Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(zirne @ 2015 01 07, 02:22)
Labas, mergaites 4u.gif  Matau, kad sita tema gyvesne, tai ir trukdau ax.gif
Noreciau pradeti MRU istestiniu budu studijuoti. Atrodo visa ju svetaine isknisau, bet niekur neradau informacijos kaip ten vyksta sesijos. Tiksliau konkreciai kada jos vyksta. Gyvenu uzsienyje, dirbu pilna darbo diena, tai man jau du menesius per metus LT prasedeti sunkiai issistena, bet dar butu imanoma, jei konkreciai ir maziausiai pries metus zinociau nuo kada iki kada. Pabandziau i esamus sesiju grafikus pasiziureti - isvis pievos: po pora paskaitu per diena ir tai ne kasdien doh.gif Uzklausima taip pat issiunciau, pries koki menesi, bet atsaklymo iki siol negavau (tiesa klausimu ten buvo ziauriai daugiau). Siunciau i bendra maila, gal galit patarti i kur persiusti, kad gauciau kad ir belekoki atsakyma. Tiesa sakant, paskutinis faktas, mane siek tiek suneramino: pati dirbu klientu aptarnavime, tai man siek tiek neisivaizduojama kaip galima neatsakyti i kliento uzklausima. Jei atsakymo siandien nezinai, tai bent parasai, kad uzklausima gavai ir atsakymas del to ir ano uztruks ilgiau...  Nebus ten saraskino kontora? Jau ir i kitus Uni dairytis pradejau, bet MRU siulo man idomiausia tema - tarptautine ir tarpkulturine komunikacija.
Buciau labai dekinga, jei kuri nors atsilieptumete. Pamazu pradedu jaustis kaip "stalker": visur klausiu ir niekas neatsako doh.gif  lotuliukas.gif

Labas,
tai rinkis nuotolines studijas jei tokiai specialybei yra. O šiaip tai sesijos taip ir vyksta, kiti pasiderina su kitais studentais ir pasidalina užrašais ir nevažinėja į paskaitas. Dar reiktų susižinoti ar kas iš dėstytojų žymi lankomumą, o jei nežymi, tai manau galima susitart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fati32 @ 2015 01 06, 22:03)
Ačiū mamaEgle. Anksčiau irgi tokia tvarka buvo. Bet dabar net nežinau pagal kurį studijų planą žiūrėt ir skaičiuot kreditus. Jei pagal 2011 m. tai alternatyviai pasirenkami surašyti visi vienu numerius pvz. 5 arba 4 , o ten dalykų daug. Tai kaip suprast doh.gif. Tai išeitų, kad tik vieną reikia blink.gif

O tu nuotolinėse ir kada pradėjai? Sorry, neprisimenu blush2.gif mokymosi planą reiktų žiūrėti, kaip čia paprasčiau parašius.... mastau.gif pvz. rugsėjį planuoji pereiti į ištęstines, suskaičiuoji kiek turi kreditų ir pagal juos tave perveda į kokį 3 ar 4 kursą. Tada mokymo planą žiūri pagal to kurso kada jis pradėjo. Bent jau taip buvo, nes su tuo MRU tai kaip diena taip naujiena.

Zirne, Fati32 rašė yra galimybė nuotolinėse mokytis. Stoji į ištęstines, tada rašai prašymą, kad leistų studijuoti nuotoliniu būdu, nes gyveni ne Lietuvoje ir grįžti tik į sesijas sausio ir birželio mėn, o dalį egzaminų gal net ir internetu galėsi laikyti.
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif smile.gif
Ta programa nuotoliniu budu nesiuloma, as ju uzklausiau, ar bent bendruosius dalykus galima nuotoliniu butu mokytis, tik iki siol neatsake. Nuotolinis butu idealiausias variantas ax.gif
Sakot kaip nors susiorganizuosiu-susitarsiu? Jauciu is tiesu reikia avantiurizmo pasisemt ir stot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 01 07, 11:11)
Aciu, mergaites 4u.gif  smile.gif
Ta programa nuotoliniu budu nesiuloma, as ju uzklausiau, ar bent bendruosius dalykus galima nuotoliniu butu mokytis, tik iki siol neatsake. Nuotolinis butu idealiausias variantas ax.gif
Sakot kaip nors susiorganizuosiu-susitarsiu? Jauciu is tiesu reikia avantiurizmo pasisemt ir stot doh.gif

Jie dabar iš viso naikina nuotolines kaip atskiras studijas ir jungia su ištęstinėm. Stoji į jas, o paskui rašai prašymą. Tai turėtų ir šiuo atveju leisti
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2015 01 07, 13:16)
Jie dabar iš viso naikina nuotolines kaip atskiras studijas ir jungia su ištęstinėm. Stoji į  jas, o paskui rašai prašymą. Tai turėtų ir šiuo atveju leisti

