Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

QUOTE(Garbana84 @ 2014 03 25, 09:49)
Pati planuoju daryti krikstadeze, kadangi megejiskai dekupazuoju tai pati savo suneliui padarysiu kriksto dezute. Vis maloniau nei kokia pirktine.  smile.gif

o is kur pacia deze pirksi? as galvoju greiciausiai isdeginti dukriuko veida g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2014 03 24, 21:35)
dar klausimas: ar darot krikstadezes (atsiminimams is krikstynu susidet)? gal zinot kur galima rast 30x40 cm dydzio ar didesnes?

Vėliau planuoju didelę pasadaryti, nuo krikšto tėvelių tikrai negausime, o viską sudėti atminimui noriu wub.gif

QUOTE(Garbana84 @ 2014 03 25, 08:49)
O beje merginos is kur perkat zvake?

O is kur tuos saukstelius uzsakinesit? Nebloga ideja, gal pavogsiu.  blush2.gif

Žvakę pirkau tokią 4u.gif

O šaukštelius padarė FB 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Garbana84 @ 2014 03 25, 09:49)
O apie lauktuves sveciam galvoju ne is maisto kazka iteikti, o turiu, net kelis variantus daryti puodelius su krikstuko nuotraukytemis, ne kiekvienam dovanoti, bet seimai viena (kiekvienam labai jau brangu gaunasi  doh.gif ), taip pat galvoju apie medinius padekliukus po puodeliu arba medinius angeliukus kur isdegina su specialiomis priemonemis.

o jūs galvojate kad kokie puodeliai ir angeliukai visiems svečiams gali patikti g.gif

aš tokių dalykų nepirkčiau, ne visi svečiai tai įvertins, parsineš namo ir numes į kampą kaip nereikalingą daiktą verysad.gif aišku seneliams tai gal ir patiktų ax.gif

kadangi pati tokių žiauriai nemėgstu, tai nenorėčiau tokių gauti schmoll.gif

aš už saldžias gražiai supakuotas dovanėles wub.gif

aišku čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 03 25, 12:27)
Labas rytas
o jūs galvojate kad kokie puodeliai ir angeliukai visiems svečiams gali patikti  g.gif

aš tokių dalykų nepirkčiau, ne visi svečiai tai įvertins, parsineš namo ir numes į kampą kaip nereikalingą daiktą  verysad.gif aišku seneliams tai gal ir patiktų ax.gif

kadangi pati tokių žiauriai nemėgstu, tai nenorėčiau tokių gauti schmoll.gif

aš už saldžias gražiai supakuotas dovanėles  wub.gif

aišku čia tik mano nuomonė 4u.gif

drinks_cheers.gif as mastau kazka tokio lauktuvems padaryt
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siksta: 25 kovo 2014 - 11:52
dėl dovanų svečiams, tai nežadu paklot kelių šimtų ir likt nesuprasta schmoll.gif
Man va šovė mintis, kad gal kokių muiliukų pagamint su šventės spalvomis ir supakuot gražiai, na tarkim 50-60 g, kam patiks - pasidės atminimui, nepatiks - sumuilins iškart, tikrai neišmes
Atsakyti
na bent tokiems rafaelo supakuotiems tai keliu simtu tikrai nereikia.. 1 vnt -> 1,50 Lt, jei daugiau nei 30 vnt tada kaina 1,30 Lt ax.gif tai musu atveju prie 30 zm kaina butu 45 Lt 4u.gif darant paciai turbut gautusi truputi pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2014 03 25, 12:53)
na bent tokiems rafaelo supakuotiems tai keliu simtu tikrai nereikia.. 1 vnt -> 1,50 Lt, jei daugiau nei 30 vnt tada kaina 1,30 Lt ax.gif tai musu atveju prie 30 zm kaina butu 45 Lt 4u.gif  darant paciai turbut gautusi truputi pigiau g.gif

Na kaikas rašė, kad puodelius ir pan. darys, dar buvo rašyta, kad apie 600 dovanėlėms skirs.
Čia jau reik atsižvelgt į būsiančių svečių sąrašą.
Pas mus bus tokių, kad tikrai nieko nedovanosiu, nes vistiek neįvertins, kiti ir tuo pačiu saldainiu apsidžiaugs. Tad reik rast vidurį, kad ir vilkas sotus būtų ir arklys sveikas doh.gif
Atsakyti
Aš irgi tokias mažas skanias dovanėles padarysiu kaip aukščiau mergina įkėlė wub.gif

Tik dabar galvoju ką čia skanaus sugalvoti biggrin.gif

Cake pops iš ten kur galiu tik užsisakyti 3 lt * 20 jau 60

Makarons 45 lt/kg. Įdomu kiek jų įeina į tą 1 kg g.gif

Canelle 1 lt*20 gaunasi 20 litu

Kokie arachisai gal dar tiktų g.gif
Atsakyti
dėl saldumynų dovanėlių galima ir į "Saldūs majai" užsukt, ten gražių spalvotų būna, galima pagal krikštynų spalvas parinkt
Atsakyti
o gal kas zinote trakuose kur butu galima piknika pasidaryti? smile.gif seniai ten esu buvus tai nebepamenu gerai dabar ar netoli pilies yra ten kazkas piknikui kazkur ar ne, parkas koks smile.gif
Atsakyti
Noriu prisijungti prie planuojanciu krikstynas smile.gif
Mes darysim rugpjucio 16diena. Krikstysim iskart abu sunelius.
Didelio baliaus neplanuojame, tik simboliskai. Bet man didziausias galvos skausmas kur nueit visiem papietaut po ceremonijos? Bus 14 zmoniu , is ju 3vaikai. Gal turite kokiu minciu kas nors? nes baigiu prazilt doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

siandien kai ka nusipirkau busimiems kvietimams bet dar tik smulkme iki bendro viso vaizdo daug ko reiks, toliau nieko naujo

Krikstadiezes ir as noreciau bet gal su laiku smile.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2014 03 25, 13:15)
Na kaikas rašė, kad puodelius ir pan. darys, dar buvo rašyta, kad apie 600 dovanėlėms skirs.
Čia jau reik atsižvelgt į būsiančių svečių sąrašą.
Pas mus bus tokių, kad tikrai nieko nedovanosiu, nes vistiek neįvertins, kiti ir tuo pačiu saldainiu apsidžiaugs. Tad reik rast vidurį, kad ir vilkas sotus būtų ir arklys sveikas  doh.gif

jei cia as kur rasiau 600, tai ten buvo kad dekoracifos, puosimai visokie niekuciai krikstynoms ir kazko simbolisko sveciams bendrai kad riba yra 600, o ne dovanelem vien blush2.gif
Atsakyti