Labas vakaras,
MeistroMargarita, sveikinu su gimtadieniu!
Svarbiausia, ne metų kiekis Jūsų gyvenime, bet gyvenimo kiekis Jūsų metuose (Abraomas Linkolnas). Linkiu, kad Jūsų metuose būtų daug daug gyvenimo. Su gimtadieniu!
QUOTE(Luggne @ 2014 02 09, 20:04)
Labas vakaras,
Svarbiausia, ne metų kiekis Jūsų gyvenime, bet gyvenimo kiekis Jūsų metuose (Abraomas Linkolnas). Linkiu, kad Jūsų metuose būtų daug daug gyvenimo. Su gimtadieniu!
aciu

Labai laukiam
www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas

www.freepeople.com

www.dillards.com

QUOTE(Delicia @ 2014 02 09, 20:36)
As Lizzy turiu 6 dydi su 23cm pedute ir man tinka idealiai, koja vidutinio platumo 

ačiū, mėginsiu 9 tuomet

Junkites prie www.sephora.com - 10 % kodukas, ir www.swarovski.com - 15 % kodukas

M&M ar dar bus sian skaiciuku? Nes nieko negavau ir labai laukiu

QUOTE(mamakubu @ 2014 02 09, 22:26)
na mes nerasem kad baigem siusti skaicius, tai ko gero dar siunciam, ir ko gero dar sulauksit

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 09, 19:53)
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 09, 22:31)
na mes nerasem kad baigem siusti skaicius, tai ko gero dar siunciam, ir ko gero dar sulauksit 

Aciu labai, neskaiciau viska

MM, su gimtadieniu
Paciu graziausiu metu ir nepamirstamu akimirku 
Papildyta:
Ir aciu mergaites uz omrona, tikrai galiu pasakyti, pats naudingiausias mano pirkinys
Ryt meginsiu uzvest ta aparata

Papildyta:
Ir aciu mergaites uz omrona, tikrai galiu pasakyti, pats naudingiausias mano pirkinys

Gal kas turit pardavimui balta Glamglow kauke?

Tai kaip mergaites ar Yankee candle parinksite?