QUOTE(zirne @ 2015 01 07, 02:22)
Labas, mergaites
Matau, kad sita tema gyvesne, tai ir trukdau
Noreciau pradeti MRU istestiniu budu studijuoti. Atrodo visa ju svetaine isknisau, bet niekur neradau informacijos kaip ten vyksta sesijos. Tiksliau konkreciai kada jos vyksta. Gyvenu uzsienyje, dirbu pilna darbo diena, tai man jau du menesius per metus LT prasedeti sunkiai issistena, bet dar butu imanoma, jei konkreciai ir maziausiai pries metus zinociau nuo kada iki kada. Pabandziau i esamus sesiju grafikus pasiziureti - isvis pievos: po pora paskaitu per diena ir tai ne kasdien
Uzklausima taip pat issiunciau, pries koki menesi, bet atsaklymo iki siol negavau (tiesa klausimu ten buvo ziauriai daugiau). Siunciau i bendra maila, gal galit patarti i kur persiusti, kad gauciau kad ir belekoki atsakyma. Tiesa sakant, paskutinis faktas, mane siek tiek suneramino: pati dirbu klientu aptarnavime, tai man siek tiek neisivaizduojama kaip galima neatsakyti i kliento uzklausima. Jei atsakymo siandien nezinai, tai bent parasai, kad uzklausima gavai ir atsakymas del to ir ano uztruks ilgiau... Nebus ten saraskino kontora? Jau ir i kitus Uni dairytis pradejau, bet MRU siulo man idomiausia tema - tarptautine ir tarpkulturine komunikacija.
Buciau labai dekinga, jei kuri nors atsilieptumete. Pamazu pradedu jaustis kaip "stalker": visur klausiu ir niekas neatsako

Noreciau pradeti MRU istestiniu budu studijuoti. Atrodo visa ju svetaine isknisau, bet niekur neradau informacijos kaip ten vyksta sesijos. Tiksliau konkreciai kada jos vyksta. Gyvenu uzsienyje, dirbu pilna darbo diena, tai man jau du menesius per metus LT prasedeti sunkiai issistena, bet dar butu imanoma, jei konkreciai ir maziausiai pries metus zinociau nuo kada iki kada. Pabandziau i esamus sesiju grafikus pasiziureti - isvis pievos: po pora paskaitu per diena ir tai ne kasdien
Buciau labai dekinga, jei kuri nors atsilieptumete. Pamazu pradedu jaustis kaip "stalker": visur klausiu ir niekas neatsako
Labas,
tai rinkis nuotolines studijas jei tokiai specialybei yra. O šiaip tai sesijos taip ir vyksta, kiti pasiderina su kitais studentais ir pasidalina užrašais ir nevažinėja į paskaitas. Dar reiktų susižinoti ar kas iš dėstytojų žymi lankomumą, o jei nežymi, tai manau galima susitart