Aciu 4u.gif Bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2015 01 07, 13:53)
O tu nuotolinėse ir kada pradėjai? Sorry, neprisimenu  blush2.gif  mokymosi planą reiktų žiūrėti, kaip čia paprasčiau parašius.... mastau.gif pvz.  rugsėjį planuoji pereiti į ištęstines, suskaičiuoji kiek turi kreditų ir pagal juos tave perveda į kokį 3 ar 4 kursą. Tada mokymo planą žiūri pagal to kurso kada jis pradėjo. Bent jau taip buvo, nes su tuo MRU tai kaip diena taip naujiena.
Zirne, Fati32 rašė yra galimybė nuotolinėse mokytis. Stoji į ištęstines, tada rašai prašymą,  kad leistų studijuoti nuotoliniu būdu, nes gyveni ne Lietuvoje ir grįžti tik į sesijas sausio ir birželio mėn, o dalį egzaminų gal net ir internetu galėsi laikyti.

Labas,
na šiaip tai aš jau seniai studijuoju, bet vis iki valstybinių niekaip neprieinu. Iš pat pradžių studijavau ištęstinėse, bet nepatempiau krūvio (darbas, namai, vyras ir pan.), tai susidarė skolų. Paskui išėjau akademinių atostogų, susistabdžius buvau ir t.t. Na trumpai tariant per daug laiko skiriau savo darbui ir apleidau mokslus, todėl dabar tenka tokiu būdu juos užbaiginėt.

nuotolinėse nuo pernai pavasario, o liko tik 2 dalykai, kiti jau išlaikyti ištęstinėse studijose. Kažkiek turėtų užskaityti jei programos nesikeitė. Matysim kaip bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fati32: 07 sausio 2015 - 18:28
QUOTE(Fati32 @ 2015 01 07, 16:25)
Labas,
na šiaip tai aš jau seniai studijuoju, bet vis iki valstybinių niekaip neprieinu. Iš pat pradžių studijavau ištęstinėse, bet nepatempiau krūvio (darbas, namai, vyras ir pan.), tai susidarė skolų. Paskui išėjau akademinių atostogų, susistabdžius buvau ir t.t. Na trumpai tariant per daug laiko skiriau savo darbui ir apleidau mokslus, todėl dabar tenka tokiu būdu juos užbaiginėt.

nuotolinėse nuo pernai pavasario, o liko tik 2 dalykai, kiti jau išlaikyti ištęstinėse studijose. Kažkiek turėtų užskaityti jei programos nesikeitė. Matysim kaip bus  g.gif

O praktika ir kursiniai jau atsiskaityti? Tai tau visai nedaug lieka thumbup.gif gegužę ir valstybinius gali laikyti topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2015 01 07, 19:55)
O praktika ir kursiniai jau atsiskaityti? Tai tau visai nedaug lieka  thumbup.gif gegužę ir valstybinius gali laikyti topsecret.gif

praktika užskaityta anksčiau, nebent dabar gali tekt perlaikyt, aš dirbu teisinį darbą, tai anksčiau užskaitydavo. Na va su kursiniais kitas reikalas, teks rašyt. verysad.gif taip kad dar teks pusmečiui viską atidėt.

beje, kas galit pasidalinti įspūdžiai iš kanonų teisės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fati32: 08 sausio 2015 - 11:26
Sveikos visos,
Kaip sekasi studijuoti ? 4u.gif Man asmeniskai sunkokai, vis laiko pritruksta.

Kas esate laike egzaminus nuotoliniu budu (internetu) ? Papasakokit, kaip viskas vyksta? Zinau, kad reikia susiinstaliuoti programa ir t.t., bet kaip pats egzaminas vyksta ar reikia sneketi su destytoju, ar buvo sunku laikiuosioms? Ar islaikete?
Prisikaupe tiek nelaikytu egzu, kad galvoju, gal reikia pabandyti laikyt nuotoliniu, bet kazkodel truputi neramu, bijau, kad koks internetas nedingtu, ar kompas nesugalvotu persikrauti ir t.t., zinot, kaip buna lotuliukas.gif
Dekui is anksto pasidalinusioms patirtim 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors ka nors zino ar bus priemimas vasario menesi?
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2015 01 14, 05:27)
Gal kas nors ka nors zino ar bus priemimas vasario menesi?

Labas, registracija i nuotolines studijas pavasario semestrui vyko iki sausio 9d.
Atsakyti
Labas rytas merginos,

uzsukau pas jus prasyti pagalbos. Mokausi nuotolinese studijose jau antrus metus, imu daug dalyku, todel planuoju greitai baigti, iki siol sekesi visai neblogai, tik uzstrigau su filosofija blush2.gif
Rytoj man perlaikymas, atsakiau as i tuos 37 klausimus ir galvojau siandien prisesiu pasimokinsiu, bet mano mazylis, pasirodo, vakar zade prie konpiuterio ir tai kas jam trukde viska istryne cray.gif

nezinau ka daryti, del to kreipiausi cia, gal kuri turite atsakytus 37 klausimus pas dest. Gintarė Kriaučiūnaitė-Lazauskienė

Buciau labai dekinga uz pagalba
Atsakyti