Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2014 10 21, 20:21)
Sveika  4u.gif O studijuoji nuotoliniu būdu? O kaip egzaminus laikysi?

Taip, nuotoliniu. Tiesa sakant ir as noreciau dabar Teise studijuoti ne finansus, nes matematika savarankiskai mokytis yra labai sunku...
Egzaminams griztu i Lietuva. Noreciau laikyti nuotoliniu budu, bet ten reikia windows operacines sistemos, o pas mane Mac...
Si karta kaskaip labai jaudinuosi del egzaminu, nors kai laikau pries tai kitus, visas buvo ok. Ta politologija visai nelenda i galva, artodo skaitau ir per viena ausi iejo-pro kita isejo unsure.gif
Tikuosi viskas bus gerai, nera gal tie destytojai tokie ziaurus ax.gif

O kaip paciai sekasi savarankiskai mokintis? Griztat laikyti egzaminu i Lietuva? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 21 spalio 2014 - 20:37
QUOTE(Rutic @ 2014 10 21, 19:37)
Taip, nuotoliniu. Tiesa sakant ir as noreciau dabar Teise studijuoti ne finansus, nes matematika savarankiskai mokytis yra labai sunku...
Egzaminams griztu i Lietuva. Noreciau laikyti nuotoliniu budu, bet ten reikia windows operacines sistemos, o pas mane Mac...
Si karta kaskaip labai jaudinuosi del egzaminu, nors kai laikau pries tai kitus, visas buvo ok. Ta politologija visai nelenda i galva, artodo skaitau ir per viena ausi iejo-pro kita isejo  unsure.gif
Tikuosi viskas bus gerai, nera gal tie destytojai tokie ziaurus  ax.gif

O kaip paciai sekasi savarankiskai mokintis? Griztat laikyti egzaminu i Lietuva?  4u.gif

Pažiūrėk ga gali persivesti į teisę, ypač kad neseniai pradėjai ir daug dalykų yra tų pačių. O islaikytus ne teisinius gal užskaitys kaip laisvai pasirenkamus. Aš viešąjį administravimą pradėjau, paskui perėjau.

Politologiją svarbiausiai gerai Žinok kas ir kur yra konspektuose. Aš buvau visą konspektą subraukius ir dar lapeliais spalvotais apklijavus, švietė kaip šviesoforas hihihi.gif

Grįžinėdavau, tačiau dabar noriu internetu laikyti, anksčiau nebuvo tokios galimybės. Man liko keli egzaminai ir valstybiniai tada topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2014 10 22, 11:44)
Pažiūrėk ga gali persivesti į teisę, ypač kad neseniai pradėjai ir daug dalykų yra tų pačių. O islaikytus ne teisinius gal užskaitys kaip laisvai pasirenkamus. Aš viešąjį administravimą pradėjau, paskui perėjau.

Politologiją svarbiausiai gerai Žinok kas ir kur yra konspektuose. Aš buvau visą konspektą subraukius ir dar lapeliais spalvotais apklijavus, švietė kaip šviesoforas hihihi.gif

Grįžinėdavau, tačiau dabar noriu internetu laikyti, anksčiau nebuvo tokios galimybės. Man liko keli egzaminai ir valstybiniai tada topsecret.gif

O kelintam semestre tu perejai? Uzskaite visus dalykus?
Reikes siusti jiems emaila, klaustii, kas ten ir kaip. Jau seniau apie tai buvau pagalvojus, bet galvojau nelabai imanoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 22 spalio 2014 - 21:24
QUOTE(Rutic @ 2014 10 22, 20:23)
O kelintam semestre tu perejai? Uzskaite visus dalykus?
Reikes siusti jiems emaila, klaustii, kas ten  ir kaip. Jau seniau apie tai buvau pagalvojus, bet galvojau nelabai imanoma smile.gif

gal po metų ar pusantrų mastau.gif pas mus tada toks jovaliukas buvo su pasirinkimais, imdavome kokius norime, nežiūrėdami kokiame semestre tas dalykas. Tai būdavo kad vienas dalykas iš 1-o semestro, kitas iš kokio 4-to, o trečias iš viso iš 7-o...

