasukiot savu kampu galima... žodžiu, jau pakrikštijus namuose kūmos buvo tikrinamos kiek yra protingi - javus turėjo atpažinti ir įvardinti.. o aš mąstau, gal tą įdėją panaudoti dar "renkantis" kūmus.. pvz mums pirmiau bus pirmasis gimtadienis, o vėliau krikštynos, tai per gimtadienį kokią viktoriną sugalvot, tipo ieškom geriausių kūminų savo sūnui, bet kažkaip reik išsukt, kad jau sutarti kūminai viską žinotų... ir tada juos oficialiai pakviest būt kriųto tėvais.. g.gif
Atsakyti
Na ka pradedu vėl kibti i darbus... kažkaip visai buvau atsipalaidavus rolleyes.gif
dabar užsiėmiau su kvietimais kai kuriem noriu padaryt kvietima kaip filmuka.. o kadangi tik mokinuosi tai tenka papluseti karsta.gif bet tikiuosi igivendinsiu tai ka noriu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, tai,kaip nuostabumo skraiste wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2014 03 16, 12:54)
Sveikos mergaites, tai,kaip nuostabumo skraiste  wub.gif  wub.gif  wub.gif user posted image

Tikrai labai graži, bet va ne berniukui. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos visos mamytes ir teveliai planuojantys krikstynas smile.gif jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif ziuriu jus tiek daug visko cia jau prisiruosusios, o pas mane viskas tik mintyse kol kas:)
nusprendeme savo mazaja krikstyti rugpjucio 9 d, tortukas jau uzsakytas, krikstateviai pakviesti (nors tik per skype) na bet kvietimus nusiusime kaip ir visiems sveciams smile.gif
skaitineju sia temuke ir kazkaip neuzmaciau ar kuri apie spalvas krikstynu rasete:) mes planuojame maziukei melynus akcentukus daryti (pagal senove cia butu lyg ir ax.gif ), tiek suknute butu su melynais akcentais, tiek kitos dekoracijos butu su melynu. ka manote? ar ne bus labai jau berniukiska?smile.gif

na o del sventes temos irgi mastau, ar rinktis drugeliu tema, ar vejo maluneliu (pastaroji gal irgi siek tiek labiau berniukams tinkanti g.gif ) tai vat nuo temos priklauso ir pakvietimai, ir turiu pranesti apie torto puosima, bei galvoti apie dekoracijas. taigi sioje vietoje kaip ir sustojau:) galbut patarsite man neapsisprendelei?

beje del ivairiu zaidimu, reikia mano nuomone labai atsizvelgti i svecius ir ju poziuri i tokius dalykus. nes turejau tokia patirti, kuomet krikstinau sunena, ruiosiausi be galo daug, stengiausi, o sveciai menkai i tuos zaidimus isitrauke, sunku buvo suvaldyti visa "minia", nors patirties siame reikale lyg niekada ir nestokojau. aisku, tuo metu buvo krikstijami 3 vaikuciai ir sveciai buvo galima sakyti is keturiu skirtingu pusiu, galbut del to:) jei kuri noresite, galesiu atsiusti siu krikstynu scenariju, kuri kruopsciai rengiau, daug skaiciau ir galiausiai sudejau i viena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(murkis777 @ 2014 03 16, 11:54)
Sveikos mergaites, tai,kaip nuostabumo skraiste  wub.gif  wub.gif  wub.gif user posted image

nuostabi, velta skraiste wub.gif aciu uz ideja, kaip tik turiu zmogu, kuris daro tokius grozius, reiks pakalbinti, kad padarytu mums kazka panasaus smile.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos 4u.gif
Buvau apleidusi temą ir planavimą blush2.gif
Šiuo metu darau kvietimus, kai baigsiu parodysiu ax.gif Beje dar žadu padaryt foto filmuką/kvietimą patiems artimiausiems smile.gif
Per tą laiką ne daug nuveikėm, jau turime : krikštatėvius, krikšto rūbelius, užsakyta bažinyčia, fotografė, man šukuosena/makiažas g.gif Šventę nusprendėmė švęsti pas mano mamą, bus vasara, yra didelis kiema, pasistatysime pavėsinę ir bus thumbup.gif

Beje gal kuri gali atsiųsti prisijungimus, aš netyčia ištryniau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas, jungiuos su savo pupom prie krikstynu planavimo temos smile.gif

Nieko dar tiksliai nezinom,nes pakvietem tik kriksto tevelius. Oficialiu kvietimu dar neiteikem.
Mano dukriukams vasara bus 2 ir 4 abi nekrikstytos ax.gif
Atsakyti
Sveikos.. 4u.gif

mes irgi jau galvojame apie krisktynas..siuo metu mums dar tik 2+ menesiukai, krikstynas planuojam vasara tai turesim mazdaug pusmeti..kazin ar ne per mazas leliukas..bet kt vasara jau lb velu..o kitu metu laiku nesinori..

Tas krikstynu scenarijus mane lb domintu..nes viska organizuosime patys..kazkaip per vestuves viskas buvo paprasciau, buvo vedejas kuris viskuo rupinosi bigsmile.gif

Dbr deriname del megztos sukneles lelytei..merginos ar tokios kainos doh.gif ar mes cia uzsirovem.. doh.gif suknele 200 Lt ( tiesa cia jau suknele, tepukai, kepuriukas ir skraiste..)
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2014 03 17, 18:08)
Dbr deriname del megztos sukneles lelytei..merginos ar tokios kainos doh.gif  ar mes cia uzsirovem.. doh.gif  suknele 200 Lt ( tiesa cia jau suknele, tepukai, kepuriukas ir skraiste..)

Jeigu rankų darbo, kokybiškai tai normali kaina
Kiek kainuoja tarkim metras kokybiško lino? 32 Lt + sagutės, užtrauktukai, nėrinukai, kaspinukai gali dar tiek kainuot (jei nedaugiau, nelygu ko norit), siūlai, paklijavimai dar kelis litus dadėt, elektra, siuvimo mašinos, lygintuvo ir kitos "technikos" panaudojimas (amortizacija) ir nepamirškit darbas, juk dirbama , kad užsidirbt, o siūt toli gražu nevisos moka.
Pigiausia nueit į turgų, bet ten kokybės nerasit ir už 100 Lt abejoju ar nupirksit viską.
Norit būt gražios, tai už gerą daiktą negailėkit 4u.gif
Kita kalba jeigu nekokybiškas ir jus nuviliantis darbas
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2014 03 16, 12:54)

Be galo grazus rubas wub.gif kazin kokia tokios skraistes kaina?
Mes irgi planuojame krikstynas birzelio men., tad visi groziai susije su jomis mane irgi domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2014 03 15, 16:50)
sveikutes smile.gif
pvz mums pirmiau bus pirmasis gimtadienis, o vėliau krikštynos, tai per gimtadienį kokią viktoriną sugalvot, tipo ieškom geriausių kūminų savo sūnui, bet kažkaip reik išsukt, kad jau sutarti kūminai viską žinotų... ir tada juos oficialiai pakviest būt kriųto tėvais..  g.gif

mano nuomone, kad taip nedaryt, o jei ir kiti zaidejai gerai pazysta, kaip tada?

Atsakyti