Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

QUOTE(RutSi @ 2014 05 01, 07:50)
thumbup.gif svarbu žinai ką gausi mirksiukas.gif
Nieko. manau šventė bus dovana. Nes mes šeštadienį su vaikais švenčiam gimtadienį, o sekmadienį krikštynos.

O aš vakar suknelę mažąjai nupirkau thumbup.gif ir ne tą kur buvau nusižiūrėjus, bet visai atsitiktinai surastą. O sau nieko nerandu, ar aš jau tokia išranki, ar čia taisyklė "kai reikia nėra" g.gif

drinks_cheers.gif taip dazniausiai ir buna
Atsakyti
Gal kam pravers kokios idejos:
http://idejuparkas.b...enai-nauja.html
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 04 30, 22:50)
Mes nieko nedovanojom vaikui. Svente buvo dovana:)
Sveciai nebuvo ispeti, dave kas ka turejo, be jokio isipareigojimo:)

Jaučiu, kad ir aš šitą mintį panaudosiu su ta dėžute. Tik mąsčiau, ar čia įspėti svečius ar ne...

QUOTE(RutSi @ 2014 05 01, 06:50)
O sau nieko nerandu, ar aš jau tokia išranki, ar čia taisyklė "kai reikia nėra" g.gif

Lygiai kaip ir man. Nuvažiavom šiandien į Akropolį, į susitikimą. Su MB greitai perbėgom per parduotuves, tai jis krikštynoms kelnes nusipirko, o aš taip ir likau ant ledo doh.gif
Atsakyti
Geltonazuvis, jei ispesi svecius tai jiems bus kaip papildomas ipareigojimas kazka nupirkt. is tikruju zmones isradingi ir manau net ir neispeti rankinuke, masinoj ar svarko kisenej ras ka ideti smile.gif mano tetis pvz. atsege nuo raktu alaus buteliu atidarytuva smile.gif sake: anukui negaila, tures kuo alu atsidaryt biggrin.gif
Atsakyti

Erdve - NUOSTABI sventie jusu buvo !!!
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 05 01, 22:32)
Erdve - NUOSTABI sventie jusu buvo !!!

Aciu:)
Atsakyti
Mūsų kvietimukas krikštatėviams wub.gif

Darytas As Sol narės wub.gif

Kitų svečių kvietimukai bus truputį kuklesni, bet išlaikys tą patį stilių bigsmile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
labai grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi sarasiuka - ka reikia deti i krikstynu dezute? gal dar su aprasymais turite - nes as tik turiu tai :
Į vaiko krepšelį per krikštynas dedama duonos,kad gyvenimas būtų sotus,druskos,kad gyvenimas turėtų skonį,pinigėlių,kad gyvenimas būtų turtingas.... bet gal mazoka?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2014 05 06, 08:05)
Sveikos, gal kas turi sarasiuka - ka reikia deti i krikstynu dezute? gal dar su aprasymais turite - nes as tik turiu tai :
Į vaiko krepšelį per krikštynas dedama duonos,kad gyvenimas būtų sotus,druskos,kad gyvenimas turėtų skonį,pinigėlių,kad gyvenimas būtų turtingas.... bet gal mazoka?

sita dezute ruosia krikstateviai?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2014 05 06, 07:05)

Kad duonos deda negirdėjus (bet čia gal kiekvienas kraštas savo turi), pas mus deda kruopas, cukrų ir muilo - kad sotus, saldus gyvenimas būtų ir kad vaikas švarus augtų.
Kitur deda druskos, miltų ir muilo
Atsakyti
Sveikutes, prapuolus buvau, kazkaip nurime krikstynu planavimai, na bet nieko griztam prie rimtu darbu kaip sakant smile.gif pagrindiniai dalykai yra, data ir laikas baznycioje suderinti, sodyba isnuomota, fotografe uzsakyta (derinam dar fotosesijos detales), tiesa vilnietes, gal zinot kur senamiestyje ar siaip kur kokiu fainu kavinukiu, jei lietus uzpultu, kur butu galima linksmai pasipaveiksluot? g.gif g.gif makiazai, sukuosenos uzsakyti, atvaziuos is ryto i namus, maziui rubeliai nuziureti tikriausiai, jei nesusisuks protelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif maistus planuojam gamintis patys, aisku pagrinde bus grilis vakare sodyboje (saslykai, sonkauliukai ir pan).. tai va tiek ziniu is mano puses smile.gif
Atsakyti