Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

QUOTE(maziulele @ 2014 03 24, 13:18)

Kvietimuką pagamins viena SM narė  thumbup.gif

O kiek kainoja pakvietimai ? jejgu uzsisakyti ?
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 03 24, 16:57)
O kiek kainoja pakvietimai ? jejgu uzsisakyti ?

aš kadangi krikštatėviams prašiau kad pagamintų labai gražų, su atspausdintu tekstu ir gražiu dekoruotu voku, tai sakė kainelė 20 litų.

kitiems darysiu paprastesnius, tai kainos svyruoja 7-10 lt/vnt.
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2014 03 24, 14:15)
jei ne paslaptis, kas jau susitare del kavines, KIEK SKAICIUOJA VIENAM ZMOGUI? ir kas i ta kaina ieina?  g.gif

pas mus 75 zmogui, ieina karstas, vyno stalas, alaus stalas ir toliau salti, suaugusiems vienas karstas vaikams kazkas kita tai is to kas bus sutaupyta vaikams dades kazko prie salto, ir cia ieina kartu sodybos nuoma i tapati. meniu derinsim tik likus pora saaiciu iki krikstynu

QUOTE(maziulele @ 2014 03 24, 16:04)
aš kadangi krikštatėviams prašiau kad pagamintų labai gražų, su atspausdintu tekstu ir gražiu dekoruotu voku, tai sakė kainelė 20 litų.

kitiems darysiu paprastesnius, tai kainos svyruoja 7-10 lt/vnt.

pas ka tokia daraisi?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif prisistaciau cia karta kad jungtis noriu ir dingau persikraustinejom i kitus namus tai uzimtumo daug buvo, dabar galima gryzti prie planavimo toliau smile.gif mes nedarysim nieko labai jau didelio sventej, baznycioj aisku, pietus ir zadam i Trakus pasibuti nulekti, nebus labai daug zmoniu daugmas savi apie 20 susidarys kazkur smile.gif tik dabar bandom susidelioti kaip ka, ar gal vaziuosim vistiek i Trakus ten kazkur restorane pavalgyti visiem pietu, ir dar siulo pas MB tevus namas nemazas, kiemas didelis, gal pas juos issipuosti grazu medziai aplink nama, veja, ezeriukas, gal ten svente darytis tuos pacius pietus. Idomu irgi kokios kavinese kainos kaip kas, na kadangi mes visi patys artimiausia busim, tai sakom gal tikrai pas draugo tevus daryti, ten ir taip visad visas sventes pasidarom ir vietos uztenka. Gal kazkas kazka panasiai darotes? ar visi i restoranus eisite ar sodybas imsite kazkokias? smile.gif nes maniskio tevai gerai is dalies pasake ar eisim i restorana pavalgysim ir po to visi pas juos vistiek gris, gal i pirtele ar ka, ar sako gal iskart pas juos daryti smile.gif o mastem jei po ceremonijos iskart i trakus ,ka ten atrodo man smagu butu kaip piknika pasidaryt jei oras geras, taip vasariska butu,smagu visai, bet sakau gal tik man atrodo gera ta pikniko ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 03 24, 16:08)
o jus cia pirkot kazkur ta kostiumeli ar siuvo mama?

Perpirkau iš vienos mamytės blush2.gif Kartelį jis jau dėvėtas blush2.gif Toks dailus ir labai gera kaina,tad daug nesvarsčiusi pačiupau ax.gif Dar padekoruosim turėtų būti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siandien111 @ 2014 03 24, 18:08)
pas ka tokia daraisi?

Narė As sol 4u.gif

http://neandertaliete.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 03 24, 19:04)

Labai gražiai daro ji didis.gif Jau ne kartą užsakinėjau iš jos, dabar kaip tik irgi atvirutę-vokelį auksinėms vestuvėms daro thumbup.gif
Atsakyti
dar klausimas: ar darot krikstadezes (atsiminimams is krikstynu susidet)? gal zinot kur galima rast 30x40 cm dydzio ar didesnes?
Atsakyti
Laba,

o, kiek daug čia planuojančių atsirado ir kiek prirašėt wink.gif

Pasidalinsiu ir aš, ką nuveikiau:
Vakar užsisakėm bažnyčią pagaliau, birželio 21 d. 14 val.
Nunėriau žaislą fotosesijai
Padariau visiems sages įsisegti į atlapus
Baiginėjam su vyru kvietimus. Atrodo viskas...

Panos, gal žinot kur pirkti skanių macaroons'ų? Galvoju, kad bus labai gerai lauktuvėms svečiams...
Pasidalinkit idėjomis, ką perkat krikštatėviams...

