Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 10 08, 09:39)
MamaEgle, nu tu saunuole  thumbup.gif , jei ne paslaptis, ka dar studijuoji?  ax.gif

Kiek šaunuolė, o kiek..... fool.gif kol pabaigsiu visus mokslus ir į pensiją bus laikas hihihi.gif
Finansus dabar kremtu, žiūrėsim kaip čia bus.... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 08 spalio 2014 - 10:51
QUOTE(mamaEgle @ 2014 10 08, 12:51)
Kiek šaunuolė,  o kiek..... fool.gif  kol pabaigsiu visus mokslus ir į pensiją bus laikas hihihi.gif
Finansus dabar kremtu,  žiūrėsim kaip čia bus.... mastau.gif

Saunuole! Cia Airijoje?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2014 10 09, 16:07)
Saunuole! Cia Airijoje?

Airijoje doh.gif gal gi pagaliau įveiksiu ir anglų kalbos egzaminą MRU, nes nu niekaip aš tos teisinės anglų... doh.gif
Atsakyti
sveikos, jei priimsite ir as noreciau draugauti su jumis blush2.gif 4u.gif

nors esu neakivaizdininke, teise ir valdymas, bet galvoju, gal galesim bendradarbiauti drinks_cheers.gif gal galesiu jums kuom nors pagelbet 4u.gif nes esu visus keturis kursus "praejus", tik liko skolos , ju, tiesa, daugoka, net 7 blush2.gif (turiu issilaikyti iki balandzio 1os). ir taip pat gal sulaukciau ir is jusu pagalbos, kas liecia konspektus ar medziaga, kuria duoda destytojai. ir gal siaip ne taip baigciau bakalaura unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojotė: 10 spalio 2014 - 15:19
QUOTE(Kojotė @ 2014 10 10, 15:18)
sveikos, jei priimsite ir as noreciau draugauti su jumis blush2.gif  4u.gif 

nors esu neakivaizdininke, teise ir valdymas, bet galvoju, gal galesim bendradarbiauti drinks_cheers.gif gal galesiu jums kuom nors pagelbet  4u.gif nes esu visus keturis kursus "praejus", tik liko skolos , ju, tiesa, daugoka, net 7 blush2.gif (turiu issilaikyti  iki  balandzio 1os). ir taip pat gal sulaukciau ir is jusu pagalbos, kas liecia konspektus ar medziaga, kuria duoda destytojai. ir gal siaip ne taip baigciau bakalaura unsure.gif

Sveika, smagu kad prisijungei 4u.gif
Kokios skolos liko?
Atsakyti
Gal kuri turejote teises teorija pas Egle Venckiene, kaip destytoja ir kaip vyko egzaminas?
Beje, gal galite konspektukais pasidalinti? jooratuke@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 10 13, 06:52)
Sveika, smagu kad prisijungei  4u.gif
Kokios skolos liko?

drinks_cheers.gif

man iki balandzio reikia issilaikyti 8 dalykus doh.gif ar imanoma? auginu 3 ir 1 metu vaikus, nezinau, nei kada prisest, gal vakare, kai visi sumiega...bet vakare pacia traukia prie zemes, akys merkias...smile.gif

1.Europos Sąjungos materialinė teisė
2.Tarptautinė privatinė teisė
3.teises istorija
4.logika ir mokslo metodologija
5.socialines statistika, dabar jos turbut nera tarp dalyku, nes as istojau pries 7 metus, net nezinau, kaip reikia pasiruosti...
6.konstitucine teise (lyginamoji),
7.finansu teise
8.organizacine elgsena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojotė: 14 spalio 2014 - 15:49
QUOTE(Kojotė @ 2014 10 14, 16:22)
drinks_cheers.gif

man iki balandzio reikia issilaikyti  8 dalykus doh.gif ar imanoma? auginu 3 ir 1 metu vaikus, nezinau, nei kada prisest, gal vakare, kai visi sumiega...bet vakare pacia traukia prie zemes, akys merkias...smile.gif

