Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

Sveikos, norėčiau prisijungti prie jūsų, bet mes krikštysim ne savo vaikiuką, o būsim krikšto tėvais nuostabios mergaitės wub.gif
Jau su mama aptarėm kuo mums reikės pasirūpinti, o dabar skaitinėju kaip būtų galima nustebinti dar ir patiko idėja išėjus iš bažnyčios paleisti 3 baltus balandžius, ar kas planuojat tokią pramogą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2014 03 18, 12:45)
patiko idėja išėjus iš bažnyčios paleisti 3 baltus balandžius, ar kas planuojat tokią pramogą?  smile.gif

man ir patiko baltu balandziu ideja, dar tiksliai nenusprendziau, bet mastau apie tai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2014 03 17, 17:08)

Dbr deriname del megztos sukneles lelytei..merginos ar tokios kainos doh.gif  ar mes cia uzsirovem.. doh.gif  suknele 200 Lt ( tiesa cia jau suknele, tepukai, kepuriukas ir skraiste..)

normali kaina, as uz paprasta vasarine nerta mokejau su kepuryte ir tapukais 150 ar biski daugiau smile.gif

QUOTE(Siksta @ 2014 03 18, 12:31)
man ir patiko baltu balandziu ideja, dar tiksliai nenusprendziau, bet mastau apie tai..  4u.gif

as ne uz ka daugiau balandziu neimciau, per vestuves leidom su pirsliais, tai apkakojo ir pirsli ir vyra ir pirslienes apsikakojo kildamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2014 03 18, 14:37)
as ne uz ka daugiau balandziu neimciau, per vestuves leidom su pirsliais, tai apkakojo ir pirsli ir vyra ir pirslienes apsikakojo kildamas doh.gif

na jusu patirtis su balandziais tikrai ne kokia.. bet kiek teko dalyvaut vestuviu, o ir savo pacios vestuvese.. tokiu nutikimu nebuvo.. bet visada lieka tikimybe - juk tai paukstis, kuriam nepasakysi, pasitustink, nes taves laukia "darbas" blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2014 03 18, 13:37)

va ir aš galvoju, kad geriau be tokių prezentų biggrin.gif , geriau jau helio balionai
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 03 18, 10:47)
mano nuomone, kad taip nedaryt, o jei ir kiti zaidejai gerai pazysta, kaip tada?

drinks_cheers.gif jei tai butu kriterijus pagal kuri is tiesu rinktumetes krikstatevius, tai tada taip, o taip is anksto pasimokius kazkaip ne siaip ne taip atrodo schmoll.gif
Kai gime antra dukryte, tai iskart pasakem, kas bus aktyvus jos augime nuo paciu pirmu dienu, ta ir pakviesim krikstateviais. Taip ir yra, bus mano drauge ir vyro draugas. Kai kurie nustebo, kai suzinojo kas bus. Geriau artimi draugai, nei kas is gimines su kuriuo visai nesimatom ir nebendraujam.
Atsakyti
Aciu merginos, tada uzsakinesiu suknelyte bigsmile.gif ten kombinuotas variantas..dalis nerta, dalis linine wub.gif

Del laiko baznycioje tikrai nepagalvojau i ka orientuotis, bet kaip matau jus cia diskutavot kad geriausias laikas apie 15 val. kad butu po miegelio..nors kas ten zino kada bus tas miegelis..

mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas.
Musu planuotas krikstynu laikas keiciasi,nukeliam birzelio galan arba liepos pradzioj. Ziurint ka kunigas dar pasakys g.gif gal gales. Gal ur gerai turesiu daugiau laiko pasiruosti biggrin.gif
Kai krikstyjom pirmaji uz kriksto rubelius be skraistes mokejau 200lt pries 4metus.
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 03 16, 11:46)
Na ka pradedu vėl kibti i darbus... kažkaip visai buvau atsipalaidavus  rolleyes.gif
dabar užsiėmiau su kvietimais kai kuriem noriu padaryt kvietima kaip filmuka.. o kadangi tik mokinuosi tai tenka papluseti  karsta.gif bet tikiuosi igivendinsiu tai ka noriu  ax.gif

Jei nepaslaptis kokią dainą pasirinkai? blush2.gif
Aš niekaip nebeišsirenku dainos, kažkodėl norisi lyriškos blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, krikstynu planuotojos:) Siemet ir mes planuojam sunucio krikstynas, tiksliau galvojam geguzes gale arba birzelio pradzioj. Baznycia pasirinkom ta kurioje tuokemes, tik dar niekaip nenukeliaujam iki kunigo susitarti del tikslios datos ir laiko. Sventes vieta bus musu sodyba, tad reikes paciai papluseti, kadangi megstu, kad viskas butu suderinta-skoninga nepatikesiu situ darbu kitiems:) Sventes spalva bus tamsiai melyna, nupirkau sunui rubelius su sios spalvos akcentu nuo to ir prasidejo:) Sau suknute jau irgi turiu, vyras taippat turi, taipkad su apsirengimais kaip ir aisku, lieka daug visokiu kitu darbeliu.
Sakykit ar kas siuncia elektroninius pakvietimus, gal galit pasidalint?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi i jusu buri smile.gif
pradedamm planuoti krikstynas, realiai neturiu nieko o kartu ir labai daug biggrin.gif tiksliau nieko konkretaus ir kruva nuotrauku ir ideju is visokiu forumu, garantuota yra tik data rugpjucio 2d tai tikiuos gausim baznycia ir vieta kur svesti. nes datos keisti nenorim kadangi ji sutampa su musus vestuviu data ir is dar sprendziam gal kartu ir sliuba mums paimti.
krikstatevi turim mano broli, bet va jis velniuks man kumos neparveda lotuliukas.gif yra vyro sesuo bet jos kategoriskai nenoriu jau geriau jis vienas bus. mislinu gal bandyti drauge kalbinti bet jai labai itemtas laikotarpis o cia dar krikstynas apkrauti aisku iskuo pasirupinsiu pati kad ji tik ateitu i svente nes zinau laiko isai neturi nes ir magistra ir bakalaura gintis dar pora vestuviu tures bet zinant ja zinau kad ji naktin nemiegos bet visvien kazka ruosis jei sutiktu pakrikstyti, tai tarsi nenoriu jos labiau apkrautibet ka kita i kumas imti nera minciu sad.gif zodziu pasimetimas doh.gif
svente bus ne nezinau kaip ia didele ar maza 40zmoniu 30 suaugusiu ir 10 vaiku.

bet adbar aktualiausia kaip issirinkti gera fotografa ir ar reikia filmuotojo? ir kaip su muzika ar kas samdek kokius muzikantu ar siaip kazka leidote isirase? kazi ar yra tokiu kurie moketu vaikiskas daineles o ne isgerk stikleli irparodyk dugneli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2014 03 18, 22:03)
Jei nepaslaptis kokią dainą pasirinkai? blush2.gif
Aš niekaip nebeišsirenku dainos, kažkodėl norisi lyriškos blush2.gif

oi sunku su tom dainom ... as kai bandyma dariau tai MB liepė uždėt mažosios mėgstamiause tai gummy bear song lotuliukas.gif tai smagiai pasijuokem ir man nesiderino taibandžiau ieškot kažko kito...na kol kas esu apsistojus ties Eglės Jurgaitytės - Angelas nezn man patiko ta daina....bet kadangi dar tik kuriami kvietimai o ir per anksti juos siusti gali visko dar buti kad keisis biggrin.gif
Atsakyti