Tai jei būsi MRU užeik ir pasiklausk, bus konkrečiau. O jei ką, tai ir prašymą iš karto parašysi topsecret.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus Rutic, specialybes kalbos egzaminas pas L.Peckuviene tikrai nera sudetingas, sakyciau vienas lengviausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2014 10 22, 22:28)
gal po metų ar pusantrų mastau.gif pas mus tada toks jovaliukas buvo su pasirinkimais, imdavome kokius norime, nežiūrėdami kokiame semestre tas dalykas. Tai būdavo kad vienas dalykas iš 1-o semestro, kitas iš kokio 4-to, o trečias iš viso iš 7-o...

Tai jei būsi MRU užeik ir pasiklausk, bus konkrečiau. O jei ką, tai ir prašymą iš karto parašysi topsecret.gif

Siandien buvau, visai isgaravo is galvos ax.gif Laikiau egza pas Visockaite blink.gif Neduok tu D, ar jei ten nuotaika prasta buvo, ar nepavalgius, nezinau, pries iseinant taip,,sudirbo", kad net nezinojau ka jai atsakyt... Tipo mokeisi ir tau nekilo jokiu klausimu neuzdavei moodle'j, tai 5 parasau doh.gif blink.gif

QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 10 23, 15:42)
Sveika prisijungus Rutic, specialybes kalbos egzaminas pas L.Peckuviene tikrai nera sudetingas, sakyciau vienas lengviausiu  4u.gif

Tikrai jus teisi, ir destytoja faina ir egzaminas tikrai nebuvo sunkus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 23 spalio 2014 - 19:35
Nu jooooo Visockaitė. .... Jinai jau tokia - labai įdomi. Svarbu išlaikei, nebent dėl pažymių pergyveni, bet pas ją ganėtinai sunku iš pirmo karto išlaikyti ir daugiau 6 gauti. Tada jau tikrai vos ne viską reikia mokėti...
Atsakyti
MamaEgle o visu dalyku egzaminus galima laikyt online? Cia nauja tvarka?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2014 10 24, 09:42)
MamaEgle o visu dalyku egzaminus galima laikyt online? Cia nauja tvarka?

Reikia rašyti prašymą, tada mru leidžia, dar programą reikia instaliuoti ir tada jau su dėstytoju tartis. O ar visus leidžia taip laikyti tai šito nežinau. Reikia taisykles žiūrėti, bet pagal viską turėtų leisti visus, jei dėstytojas paskui sutiks. Nes čia gal labai jau individualiai gaunasi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2014 10 24, 15:25)
Reikia rašyti prašymą, tada mru leidžia, dar programą reikia instaliuoti ir tada jau su dėstytoju tartis. O ar visus leidžia taip laikyti tai šito nežinau. Reikia taisykles žiūrėti, bet pagal viską turėtų leisti visus,  jei dėstytojas paskui sutiks. Nes čia gal labai jau individualiai gaunasi mastau.gif

al turi prasymo forma? Maciau DT tai paskelbtas egzaminas moodle sistemoje. Manau tai yra puikus budas,nes nu niekaip neiseis tiek prikeliaut..
Atsakyti
[quote=Gilberta,2014 10 24, 12:56]
al turi prasymo forma? Maciau DT tai paskelbtas egzaminas moodle sistemoje. Manau tai yra puikus budas,nes nu niekaip neiseis tiek prikeliaut..
Laisva forma prašymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 24 spalio 2014 - 14:57
Laba diena studentes 4u.gif
Artimiausiu laiku planuoju laikytis t.filosofija pas Arlauska, darbo t. Pas Markelyte ir tarptautine viesaja t. Pas Katuoka.. Gal kas turi, kas gali, kam negaila, kaip nors pasidalinti konspektais ir info apie pacius egzus ir destytojus... ax.gif smile.gif buciau begalo begalo begalo begalo dekinga 4u.gif smile.gif jei galite i az. rolleyes.gif
Atsakyti