Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2014 02 15, 19:04)
nereikės ten tiek visko mokėti irnesakyk.gif berods, esu tau persiuntus konspektą "esminiai dalykai", tai pirma gerai perskaityk medžiagą visą, o paskui pakartojimui tuos esminius dalykus išmok. Bet jau tą konspektą praktiškai reikia mintinai mokėti. Tada bus lengviau egzaminą laikyti. Ir dar bus tarpiniai atsiskaitymai, bet ten reikės nurodyti laiku (sutarsite kada daugumai patogiausiai) per 1,5 val. atlikti užduotis ir įkelti į moodle. Bet tai įveikiama, nebijok  4u.gif

mamaEgle turiu klausymuka del teises istorijos,parasei bus atsiskaitymas 1.5val.tai cia name?ir reiks persiusti destytojui?ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2014 02 16, 21:44)
Sveikos supermamos 4u.gif reikia pagalbos, bandau rasyti psichologijos  referata bet pas mane nera tos programos kur taiso automatiskai klaidas, ziurejau torente neradau g.gif gal zinote is kur parsisiusti butu galima? ax.gif

O angliškai parašyta tikrina? Nes tas tikrinimas yra visuose kompuose, tik gal tikrinimo kalba nustatyta angliška. Reikia pakeisti ir tikrins.

QUOTE(mylove @ 2014 02 17, 14:48)
mamaEgle turiu klausymuka del teises istorijos,parasei bus atsiskaitymas 1.5val.tai cia name?ir reiks persiusti destytojui?ar kaip?

Taip, namie. Pvz. 18.00 val (laikas Lietuvos!!!) yra parodomos užduotys moodel aplinkoje ir duodamas laikas 1,5 val jas padaryti. Tokiu atveju jas iki 19.30 val reikia įkelti. Ir negalima nei sekundės pavėluoti, sistema nepriima. Reikia labai sekti koks laikas yra moodlej serveryje, nes pagal jį sistema dirba. Bus kad tas laikrodis skubės ir paskui pritrūks tų kelių minučių
Atsakyti
Vajei kaip baisu blink.gif o kas ten buna testas?ar atviri klausymai?tai cia gal ir bus is tu kur esminius dalykus man atsiuntei mamaEgle?
Papildyta:
O del kompo tai kokia tik kalba nebandem ir lietuviu bandem ir nieko, kaip rasau su klaidom be nosiniu taip ir buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2014 02 17, 21:23)
Vajei kaip baisu blink.gif o kas ten buna testas?ar atviri klausymai?tai cia gal ir bus is tu kur esminius dalykus man atsiuntei mamaEgle?
Papildyta:
O del kompo tai kokia tik kalba nebandem ir lietuviu bandem ir nieko, kaip rasau su klaidom be nosiniu taip ir buna g.gif

Tie esminiai dalykai pasikartoti prieš egzaminą labai gerai bus. O klausimai būna atviri, gali naudotis visa medžiaga, tiesa, maža smulkmena - ją reikia bent jau kažkiek žinoti, kad greitai rastum kas kur yra topsecret.gif

Kuris ofisas pas tave? Pas mane 2010, tai apačioje kairėje yra puslapiai žodžiai kalba. Spaudi ant kalbos, atsidaro lentelė, tada pasirenki lietuvių kalbą. Tada tikrina ir taiso visas klaidas. O kito ofiso dabar neprisimenu kur ieškoti, pažiūrėsiu gal rytoj darbiniame kompe, bet irgi atrodo naujesnis ofisas (gėda, bet neprisimenu, retai su wordu tenka dirbti ax.gif )
Atsakyti
Sveikos, man teises istorijos tarpiniai atsiskaitymai vyko truputi kitaip, buvo pateiktos 3 uzduotys, kurias reikejo atlikti per mazdaug 2 savaites, ir su antruoju atsiskaitymu toks pat terminas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2014 02 17, 21:39)
Tie esminiai dalykai pasikartoti prieš egzaminą labai gerai bus. O klausimai būna atviri, gali naudotis visa medžiaga, tiesa, maža smulkmena - ją reikia bent jau kažkiek žinoti, kad greitai rastum kas kur yra topsecret.gif

Kuris ofisas pas tave? Pas mane 2010, tai apačioje kairėje yra puslapiai  žodžiai kalba. Spaudi ant kalbos, atsidaro lentelė, tada pasirenki lietuvių kalbą. Tada tikrina ir taiso visas klaidas. O kito ofiso dabar neprisimenu kur ieškoti, pažiūrėsiu gal rytoj darbiniame kompe, bet irgi atrodo naujesnis ofisas (gėda, bet neprisimenu, retai su wordu tenka dirbti  ax.gif )

Sveika 4u.gif pas mane wordas,ira kompe ofisas 2010 tik neatidaro kazko praso kodu:(
Papildyta:
QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 02 18, 06:55)
Sveikos, man teises istorijos tarpiniai atsiskaitymai vyko truputi kitaip, buvo pateiktos 3 uzduotys, kurias reikejo atlikti per mazdaug 2 savaites, ir su antruoju atsiskaitymu toks pat terminas  smile.gif

Sveika smile.gif o kas buvo per tos atsiskaitymus?testai,ar kokie referatai?jezau kaip baisu,dar informacijos near matyt ruosiasi destytojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2014 02 18, 11:20)
Sveika 4u.gif pas mane wordas,ira kompe ofisas 2010 tik neatidaro kazko praso kodu:(
Papildyta:

Sveika smile.gif o kas buvo per tos atsiskaitymus?testai,ar kokie referatai?jezau kaip baisu,dar informacijos near matyt ruosiasi destytojas ax.gif

Kiek atsimenu tai buvo kazusas, o likusios uzduotys atviri klausimai.
Atsakyti
Sveikos, gal kuriai teko gintis KT rasto darba pas M.Vainiute, kaip vyksta tas gynimas. Man dar neteko nieko gintis, tai neisivaizduoju, kaas ir kaip ten, ar kazko klausia is rasto d. temos, ar reikia paciai pasakoti? ax.gif
Atsakyti
Labas,
Gal kas patarti gali doh.gif Neturejau galimybiu lankyti paskaitu ir neturiu ko paklausti, todel gal galit kas patarti, kokia medziaga reikia skaityti, gal kokie uzdaviniai duodami laikant BPT egzamina pas A. Panomariova? Kaip egzaminas vyko? Kuo galima naudotis laikant BPT? Gal kas tuirt uzdaviniu sprendimo pavyzdziu, nes neturiu net supratimo kaip jie sprendziami?
Lauksiu atsakymo, Aciu :
Atsakyti
Sveikos supermamytes 4u.gif turiu klausyma ar mru diplomas galioja Anglijoje?ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2014 02 27, 20:57)
Sveikos supermamytes 4u.gif turiu klausyma ar  mru diplomas galioja Anglijoje?ar ne? 4u.gif

Visų Lietuvos aukštųjų mokyklų diplomai pripažįstami ES valstybėse
Atsakyti
Sveikutės moksliukės, kur visos prapuolusios, kaip gyvuojate, kaip sekasi siekti mokslo aukštumų? bigsmile.gif
Atsakyti