Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

QUOTE(vengana @ 2014 03 18, 23:46)
oi sunku su tom dainom ... as kai bandyma dariau tai MB liepė uždėt mažosios mėgstamiause tai gummy bear song  lotuliukas.gif tai smagiai pasijuokem ir man nesiderino taibandžiau ieškot kažko kito...na kol kas esu apsistojus ties Eglės Jurgaitytės - Angelas nezn man patiko ta daina....bet kadangi dar tik kuriami kvietimai o ir per anksti juos siusti gali visko dar buti kad keisis biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Aš buvau galvojusi apie Eglės Jurgaitytės-Laiminga diena ax.gif NU bet nesikuria man tas filmukas pagal šią dainą blush2.gif Reikia dar ieškot..
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2014 03 18, 15:30)
va ir aš galvoju, kad geriau be tokių prezentų  biggrin.gif , geriau jau helio balionai

Gražiau krikštynoms helio balionai, nei balandžiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(murkis777 @ 2014 03 16, 12:54)
Sveikos mergaites, tai,kaip nuostabumo skraiste  wub.gif  wub.gif  wub.gif user posted image

Nuostabi skaraistė wub.gif Tikrai gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2014 03 19, 09:22)
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Aš buvau galvojusi apie Eglės Jurgaitytės-Laiminga diena ax.gif NU bet nesikuria man tas filmukas pagal šią dainą blush2.gif Reikia dar ieškot..

buvau uždėjus Laiminga diena, bet ne kas gavos schmoll.gif norėjos ramesnės. o dar kai tokia kūrėja esu lotuliukas.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2014 03 19, 09:32)

mes leisim balionus prie bažnyčios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 03 19, 10:32)

kaip kam... bet man siuo atveju graziau pati balandziu reiksme ax.gif
Atsakyti
Labas rytas planuotojos 4u.gif

na ka vel kimbam i darba, siandien planuose susimastyti ar norim kokiu teminiu krikstynu ar tiesiog baltu krikstynu, sirdyje sukasi gal drugeliai g.gif
Atsakyti
Sveikos krikštynų planuotojos. Aš taip pat jungiuosi prie Jūsų, šiandien su kunigu sutarėm laiką, tad savo mažylį krikštisim gegužės 25d. 16,30val. smile.gif
Sakė, kad tokiu laiku tikrai būsime vieni. Jau žinau, kas bus krikšto tėvais, tačiau dar nieko nesakiau, noriu įteikti kvietimus. Gal žinote bei galite parekomenduoti kas daro kvietimus?
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2014 03 19, 09:57)
kaip kam... bet man siuo atveju graziau pati balandziu reiksme ax.gif

drinks_cheers.gif kaip kam... man balandžiai nei per vestuves nežavi...nežn kodėl bet aš ju nesureikšminu... bet čia kaip jau ir minėjai kas kam patinka tai ir daro.... tas pats ir su mašinu puošimu.

MŪSŲ VIS DAUĖJA TAI IR SĄRAŠIUKA REIKIA PAPILDYTI :

Ispaikyta - gegužės 24 d.
anaya - birželio 14 d.
Geltonazuvis - birželio 21 d.
vengana - liepos 05 d.
Juodaplaukė - liepos 05 d.
Etinija - liepos 05 d.
maziulele - liepos 19 d.
boruzzze - liepos 26 d.
Matrisha - rugpjūčio 09 d.
*DIDI*- rugpjūčio 14d.
w_ilt_e - rugpjučio 15 d.
nuodingoji _gebene - rugpjūčio 16 d.
(isirašykit kurių nėra) mirksiukas.gif
Atsakyti
KRIKŠTYNŲ SĄRAŠIUKAS :

Šiurkštuolė - gegužės 25 d.
anaya - birželio 14 d.
vengana - liepos 05 d.
Etinija - liepos 05 d.
maziulele - liepos 19 d.
boruzzze - liepos 26 d.
*DIDI*- rugpjūčio 14d.

