Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 11 tema

QUOTE(niedulis @ 2014 04 30, 23:40)
Kai aš pasiskundžiau, kad pamaudžia pilvo apačią ir nugaros apatinę dalį, gydytoja pasakė, kad tai nuo netaisyklingos gimdos padėties. Ir dar "pradžiugino" kad su metais skaudės vis labiau. Rekomendavo iš Širdažolės vaistinės nusipirkti ginekologinės arbatos.

Ot smagumėlis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzeida @ 2014 05 01, 07:47)
Man buna juosmeni taip maudzia,kai uzdegimas prisideda, gal ir tau po biopsijos gavosi uzdegimas.

Manau ir aš kad uždegimas. Nukėliau operaciją mėnesiu, o gal net dviem. Mat gyd. išeina atostogų ir kaip tik tuo metu kai baiginėsis mėnesinės. Tikiuosi labai nepablogės ta vietelė sad.gif o šiaip tai labai man sunku. Vis verkiu ir verkiu verysad.gif ir labai bijau, kad vyras nepaliktų...gal ir be reikalo aš jam pasakiau. O jūs sakėte? Kažkaip nemoku meluoti ir turėti paslapčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eva26: 02 gegužės 2014 - 09:14
QUOTE(eva26 @ 2014 05 02, 10:04)
Manau ir aš kad uždegimas. Nukėliau operaciją mėnesiu, o gal net dviem. Mat gyd. išeina atostogų ir kaip tik tuo metu kai baiginėsis mėnesinės.  Tikiuosi labai nepablogės ta vietelė sad.gif  o šiaip tai labai man sunku. Vis verkiu ir verkiu  verysad.gif ir labai bijau, kad vyras nepaliktų...gal ir be reikalo aš jam pasakiau. O jūs sakėte? Kažkaip nemoku meluoti ir turėti paslapčių.

g.gif kaip suprast "gal be reikalo pasakiau"? Kodėl vyras palikt turėtų, niekaip nesuprantu? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 05 02, 10:32)
g.gif  kaip suprast "gal be reikalo pasakiau"? Kodėl vyras palikt turėtų, niekaip nesuprantu? schmoll.gif

Žinoma vyras vyrui nelygu. Mano vyrui sex smile.gif reikaliukai labai svarbūs. Kaip sakau jis bet kokį judantį daiktą galėtų... smile.gif labai jis pasikeitė po to kai pasakiau. Nei pirštu manęs nebeliečia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 05 02, 10:51)
Žinoma vyras vyrui nelygu. Mano vyrui sex smile.gif reikaliukai labai svarbūs. Kaip sakau jis bet kokį judantį daiktą galėtų... smile.gif labai jis pasikeitė po to kai pasakiau. Nei pirštu manęs nebeliečia  doh.gif

O kalbėtis ar bandėte apie tai? Gal jis tiesiog bijo, kad jums dar labiau nepakenktų. Pasikalbėkit, kodėl pasikeitė jo elgesys, ką jis galvoja apie tai.
Jei ne paslaptis, kiek judviems metų?
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 05 02, 09:04)
Ot smagumėlis smile.gif
Papildyta:
Manau ir aš kad uždegimas. Nukėliau operaciją mėnesiu, o gal net dviem. Mat gyd. išeina atostogų ir kaip tik tuo metu kai baiginėsis mėnesinės.  Tikiuosi labai nepablogės ta vietelė sad.gif  o šiaip tai labai man sunku. Vis verkiu ir verkiu  verysad.gif ir labai bijau, kad vyras nepaliktų...gal ir be reikalo aš jam pasakiau. O jūs sakėte? Kažkaip nemoku meluoti ir turėti paslapčių.

nu jei šitokiais dalykais su vyru negalima dalintis, tai kam jis tada? cia pirmasis zmogus turetu buti, su kuriuo pasikalbi ir kuris palaiko. vienai labai sunku isgyvent tokius dalykus...neisivaizduoju kaip iskenciat nepasakiusi. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 05 02, 11:30)
O kalbėtis ar bandėte apie tai? Gal jis tiesiog bijo, kad jums dar labiau nepakenktų. Pasikalbėkit, kodėl pasikeitė jo elgesys, ką jis galvoja apie tai.
Jei ne paslaptis, kiek judviems metų?

Neklausiau. Jis iš tų kur nemėgsta kalbėtis. Paklausus gaunu vieną ir tą patį atsakymą...viskas gerai doh.gif man 32, vyrui 36 m.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 05 02, 11:44)
nu jei šitokiais dalykais su vyru negalima dalintis, tai kam jis tada? cia pirmasis zmogus turetu buti, su kuriuo pasikalbi ir kuris palaiko. vienai labai sunku isgyvent tokius dalykus...neisivaizduoju kaip iskenciat nepasakiusi. sad.gif

Atrodo, kad taip ir turėtų būti smile.gif man mama pasakojo savo draugės istoriją... vyras sužinojęs, kad pašalino gimdą, paliko žmoną. Susirado kitą...jo žodžiais sakant normalią doh.gif tik va...pas tą normalią gimda buvo pašalinta jau daug metų, tik ji to jam nesakė smile.gif ilgai ir laimingai sau gyvena doh.gif na bet tikiuosi, kad tokių durnų vyrų reikia su žiburiu ieškoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 05 02, 13:58)
Atrodo, kad taip ir turėtų būti smile.gif man mama pasakojo savo draugės istoriją... vyras sužinojęs, kad pašalino gimdą, paliko žmoną. Susirado kitą...jo žodžiais sakant normalią  doh.gif tik va...pas tą normalią gimda buvo pašalinta jau daug metų, tik ji to jam nesakė smile.gif ilgai ir laimingai sau gyvena  doh.gif na bet tikiuosi, kad tokių durnų vyrų reikia su žiburiu ieškoti  thumbup.gif

na jau tikrai. velniop tokius vyrus
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 05 02, 10:04)
Ot smagumėlis smile.gif
Papildyta:

zinoma sakiau. ir i ligonine nuveze, lanke, parsiveze, gali daugiau niekas ir nezinot, bet vyrui tai tikrai reikia zinot
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 05 03, 14:10)
zinoma sakiau. ir i ligonine nuveze, lanke, parsiveze, gali daugiau niekas ir nezinot, bet vyrui tai tikrai reikia zinot

kazkaip kai perskaiciau ta klausyma ar vyrams saket ...ilgai masciau ir galvojau kaip reiktu seimoje palaikyt santykius ir kokie jie turi buti kad galvoti ar pasakyti vyrui....

as ir taip manau galima niekam nesakyt bet vyras tai tikrai turi zinoti .. nors as dar ir mamai sakiau...
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 05 03, 14:13)
kazkaip kai perskaiciau ta klausyma ar vyrams saket ...ilgai masciau ir galvojau kaip reiktu seimoje palaikyt santykius ir kokie jie turi buti kad galvoti ar pasakyti vyrui....

as ir taip manau galima niekam nesakyt bet vyras tai tikrai turi zinoti .. nors as dar ir mamai sakiau...

Vyrai silpnoji lytis biggrin.gif ne visi gali tai atlaikyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 05 03, 20:12)
Vyrai silpnoji lytis  biggrin.gif ne visi gali tai atlaikyti  schmoll.gif

na as tikrai ne is blogos valios 4u.gif tik siaip pagalvojau ir tiek .
Atsakyti