QUOTE(RutSi @ 2014 03 23, 08:49)
Lieka fotografo klausimas. Kiek dabar normalu mokėti už krikštynų foto?
Ir noriu žydinčio sodo (gegužės pabaigoj) netoli Kauno piknikui g.gif

Fotografei mokam 550 Lt, 3 val. fotografavimo. pikniko krikštynoms ir aš noriu... Jei rasit sodą - pasidalinkit wink.gif

QUOTE(Garbana84 @ 2014 03 23, 18:40)
O gal yra mamyciu, kurios krikstys savo berniukus. Kuom puosit savo vyrukus? As siuo metu esu visiskai pasimetusi,  g.gif siuo klausimu.

Kokia pinigu suma planuojat isleisti krikstynoms? Jei ne paslaptis.  ax.gif

Aš sakysiuosi kostiumėlį iš pukupuku.lt
planuoju tilpti į 2000 lt. Manau, kad realiai išleisim dar mažiau... Žmonių apie 20, iš jų 3 maži vaikučiai.
Atsakyti
Kažkas klausė dėl fotografo, tai mes mokėsim 600 litų už pasiruošimą, bažnyčią ir fotosesiją po jos 4u.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 03 24, 21:54)
Pasidalinkit idėjomis, ką perkat krikštatėviams...

Aš nieko daug neplanuoju, tik darysiu įsakymus krikšto tėveliams ir kad juos visada prisimintų gerdami kavą rytais po šaukštelį ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JoPi @ 2014 03 21, 16:09)
mes pries savaite atsventeme pirmaji gimtadieni, kurio tema PAVASARINE PAUKSTELIU PUOTA smile.gif visiems labai patiko smile.gif thumbup.gif  o krikstynoms manau netgi ir graziau, taip simboliska, tarsi i nauja skrydi palydi vaikeli smile.gif siaip esu radusi viena nebloga torciuka ant kurio gandras toks grazus tupi, o apacioje torto batukai stovi, tai man visai patiko:) jei susidomesi,k galesiu atsiusti foto wink.gif gal bent kazkokia vizija iskils kaip butu galima suderinti baciukus su pauksteliu smile.gif

labai labai idomu, jei gali foto, butu super wink.gif

Matau jau visos gerokai pasistumejo su planavimais smile.gif Atsiliepkit berniukus krikstisiancios mamos - ka darot su rubeliais ir batukais? Kur uzsakot? Ir beje, skraiste turesit?
Atsakyti
QUOTE(AGG @ 2014 03 25, 01:23)
labai labai idomu, jei gali foto, butu super wink.gif

Matau jau visos gerokai pasistumejo su planavimais smile.gif Atsiliepkit berniukus krikstisiancios mamos - ka darot su rubeliais ir batukais? Kur uzsakot? Ir beje, skraiste turesit?

Na as galbut jau galutinai apsisprendziau uzsakineti rubelius is jolaine.lt Noriu, kad ir kepuryte butu, o skraiste ir zvakes papuosima planuoju pati nerti. Dar turiu ir kita varianta nusiziurejus is devetu jau kur mamytes pardavineja, bet kad ten kelnytes hareminio tipo. Man jos grazu, bet gal ne tokiai sventej.

O beje merginos is kur perkat zvake?
Papildyta:
QUOTE(Silver sky @ 2014 03 25, 00:44)
Kažkas klausė dėl fotografo, tai mes mokėsim 600 litų už pasiruošimą, bažnyčią ir fotosesiją po jos 4u.gif
Aš nieko daug neplanuoju, tik darysiu įsakymus krikšto tėveliams ir kad juos visada prisimintų gerdami kavą rytais po šaukštelį ax.gif
user posted image

O is kur tuos saukstelius uzsakinesit? Nebloga ideja, gal pavogsiu. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Siksta @ 2014 03 24, 22:35)
dar klausimas: ar darot krikstadezes (atsiminimams is krikstynu susidet)? gal zinot kur galima rast 30x40 cm dydzio ar didesnes?

Pati planuoju daryti krikstadeze, kadangi megejiskai dekupazuoju tai pati savo suneliui padarysiu kriksto dezute. Vis maloniau nei kokia pirktine. smile.gif
Musu kriksto mama ir tevelis ateis tik pakrikstyti vaikuti, kadangi taip buvo kai mes ju dukryte krikstijom tai dabar nesinori ju uzkrauti musu sunaus krikstynu rupesteliais. Mes buvom si bei ta paruosia, bet jei jau jie ateis nepasiruose as tikrai nepyksiu.

O apie lauktuves sveciam galvoju ne is maisto kazka iteikti, o turiu, net kelis variantus daryti puodelius su krikstuko nuotraukytemis, ne kiekvienam dovanoti, bet seimai viena (kiekvienam labai jau brangu gaunasi doh.gif ), taip pat galvoju apie medinius padekliukus po puodeliu arba medinius angeliukus kur isdegina su specialiomis priemonemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbana84: 25 kovo 2014 - 08:58