Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 290

QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 07, 20:40)
Tie kepinti ir nesudygtu.  biggrin.gif Cia tie neapdoroti, perku eko parduotuvese.

supratau smile.gif

QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 07, 20:45)
As su 89cm krutines apimtim Vix perku L dydi. Pas mane kauseliai D dydzio.  rolleyes.gif

pas mane tai kauseliai mazi,bet amzinai su apimtim bedos,nes plati nugara, galiu tik uzrisamus pirkt doh.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2014 02 07, 21:00)
jei tai bandeau tipo arba trikampeliai, tai tiks.
tik jei ripple modeliukas, tai ir is L neturetumet iskristi  g.gif  4u.gif

bandeu tipo g.gif galiu juk rist ir ant paciu galiuku , bet jeigu L bijau,kad labai daug medziagos priekyje, neber pas mane tiek turto blush2.gif
o gal neuzrisiu M, pritruks medziagos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 07, 21:14)
supratau smile.gif
pas mane tai kauseliai mazi,bet amzinai su apimtim bedos,nes plati nugara, galiu tik uzrisamus pirkt doh.gif
bandeu tipo g.gif  galiu juk rist ir ant paciu galiuku , bet jeigu L bijau,kad labai daug medziagos priekyje, neber pas mane tiek turto blush2.gif
o gal neuzrisiu M, pritruks medziagos unsure.gif

na mano irgi plati nugara, man uztenka M'o 4u.gif as is VS 36A perku blush2.gif

o L tai nebent ripple modeliuka, nes man jis pasirode mazesnis nei kiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 02 07, 21:01)
Prie musiskos lietuviskos juros smile.gif jau tapo tradicija kiekviena vasari su kompanija vaziuot. Ryt i delfinariuma planuojam ir Dali paroda. Ir Ridikai bei Fridrichas. As tai patriote iki kaulu smegenu biggrin.gif lb megstu keliaut svetur, bet Lietuvoje graziausia!  lotuliukas.gif

kaip faina bigsmile.gif smagios keliones drinks_cheers.gif

o as kur dabar noreciau,tai tik kaulus pasildyt, nu taaaaaip igele man tie salciai ,as jau sakiau geriau jau pliumpina kaip is kibiro lietus ,nei tie nezmoniski nesamoningi vejai, viena diena kol dabegau iki masinos galvojau smegenis prapus naciort unsure.gif fuj fuj kaip nekenciu ziemos schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2014 02 07, 21:18)
na mano irgi plati nugara, man uztenka M'o  4u.gif as is VS 36A perku  blush2.gif

o L tai nebent ripple modeliuka, nes man jis pasirode mazesnis nei kiti  g.gif

na tikiuos,kad tiks,nekeisiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 07, 22:29)

o as kur dabar noreciau,tai tik kaulus pasildyt, nu taaaaaip igele man tie salciai ,as jau sakiau geriau jau pliumpina kaip is kibiro lietus ,nei tie nezmoniski nesamoningi vejai, viena diena kol dabegau iki masinos galvojau smegenis prapus naciort unsure.gif fuj fuj kaip nekenciu ziemos schmoll.gif
Papildyta:

na tikiuos,kad tiks,nekeisiu  drinks_cheers.gif

man irgi jau bloga nuo to salcio, siaubas greiciau baigtusi ta ziema verysad.gif

pirksiu www.levis.com ir www.sephora.com ne uz ilgo, junkites drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites o Macys renkat, paimtumet? ax.gif
Atsakyti
O levis.com yra koks kodukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 02 07, 22:14)
va ledų aparatas
o jaaaatus biggrin.gif pas mane namie kai dabar +25, gal ir norėčiau prie jūros, bet kai prisimenu ,kas už lango daros  blink.gif  oj neee biggrin.gif:D va paprašysiu tada : įmeskit centą į jūrą už mus, kad mes bent per lietuvišką vasarą atvažiuotumem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oi butinai imesiu smile.gif ryt eisim. Ka tik atvykom, tai vejas nerealus, bet kai nuotaika gera - niekas nesvarbu. Kaip sakoma: nera blogo oro - svarbu kompanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2014 02 07, 21:45)
Mergaites o Macys renkat, paimtumet? ax.gif

pirksim netrukus

QUOTE(Slyvamedis @ 2014 02 07, 21:45)
O levis.com yra koks kodukas? 4u.gif

yra kodukas ,bet ne viskam EXCLUSIVE30

www.6pm.com
-14% kodukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 07, 22:48)
pirksim netrukus

ash3/t1/p403x403/1625603_10151944519348435_1290072816_n.jpg[/img]

M&M negaliu i krepsa ideti, bet raso in stock. Paziurekit pagal nuoroda, siunciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 07, 21:29)
kaip faina bigsmile.gif smagios keliones  drinks_cheers.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Didziausia svajone kada nors isdumt gyvent i kokia IT wub.gif Pavydziu jiems del oro wub.gif Vasara gal nekas, bet ruduo nerealus, ziemos nera, tik gyvenk ir zvenk biggrin.gif
Dabar kai Romoj buvau, purske lietutis kasdien, bet vis tiek faina. Galetu man ir lynoti, jei +15 lauke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 07 vasario 2014 - 22:01
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 07, 22:48)

yra kodukas ,bet ne viskam EXCLUSIVE30

pasitikrinkit tik koduka, nes ne viskam duoda nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 02 07, 22:01)
Pritariu  drinks_cheers.gif Didziausia svajone kada nors isdumt gyvent i kokia IT  wub.gif Pavydziu jiems del oro  wub.gif Vasara gal nekas, bet ruduo nerealus, ziemos nera, tik gyvenk ir zvenk  biggrin.gif
Dabar kai Romoj buvau, purske lietutis kasdien, bet vis tiek faina. Galetu man ir lynoti, jei +15 lauke  wub.gif

Ir man geriau tegul jau buna laabai karsta vasara, bet ziema taip pat ne salciau +10.. Prie karscio greit priprantu cool.gif , o vat per salnas jauciuosi tookia nelaiminga. Ir MB ne karta sakiau, kad nei uz ka nesikraustyciau gyventi niekur, kur bent 1 laipsniu salciau nei LT lotuliukas.gif .
Atsakyti