sveikos visos mamytes ir teveliai planuojantys krikstynas

jungiuosi ir as prie jusu

ziuriu jus tiek daug visko cia jau prisiruosusios, o pas mane viskas tik mintyse kol kas:)
nusprendeme savo mazaja krikstyti rugpjucio 9 d, tortukas jau uzsakytas, krikstateviai pakviesti (nors tik per skype) na bet kvietimus nusiusime kaip ir visiems sveciams
skaitineju sia temuke ir kazkaip neuzmaciau ar kuri apie spalvas krikstynu rasete:) mes planuojame maziukei melynus akcentukus daryti (pagal senove cia butu lyg ir

), tiek suknute butu su melynais akcentais, tiek kitos dekoracijos butu su melynu. ka manote? ar ne bus labai jau berniukiska?
na o del sventes temos irgi mastau, ar rinktis drugeliu tema, ar vejo maluneliu (pastaroji gal irgi siek tiek labiau berniukams tinkanti

) tai vat nuo temos priklauso ir pakvietimai, ir turiu pranesti apie torto puosima, bei galvoti apie dekoracijas. taigi sioje vietoje kaip ir sustojau:) galbut patarsite man neapsisprendelei?
beje del ivairiu zaidimu, reikia mano nuomone labai atsizvelgti i svecius ir ju poziuri i tokius dalykus. nes turejau tokia patirti, kuomet krikstinau sunena, ruiosiausi be galo daug, stengiausi, o sveciai menkai i tuos zaidimus isitrauke, sunku buvo suvaldyti visa "minia", nors patirties siame reikale lyg niekada ir nestokojau. aisku, tuo metu buvo krikstijami 3 vaikuciai ir sveciai buvo galima sakyti is keturiu skirtingu pusiu, galbut del to:) jei kuri noresite, galesiu atsiusti siu krikstynu scenariju, kuri kruopsciai rengiau, daug skaiciau ir galiausiai sudejau i viena
Papildyta:
QUOTE(murkis777 @ 2014 03 16, 11:54)
nuostabi, velta skraiste

aciu uz ideja, kaip tik turiu zmogu, kuris daro tokius grozius, reiks pakalbinti, kad padarytu mums kazka panasaus