1.Europos Sąjungos materialinė teisė
2.Tarptautinė privatinė teisė
3.teises istorija
4.logika ir mokslo metodologija
5.socialines statistika, dabar jos turbut nera tarp dalyku, nes as istojau pries 7 metus, net nezinau, kaip reikia pasiruosti...
6.konstitucine teise (lyginamoji),
7.finansu teise
8.organizacine elgsena

Viskas imanoma, as tikiu, kad tu viska ishsilaikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
As su didziuliu prasymu.. Planuoju pas Novikeviciu laikyti finansu teise... Gal kas turit, gal kas galit kokios info apie pati egza ir beabejo kokius nors konspektus blush2.gif

Busiu begalo, be krasto, be proto dekinga ax.gif smile.gif smile.gif

Jei galit i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jau trecia semestra studijuoji finansu ekonomika, tik dabar radau sia temute. Sekasi, tiesa sakant sunkokai, nes gyvenu ne Lietuvoj, labai sunku savarankiskai mokintis ir apskritai sesti prie knygu, kai dar simtas darbu laukia biggrin.gif 4u.gif

Ketvirtadieni laikysiu politologijos ir specialybes kalbos egzaminus, pas Visockaite ir Peckuviene. Ar laiket kasnors pas sias destytojas egzaminus? Aisku kaip visada, pasilikau paskutinei dienai ruostis viska, tikuosi bent islaikyti 4u.gif blush2.gif

Yra gal cia daugiau finansu ekonomika studijuojanciu?
Atsakyti
Sveikos, kas sudaro finansu teises ir ekonomikos teorijos egzaminus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2014 10 21, 13:20)
Sveikos 4u.gif  Jau trecia semestra studijuoji finansu ekonomika, tik dabar radau sia temute. Sekasi, tiesa sakant sunkokai, nes gyvenu ne Lietuvoj, labai sunku savarankiskai mokintis ir apskritai sesti prie knygu, kai dar simtas darbu laukia  biggrin.gif  4u.gif

Ketvirtadieni laikysiu politologijos ir specialybes kalbos egzaminus, pas Visockaite ir Peckuviene. Ar laiket kasnors pas sias destytojas egzaminus? Aisku kaip visada, pasilikau paskutinei dienai ruostis viska, tikuosi bent islaikyti  4u.gif  blush2.gif

Yra gal cia daugiau finansu ekonomika studijuojanciu?

Sveika 4u.gif O studijuoji nuotoliniu būdu? O kaip egzaminus laikysi?

Laikiau abudu jau. Pas Visockaitę (bent jau tada, kai laikiau) reikėjo būtinai turėti konspektus, nes buvo testas su įvairių rūšių klausimais (ir pasirinkti atsakymą, ir atsakyti vienu sakiniu ar atviri klausimai, kai atsakymui reikia kokių 5-10 klausimų). Bet ir turint konspektus, jei nežinosi kur ieškoti nieko jie nepadės. Konspektus mokėti tikrai reikėjo. Buvo keli klausimai kur atsakymas paminėtas tik vienoje vietoje, o vienas klausimas iš viso iš papildomos medžiagos.

Specialybės kalba pas Pečkuvienę nėra sudėtingas. Jei prieš egzaminą būsi ne vieną, jinai padaro tokią kaip apžvalginę paskaitą, kurios metu duoda daug visokių pavyzdžių, o paskui nemaža dalis to ar labai panašių būna egzamino klausimuose. Tad turėk galimybę užsirašyti.

Aš Teisę ir valdymą 4u.gif , gyvenu irgi ne Lt, o studijos jau į pabaigą, tik greičiau motyvacija dingo, o ir laiko dabar neberandu kada ruoštis ir darbus rašyti topsecret.gif

QUOTE(BlackDhalia @ 2014 10 21, 18:33)
Sveikos, kas sudaro finansu teises ir ekonomikos teorijos egzaminus?  4u.gif

Finansuose du atviri, o ekonomikoj testas (jei pas Vanagą)
Atsakyti