Atsakyti
QUOTE(Šiurkštuolė @ 2014 03 19, 10:06)
Sveikos krikštynų planuotojos. Aš taip pat jungiuosi prie Jūsų, šiandien su kunigu sutarėm laiką, tad savo mažylį krikštisim gegužės 25d. 16,30val.  smile.gif
Sakė, kad tokiu laiku tikrai būsime vieni. Jau žinau, kas bus krikšto tėvais, tačiau dar nieko nesakiau, noriu įteikti kvietimus. Gal žinote bei galite parekomenduoti kas daro kvietimus?

as galvoju gal pameginsiu pati o jei nieko nesigaus bandysiu sakytis reiks isirasyt i darbu sarasa ir paieska kas daro kvetimus jei ranku darbo nesigautu blush2.gif
sakykit gal kuri esat uzmate kur buna pirkti tie tokie pagrazinti labai kaip deda i kvetimus kur visaip iskarpyti krasteliai?
ir dar labai sunku su zodziai krikstatieviams, kazkur buvau uzradus pacio vaiko zodziais kreipimasi i krikstatievius labai patiko ir niekur nebeatkapstau kur radau, gal kuri zinote?
QUOTE(Šiurkštuolė @ 2014 03 19, 10:38)
KRIKŠTYNŲ SĄRAŠIUKAS :

anaya - birželio 14 d.
vengana - liepos 05 d.
Etinija - liepos 05 d.
maziulele - liepos 19 d.
boruzzze - liepos 26 d.
siandien111 - rugpjūčio 2d
*DIDI*- rugpjūčio 14d.

Atsakyti
QUOTE(siandien111 @ 2014 03 19, 10:43)
as galvoju gal pameginsiu pati o jei nieko nesigaus bandysiu sakytis reiks isirasyt i darbu sarasa ir paieska kas daro kvetimus jei ranku darbo nesigautu blush2.gif
sakykit gal kuri esat uzmate kur buna pirkti tie tokie pagrazinti labai kaip deda i kvetimus kur visaip iskarpyti krasteliai?
ir dar labai sunku su zodziai krikstatieviams, kazkur buvau uzradus pacio vaiko zodziais kreipimasi i krikstatievius labai patiko ir niekur nebeatkapstau kur radau, gal kuri zinote?

gausis su tais kvietimais viskas gerai, tik daugiau optimizmo smile.gif as esu tos nuomones, jog savo ranku darbo yra daug mieliau nei uzsakyti darbeliai :)aisku nereikia jau daryti baisiai imantraus ir sunkiai igyvendinamo, manau pagal savo galimybes kiekviena gali pasigaminti skoningus ir paprastucius kvietimus smile.gif kitas reikalas - laikas, nebent jo truksta smile.gif na o del tu karpytu krasteliu, tai yra tokie kaip skylamusiai, ivairiausiu formu. ju buna rastinese prekese arba gali rasti internete, pvz : http://ornamentai.lt...musis-juostinis

Papildyta:
QUOTE(JoPi @ 2014 03 19, 11:00)
gausis su tais kvietimais viskas gerai, tik daugiau optimizmo smile.gif as esu tos nuomones, jog savo ranku darbo yra daug mieliau nei uzsakyti darbeliai :)aisku nereikia jau daryti baisiai imantraus ir sunkiai igyvendinamo, manau pagal savo galimybes kiekviena gali pasigaminti skoningus ir paprastucius kvietimus smile.gif kitas reikalas - laikas, nebent jo truksta smile.gif na o del tu karpytu krasteliu, tai yra tokie kaip skylamusiai, ivairiausiu formu. ju buna rastinese prekese arba gali rasti internete, pvz : http://ornamentai.lt...musis-juostinis

bet cia ziuriu kainos labai dideles ju, zinok buna ir pigesniu:)
Atsakyti
KRIKŠTYNŲ SĄRAŠIUKAS :

Silver sky - birželio 13 d.
anaya - birželio 14 d.
vengana - liepos 05 d.
Etinija - liepos 05 d.
maziulele - liepos 19 d.
boruzzze - liepos 26 d.
siandien111 - rugpjūčio 2d
*DIDI*- rugpjūčio 14d.
Atsakyti
Labas
dar i sarasiuka negaliu rasytis, nes nezinau tikslios datos, jau tikiuosi su kunigu sia savaite suderinsiu ax.gif
Atsakyti