QUOTE(Dzeida @ 2014 04 26, 19:16)
o tai kaip nuskausmina, samones neatjunge?galvojau pamigde biski? :unsure
as nesuprantu, kam del biopsijos narkoze daryt? as is vis nieko nejauciau, nei pakrapstymo nei nuskausminimo, tik kaip ta sketikli istrauke tai palengvejo

dar karta isitikinau kad vyrai ginekologai yra daug svelnesi nei moterys..
QUOTE(eva26 @ 2014 04 28, 20:47)
Na...naujienos nesmagios. Po biopsijos HSIL ir CIN 2. Penktadienį planuoja gimdos kaklelio trumpinimą. Labai norėčiau nukelti 3 sav. man sesija...egzaminai

kažin ar galiu laukti

gal žinote nedarbongumo pažymą duoda po tokio reikalo ? Kažin man kaip bus.
Aš po biopsijos dar neatsigaunu...o jau 3 sav praėjo. tai va...o PAP testai buvo geri
nesuprantu kas tau del ko neatsigauni psichologiskai? ir dar tau dare ir biopsija ir pap ir niri pasakyt pap geras o biopsija cin2 ir hsil? nieko nesuprantu...
Papildyta:
QUOTE(`ChimorinkA` @ 2014 04 28, 14:09)
Sveikos.. priimkit ir mane į savo būrį..
padarius PAP tyrimą parodė,kad man HSIL.. tada gydytoja žiūrėjo su tuo mikroskopu ir sakė,
kad atrodo visai neblogai, bet padarė biopsiją. O šis tyrimas parodė CIN2, ir dar besiplečiantis.. na tai paskyrė operaciją.. truputį bijau, nes narkozės nesu turėjus.. bet tuo pačiu ir laukiu, kad tą brudą išpjautų..
o ar kraujuojama po konizacijos?
va as sito ir bijau, man ir sako kad nera taip blogai kaip pirmas pap ats. parode, bet....na ne daug liko man laukt kita sav suzinosiu kas ten vyksta...
Papildyta:
QUOTE(`ChimorinkA` @ 2014 04 28, 14:09)
Sveikos.. priimkit ir mane į savo būrį..
padarius PAP tyrimą parodė,kad man HSIL.. tada gydytoja žiūrėjo su tuo mikroskopu ir sakė,
kad atrodo visai neblogai, bet padarė biopsiją. O šis tyrimas parodė CIN2, ir dar besiplečiantis.. na tai paskyrė operaciją.. truputį bijau, nes narkozės nesu turėjus.. bet tuo pačiu ir laukiu, kad tą brudą išpjautų..
o ar kraujuojama po konizacijos?
va as sito ir bijau, man ir sako kad nera taip blogai kaip pirmas pap ats. parode, bet....na ne daug liko man laukt kita sav suzinosiu kas ten vyksta...