Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 290

QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 07, 19:57)
jums cia paprasti grikiai sudygo  unsure.gif
sveikuoliska vakariene tai super  thumbup.gif bet kaip ten tie grikiai sudygo nesupratau, man nei sykio nebuvo taip lotuliukas.gif bigsmile.gif

Tie kepinti ir nesudygtu. biggrin.gif Cia tie neapdoroti, perku eko parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 07, 19:46)
aciu labai ,padejot 4u.gif

galvoju tik del virsaus ,su apie 93-94 ir placia nugara imt M ar L g.gif gale uzsirisa,tai gal uzteks M

Manau M tiks, nes vistiek gi rišasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 02 07, 20:34)
Pas mane taip pat c, tai be liemeneles nedrisciau  lotuliukas.gif  turiu su guma nugaroje, tai manau tiks prie sios suknios smile.gif
O mes dabar prie juros vaziuojam.

yra liemenukai ,kurie "prisiklijuoja" , tai išvis tobulas variantas,ir vasarą man net klube nei karto papai" nenukrito" lotuliukas.gif laikos tvirtai biggrin.gif
o jūs ekstremalai žiūriu, prie jūros biggrin.gif gal ispanijoj kokioj nebent randatės? g.gif
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 07, 20:37)
Vaisinu sveikuoliska vakariene  essen.gif

ojej kaaaaip skaniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 07 vasario 2014 - 20:46

galvoju tik del virsaus ,su apie 93-94 ir placia nugara imt M ar L g.gif gale uzsirisa,tai gal uzteks M

As su 89cm krutines apimtim Vix perku L dydi. Pas mane kauseliai D dydzio. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 07, 21:24)
prisijungiau prie Vix, tikiuos su dydziais neprasoviau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
MM, ar dar daug iki free shipo trūksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 07, 19:37)
Ateinu pasigirt.  blush2.gif Sudygo mano grikiai.  lotuliukas.gif Vakar vakare sudrekinus  palikau siltai, siandien per pietus jau su uodegytem.  thumbup.gif

o , bet tai greit kaip suudygo bigsmile.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 07, 19:57)
jums cia paprasti grikiai sudygo  unsure.gif
sveikuoliska vakariene tai super  thumbup.gif bet kaip ten tie grikiai sudygo nesupratau, man nei sykio nebuvo taip lotuliukas.gif bigsmile.gif

nea, cia gyvi , neapdoroti ,kaip parduotuvej 4u.gif
QUOTE(davija @ 2014 02 07, 20:28)
Sveikutes,

ar perkat is amazon g.gif Reikia Furbiui vaiko Furblingo mirksiukas.gif

rasykit i pastuka 4u.gif
QUOTE(LisaLove @ 2014 02 07, 20:33)
merginos, jei jau dalinatės virtuvės paslaptimis, tai išduokit skanių ledų receptuką  4u.gif  nes užsakius prietaisiuką esu,tai reik pasirūpint iš anksto, taip sakant apetitui sužadint  lotuliukas.gif

pavartykit blog.zokuhome.com
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 07, 20:37)
Ateinu pasigirt.  blush2.gif Sudygo mano grikiai.  lotuliukas.gif Vakar vakare sudrekinus  palikau siltai, siandien per pietus jau su uodegytem.  thumbup.gif

user posted image

O mano bandymas virt pusryciams avizine kose ant vandens baigesi visisku fiasko.  doh.gif MB demonstratyviai nunese lekste nuo stalo net neragaves, vaikai is paskos. Gavau komentara, kad kalinius geriau maitina.  lotuliukas.gif Zodziu buvai baisiai pikta, kad neivertino mano pastangu sveikiau maitint.  bebe.gif

ale ot kokie biggrin.gif

QUOTE(davija @ 2014 02 07, 21:28)
Sveikutes,

ar perkat is amazon g.gif Reikia Furbiui vaiko Furblingo mirksiukas.gif

perkam jau, atsiuskit 4u.gif

QUOTE(LisaLove @ 2014 02 07, 21:33)
merginos, jei jau dalinatės virtuvės paslaptimis, tai išduokit skanių ledų receptuką  4u.gif  nes užsakius prietaisiuką esu,tai reik pasirūpint iš anksto, taip sakant apetitui sužadint  lotuliukas.gif

o koki ledu aparaciuka uzsisaket smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2014 02 07, 20:46)
drinks_cheers.gif
MM, ar dar daug iki free shipo trūksta?  g.gif

nedaug 4u.gif
labai laukiam
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 07, 21:49)
o , bet tai greit kaip suudygo  bigsmile.gif

ka reiskia gyvi, nesuskrudinti drinks_cheers.gif
Atsakyti

jei tai bandeau tipo arba trikampeliai, tai tiks.
tik jei ripple modeliukas, tai ir is L neturetumet iskristi g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 02 07, 21:44)
yra liemenukai ,kurie "prisiklijuoja" , tai išvis tobulas variantas,ir vasarą man net klube nei karto papai" nenukrito"  lotuliukas.gif laikos tvirtai biggrin.gif
o jūs ekstremalai žiūriu, prie jūros  biggrin.gif gal ispanijoj kokioj nebent randatės? g.gif

ojej kaaaaip skaniai atrodo thumbup.gif  thumbup.gif

Prie musiskos lietuviskos juros smile.gif jau tapo tradicija kiekviena vasari su kompanija vaziuot. Ryt i delfinariuma planuojam ir Dali paroda. Ir Ridikai bei Fridrichas. As tai patriote iki kaulu smegenu biggrin.gif lb megstu keliaut svetur, bet Lietuvoje graziausia! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 07, 21:50)
ale ot kokie  biggrin.gif
perkam jau, atsiuskit  4u.gif
o koki ledu aparaciuka uzsisaket  smile.gif ?

va ledų aparatas

QUOTE(limete @ 2014 02 07, 22:01)
Prie musiskos lietuviskos juros smile.gif jau tapo tradicija kiekviena vasari su kompanija vaziuot. Ryt i delfinariuma planuojam ir Dali paroda. Ir Ridikai bei Fridrichas. As tai patriote iki kaulu smegenu biggrin.gif lb megstu keliaut svetur, bet Lietuvoje graziausia!  lotuliukas.gif

o jaaaatus biggrin.gif pas mane namie kai dabar +25, gal ir norėčiau prie jūros, bet kai prisimenu ,kas už lango daros blink.gif oj neee biggrin.gif:D va paprašysiu tada : įmeskit centą į jūrą už mus, kad mes bent per lietuvišką vasarą atvažiuotumem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti