Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 290

Labas rytas.

MeistroMargarita, su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(Millli @ 2014 02 10, 01:37)
Man sake, kad tie patys tiksliausi  blink.gif  siule pirkti su ale ne automatine pompike... nelabai as suprantu... tik is visko supratau, kad tas nebogas, kuri pirkau.. bandysiu aiskintis kodel ir palyginsiu su kitais... man tai sita sfera tamsus miskas ir jura osia (kaip sakydavo mano anglu k. mokytoja  biggrin.gif )

Taip, man ir ne vienas gydytojas sakė, kad patys patikimiausi yra tie, kur paprasti su pompa, be jokių elektroninių navarotų. Tik reikia su jais išmokt elgtis.

Ar daug trūksta Free People iki free ship'o? Na, taip užsimaniau aš suknios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 10, 01:37)
Man sake, kad tie patys tiksliausi  blink.gif  siule pirkti su ale ne automatine pompike... nelabai as suprantu... tik is visko supratau, kad tas nebogas, kuri pirkau.. bandysiu aiskintis kodel ir palyginsiu su kitais... man tai sita sfera tamsus miskas ir jura osia (kaip sakydavo mano anglu k. mokytoja  biggrin.gif )

gal jie ir tikslus, bet turi susikaupti matuojant, o man toks jausmas, kad tos sesutes tik skuba greiciau, prideda klausytuva, kazkiek paklauso, ir sako 120/80 ir kaip taisykle, tiek pat kiekviena karta, o as zinau man mano spaudimas daznai pakrites buna, tai ir sakau, turetu eletroninius, uzrasytu skaiciuka, ir nereiktu vaidinti kad matuoja smile.gif
o mano kaimyne mamos, neva irgi gerai mokejo matuoti spaudima, tai kiek nueidavau tai kazkoki isvis nesamoninga pasakydavo, jau MB neiskentes sako, kad jinai gal nemoka matuoti, kad tokius skaicius keistus pasako unsure.gif smile.gif tai nezinau, gal ir tiksliai galima matuoti bet reikia moketi
as kiek bandziau su tuo klausytuvu klausyti ir matuoti tai man nieko nesigavo blush2.gif
QUOTE(Rutule @ 2014 02 10, 08:13)
Labas rytas.

MeistroMargarita, su gimtadieniu  4u.gif
Taip, man ir ne vienas gydytojas sakė, kad patys patikimiausi yra tie, kur paprasti su pompa, be jokių elektroninių navarotų. Tik reikia su jais išmokt elgtis.
Ar daug trūksta Free People iki free ship'o? Na, taip užsimaniau aš suknios ax.gif

teturim jusu uzsakyma kol kas 4u.gif , keista kad nesusirinko, nes perkam tai kasdiena smile.gif

dar turim dali skaiciu, kur jau neiveikem vakar, siandien turetumem pabaigti visus skaicius iki galo karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 vasario 2014 - 07:48
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 10, 08:35)
teturim jusu uzsakyma kol kas  4u.gif , keista kad nesusirinko, nes perkam tai kasdiena    smile.gif

Bus man ilgai galvot doh.gif

O ten yra tax'ai ir ship'as? Ir kiek abiejų? (aš apie Free People).
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 02 10, 09:04)
Bus man ilgai galvot  doh.gif

O ten yra tax'ai ir ship'as? Ir kiek abiejų? (aš apie Free People).

nera taxu, o shipas 7.95 %, nuo 100 $ nemokamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 10, 08:35)

dar turim dali skaiciu, kur jau neiveikem vakar, siandien turetumem pabaigti visus skaicius iki galo  karsta.gif

O as jau pagalvojau, kad mano nieko kita savaite neateis biggrin.gif butu keistas jausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 02 10, 08:41)
O as jau pagalvojau, kad mano nieko kita savaite neateis  biggrin.gif butu keistas jausmas  doh.gif

Ir as skaiciuku uz akinius labai laukiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 10, 09:43)
Ir as skaiciuku uz akinius labai laukiu.  drinks_cheers.gif

su akinukais tokia situacija, kad dali spejau issiusti ana savaite, dali issiusiu sia.uzskaymai buvo, ypac aviatoriu, labai dideli , ir juos dalimis siunte parduotuve, tai ka spejau gauti, issiunciau 4u.gif ko ne, issiusim sia savaite

p.s kaip batai polo ? neperplatus aulas ? ax.gif
Atsakyti
labas rytas. o klaipėda negavo dar 01-31 dėžučių? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 10, 08:51)
su akinukais tokia situacija, kad dali spejau issiusti ana savaite, dali issiusiu sia.uzskaymai buvo, ypac aviatoriu, labai dideli , ir juos dalimis siunte parduotuve, tai ka spejau gauti, issiunciau  4u.gif ko ne, issiusim sia savaite

p.s kaip batai polo ? neperplatus aulas ?  ax.gif

Tai neskubu. Svarbu, kad butu. Pas mus oras: rukas, lijundra, tai akiniai tikrai ne pirmo butinumo reikalas. biggrin.gif

O batai gal visai ir nieko. g.gif Jau kai pasiemiau vakar is Zaliass, tai toookio dydzio peda ir aulas pasirode, kaip geru zvejybiniu batu. g.gif Dar kai daug kas pardavinejo RL batus, nes didoki, tai tikrai galvojau, prasoviau. Bet pats dydis tiko ir aulo plotis nera, kad tikrai butu platus. Pabandysiu siandien fotkiu padaryt, idesiu i tema. Konsiliumas nuspres. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 10, 10:03)
Tai neskubu. Svarbu, kad butu. Pas mus oras: rukas, lijundra, tai akiniai tikrai ne pirmo butinumo reikalas.  biggrin.gif

O batai gal visai ir nieko.  g.gif  Jau kai pasiemiau vakar is Zaliass, tai toookio dydzio peda ir aulas pasirode, kaip geru zvejybiniu batu.  g.gif Dar kai daug kas pardavinejo RL batus, nes didoki, tai tikrai galvojau, prasoviau. Bet pats dydis tiko ir aulo plotis nera, kad tikrai butu platus. Pabandysiu siandien fotkiu padaryt, idesiu i tema. Konsiliumas nuspres.  biggrin.gif

O jus cia apie polo zvejo batus kalbate tuos iki keliu?
user posted image ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 10 vasario 2014 - 10:52
Aha, Erinija, apie situos. smile.gif
Atsakyti
Aciu dar karta uz sveikinimus wub.gif
baiges sventes , pasenau, perkam toliau biggrin.gif

QUOTE(EirJ @ 2014 02 10, 08:57)
labas rytas. o klaipėda negavo dar 01-31 dėžučių?  ax.gif  4u.gif

bus dezute siandien 4u.gif

begu siusti skaiciuku 4u.gif
Atsakyti