Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

Erdve - super šventė pavyko thumbup.gif , net pavydu blush2.gif biggrin.gif , nes niekaip neapsisprendžiam ko norim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 28, 21:41)
Sveikos,

Dėl dovanų seneliams, tai aš čia tikriausiai vienintėlė, kuri nedovanos nieko... Nebent krikšto tėvai sugalvos tai padaryti.
Smagu, kad aprašei. Gali parašyti, kokiais gėrimais vaišinotės? Niekaip nesugalvoju, kokio paprasto nealkoholinio gėrimo  g.gif

as irgi niekam nieko neplanuoju dovanot schmoll.gif
Atsakyti
jau susitariau su fotografe, fotkins viena pazystama thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, kas rašome pakvietimus, gal kažkokių idomesnių ar tiesiog gražesnių žodžių radote? Na, kad nebūtų tipiškai tie ir tie, kvieciami ten ir ten, į tokią ir tokią šventę... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2014 04 29, 19:26)
Sakykit, kas rašome pakvietimus, gal kažkokių idomesnių ar tiesiog gražesnių žodžių radote? Na, kad nebūtų tipiškai tie ir tie, kvieciami ten ir ten, į tokią ir tokią šventę... unsure.gif

Na as taip ir rasiau, nes pakvietimas yra informacijos pateikimas tik graziam daikte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2014 04 29, 19:39)
Na as taip ir rasiau, nes pakvietimas yra informacijos pateikimas tik graziam daikte biggrin.gif

Na vis tiek nesinori sausai biggrin.gif Kažkada buvau mačiusi, bet kai nebuvo aktualu, tai... reikia turbūt google paieškoti, gal išmes kokių pavyzdžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 04 28, 09:09)
fotkins dark? as suku galva del foto  g.gif  norisi ir pigiai ir graziai  biggrin.gif

taip smile.gif buvo du variantai, bet apasistojau ties dark studio, kokybė žinoma, su mažąja bendrą kalbą gal ras biggrin.gif Nes su tuo pigiai, tai turiu vienų krikštynų foto (buvau krikšto mama), tai nėr ką į albumą įsidėt verysad.gif

QUOTE(Erdve @ 2014 04 28, 15:42)
Sveikos besiruosiancios graziai vaikystes sventei smile.gif

Graži šventė buvo 4u.gif o kai kuriom detalėm gal būt pasinaudosiu mirksiukas.gif
Kvietimo tekstą rašiau paprastą info, nes tie saldūs tekstai apie angeliukus ir pan., man nepatinka:
Šių metų X mėn X d. kviečiame Jus kartu su mumis pasidžiaugti ........ Krikštynų švente.
12 val. piknikas gamtoje ir nuotaikinga fotosesija
14:30 val. Krikšto sakramentas bus teikiamas ..................(adresas: .............).
16:00 Šventiniai pietūs ..............(adresas: ..............).
Labai lauksime Jūsų!
.............ir jos tėveliai
P.s balines suknias ir šventinius kostiumus palikite spintose
Atsakyti
QUOTE(RutSi @ 2014 04 29, 22:15)
P.s balines suknias ir šventinius kostiumus palikite spintose

thumbup.gif

prisiminiau savo sena fotosesija kuria buvau patenkinta, tai ta pacia uzsakiau ir kainos nesikandzioja, tikiuosi ir si syki nenuvils
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 30 balandžio 2014 - 09:36
ka planuojat patys savo vaikams dovanot krikstynu proga?
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 04 30, 13:16)

Mes planuojame atidaryti taupomąją sąskaitą smile.gif

Erdve, labai šaunią krikšto mamą gavot. Negirdėtos idėjos. Išsisaugojau. Gal ką sumąstysiu ir aš. Ypač patiko ta mintis su užkalta skrynele. O svečiai buvo įspėti ką nors atsinešti ar davė, ką turėjo? Kokios dydžio skrynelė buvo?
Atsakyti
Mes nieko nedovanojom vaikui. Svente buvo dovana:)
Sveciai nebuvo ispeti, dave kas ka turejo, be jokio isipareigojimo:)
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 04 30, 09:35)
prisiminiau savo sena fotosesija kuria buvau patenkinta, tai ta pacia uzsakiau ir kainos nesikandzioja, tikiuosi ir si syki nenuvils

thumbup.gif svarbu žinai ką gausi mirksiukas.gif

QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 04 30, 13:16)

Nieko. manau šventė bus dovana. Nes mes šeštadienį su vaikais švenčiam gimtadienį, o sekmadienį krikštynos.

O aš vakar suknelę mažąjai nupirkau thumbup.gif ir ne tą kur buvau nusižiūrėjus, bet visai atsitiktinai surastą. O sau nieko nerandu, ar aš jau tokia išranki, ar čia taisyklė "kai reikia nėra" g.gif
Atsakyti