Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 290

QUOTE(annesears @ 2014 02 09, 23:12)
Gal kas turit pardavimui balta Glamglow kauke? ax.gif

jeeeetus ,viena narė va siūlė kaukę, bandžiau rast, bet matyt ankstesnėj temoj ax.gif tai bent pakelsiu klausimuką, gal užmatys 4u.gif
o jūs užsisakyt nespėjot ar skubu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 09, 22:09)
MM, su gimtadieniu happybday.gif  Paciu graziausiu metu ir nepamirstamu akimirku  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir aciu mergaites uz omrona, tikrai galiu pasakyti, pats naudingiausias mano pirkinys  4u.gif Ryt meginsiu uzvest ta aparata  biggrin.gif

4u.gif
lauksim atsiliepimu smile.gif

QUOTE(Delicia @ 2014 02 09, 22:28)
Tai kaip mergaites ar Yankee candle parinksite? ax.gif

si karta susilaikysim ax.gif

QUOTE(LisaLove @ 2014 02 09, 22:50)
jeeeetus ,viena narė va siūlė kaukę, bandžiau rast, bet matyt ankstesnėj temoj  ax.gif  tai bent pakelsiu klausimuką, gal užmatys 4u.gif
o jūs užsisakyt nespėjot ar skubu labai  ax.gif

man atrodo , rase, kad pardave g.gif
Atsakyti
Ir as prisijungiu prie gausiu sveikinimu MM gimtiviu proga!!! Nuosirdziausiai sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
MM, su Tortadieniu 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 09, 23:09)
MM, su gimtadieniu happybday.gif  Paciu graziausiu metu ir nepamirstamu akimirku  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir aciu mergaites uz omrona, tikrai galiu pasakyti, pats naudingiausias mano pirkinys  4u.gif Ryt meginsiu uzvest ta aparata  biggrin.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif , parasykit kaip as aparatas, tikiuosi patiks 4u.gif as turiu kur ant rieso prisipucia, ale va zmones kalba, kad sitie tikslesni su pompele smile.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, MM!
user posted image

Uzejau paklausti del skaiciuku,o jau matau,kad dar bus thumbup.gif

LM,tasiukas ir suknyte wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukaja: 09 vasario 2014 - 23:38
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 10, 00:02)
l
man atrodo , rase, kad pardave  g.gif

Matyt būsiu pražioplinus tą info tada... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2014 02 09, 23:34)
LM,tasiukas ir suknyte  wub.gif  thumbup.gif

tašiukas ir suknytė dėkoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 10, 00:14)
aciu uz pirkinukus  4u.gif , parasykit kaip as aparatas, tikiuosi patiks  4u.gif  as turiu kur ant rieso prisipucia, ale va zmones kalba, kad sitie tikslesni su pompele  smile.gif

Oj mano mamce kai po sirdies op, tai jai reikia labai tikslaus... is forumu, greitukes, ir gydytoju, tai toks aparatas omron... o sitas buvo ale naujesnis, LT isvis neradau blush2.gif ziuresim... sia savaite eisim po gydytojus, pasiklausiu, ryt patestuosim biggrin.gif Dabar turi kazkoki riesini ir microlife, tai greitoji ir gyd sake anukams palikti zaist blink.gif tada ir susigriebiau ax.gif
Atsakyti
Aciu komandai uz prekytes wub.gif si karta ne viskas tiko, kaip ir galvojau, bet vis maniau - o gal biggrin.gif

siulau man netiksius JCrew Toothpick kelnytes, ilgai gaudziau, bet vistik ne mano dydis verysad.gif realiai labai labai grazus wub.gif
dydis 30, spalva navy wub.gif

user posted image

Sviesus irgi 30 dydis

user posted image

Nauji nerealus PAJAR Canada zieminiai batai iki -20 'C, dydis 39, vidpadis 25,5 cm, pagauti su nerealia nuolaida drinks_cheers.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 10, 01:19)
Oj mano mamce kai po sirdies op, tai jai reikia labai tikslaus... is forumu, greitukes, ir gydytoju, tai toks aparatas omron... o sitas buvo ale naujesnis, LT isvis neradau  blush2.gif ziuresim... sia savaite eisim po gydytojus, pasiklausiu, ryt patestuosim biggrin.gif Dabar turi kazkoki riesini ir microlife, tai greitoji ir gyd sake anukams palikti zaist  blink.gif tada ir susigriebiau  ax.gif

bet tie gydytojai patys naudoja senoviska matavimo buda ir aparatus, man atrodo ten isvis tikslumo nera,visai neseniai buvau poliklinikoje, tai ir pagalvojau kad vsai jau butu laikas jiems naujus aparatus issigyti matuoti kraujo spaudimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 10, 01:31)
bet tie gydytojai patys naudoja senoviska matavimo buda ir aparatus, man atrodo ten isvis tikslumo nera,visai neseniai buvau poliklinikoje, tai ir pagalvojau kad vsai jau butu laikas jiems naujus aparatus issigyti matuoti kraujo spaudimui  ax.gif

Man sake, kad tie patys tiksliausi blink.gif siule pirkti su ale ne automatine pompike... nelabai as suprantu... tik is visko supratau, kad tas nebogas, kuri pirkau.. bandysiu aiskintis kodel ir palyginsiu su kitais... man tai sita sfera tamsus miskas ir jura osia (kaip sakydavo mano anglu k. mokytoja biggrin.gif )
Atsakyti