Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(matuke @ 2014 02 12, 14:28)
Pabusiu blondine, cia gal bajeris  blink.gif
Dabar dar niekas nenesioja nes per salta, o ir daigeliai tik pas kai kurias ankstyvi paseti ar vos galvas iskise. Kai jau isibegeja pavasaris, kovo pabaiga ar balandis, tai nesu nuo ryto ir buna iki vakaro. Srebet orus reikia ir temperatura siltnamyje

Na pas mane keli ankstyvieji betaluxau ir bajajos jau islinde, plius paprikos lenda. O siltnamyje tikrai pliusas ir geras. Net ir prie siltnamio pamato pas mane pradejo ar tai tulpes, ar tai kazkokie kiti svoguniniai listi (kartu sukista, tai nezinau, katros ten) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 02 12, 14:31)
Mano "pyrago" dar nesimato smile.gif dar su skilčialapiais, lenda tik pirmieji tikri lapeliai. Bet užtat kaip greit bigsmile.gif

Kas per pyragas, jau kažkur būsiu pražioplinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 12, 15:28)
Pabusiu blondine, cia gal bajeris  blink.gif

Būk kuo nori, bet kai lauke tooookia saulė, tai su trumpom rankovėm gali vaikščiot. Ką jau bekalbėt apie temperatūrą šiltnamyje.
Ne bajeris, mano daigai šiltnamyje nuo ryto. Vakare, kai temperatūra nukris iki kokių +4, +5, nešiu juos namo.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 02 12, 15:44)
Būk kuo nori, bet kai lauke tooookia saulė, tai su trumpom rankovėm gali vaikščiot. Ką jau bekalbėt apie temperatūrą šiltnamyje.
Ne bajeris, mano daigai šiltnamyje nuo ryto. Vakare, kai temperatūra nukris iki kokių +4, +5, nešiu juos namo.

Kooooookia dar saule doh.gif
Nu viskas kaip ir aisku...
Atsakyti
Neapsigaukite su tais atšilusiais orais. Dabar pats ligų metas, man jau brudas kažkoks prikibo, temperatūra sukilo, dvejinasi akyse. Planavau tvarkyti šiltnamį, savaitgalį sėti ridikėlius, o va panašu jog teks atidėti viską verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 12 vasario 2014 - 14:56
QUOTE(Ex @ 2014 02 12, 14:31)

Mano "pyrago" dar nesimato smile.gif dar su skilčialapiais, lenda tik pirmieji tikri lapeliai. Bet užtat kaip greit bigsmile.gif

Kazka ir as busiu praleidus unsure.gif
Tai sodinai i siltnami tiesiai ir jame islindo, ar is namu nesioji, kai silta?

Siandien dienele tai liuksusine, isejom su sunim pasivaikscioti, nu tikras pavasaris, silta, saulute sviecia, vejo jokio, miske pauksciukai pypauja bigsmile.gif ,eini svilpaudama, va kai tokie orai, tai ir apie seja pradedi galvoti, netgi noreti bigsmile.gif
Atsakyti
nu ir as paklausiu, kokia saule g.gif pas mus va pasviete 15 min saule ir pasislepe g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 12, 15:47)
Kooooookia dar saule  doh.gif
Nu viskas kaip ir aisku...

QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 12, 15:59)
Kazka ir as busiu praleidus  unsure.gif
Tai sodinai i siltnami tiesiai ir jame islindo, ar is namu nesioji, kai silta?

Siandien dienele tai liuksusine, isejom su sunim pasivaikscioti, nu tikras pavasaris, silta, saulute sviecia, vejo jokio, miske pauksciukai pypauja  bigsmile.gif ,eini svilpaudama, va kai tokie orai, tai ir apie seja pradedi galvoti, netgi noreti  bigsmile.gif

Nieko nepraleidai, vos kelis postus parašiau, čia Saintlina apie virtualų pyragą prakalbo smile.gif
Ne, sėjau normaliai į durpes namuose, susidaiginau daigelius ir dabar nešioju, grūdinu, lepinu juos wink.gif Nesunku, šiltnamis prie namų gi smile.gif

Matuke, man atrodo, kad tik tavo parapijoj saulytės nėra. Va, Zikas irgi giriasi geru oru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 02 12, 16:09)

Matuke, man atrodo, kad tik tavo parapijoj saulytės nėra. Va, Zikas irgi giriasi geru oru bigsmile.gif

Nu ryza as ryza biggrin.gif (blondine jau nebebusiu jei leisite )
Atsakyti
Sveikos merginos, matau jau cia pilnu tempu pradinukai auga biggrin.gif

maniskiai pora irgi jau sedi ispikuoti. Gal ryt ikelsiu ka nors, jei kazka sudomins ax.gif

beje, ar pamenate dariau eksperimenta su setais lapkriti, nu ka, man nepasiteisino, nu gaaal biskiuka, bet augo baisiai letai ir visas augimas prasidejo tik dienom ilgejant kaip ir priklauso, taigi terariumo lempa netika pomidorams lotuliukas.gif
miciurinas is manes ne koks lotuliukas.gif

kas del ankstyvumo kas klause, as aisku neturiu salygu kisti i siltnami balandi, todel keletas auginu vazonuose dideliuose, pirmiems keliems pomidorams dusiai atgaivint, tai pernai mano pirmunai buvo geguzes 16-17 ax.gif

o pagrindinei sejai as dar nesiruosiu, na seklas susideliojau ir sesiu per moters diena flirt.gif
Atsakyti
Rupkės Ola Polkos nelenda niekaip, jau pasėjau vos ne saują antrą kartą - nei vienos. Ne veltui sakė ŽS, kad sėklų nebebus pirkti.

Visos, kurios turite savo sėklų, būsite priverstos sėklas gaminti kitoms vargšėms forumietėms, kurios į tą traukinį pavėlavo (žinau, kad tas traukinys š... nelaukia, jau taip ir pagalvojot mintyse doh.gif )

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 02 12, 15:09)
Nieko nepraleidai, vos kelis postus parašiau,
Ne, sėjau normaliai į durpes namuose, susidaiginau daigelius ir dabar nešioju, grūdinu, lepinu juos wink.gif Nesunku, šiltnamis prie namų gi smile.gif

o as jau pamaniau, kad po salnu pradejo pomidorai siltnamy dygti . Net pasigailejau, kad nepasejau ir as biggrin.gif
Pomidoru neturiu pasisejus, tik viena spruta, bet ir tas dar tabletej, nepersodintas, o ir paprikas galima sitaip nesioti, ar jos lepesnes? g.gif
Ridiselius pasisejau siltnamyje sausio men., pries tas dydziasias salnas, o po to kaip spustelejo virs -20 tai ir pamirsau as juos, reikia gal iki siltnamio nukulniuoti, gal prades man sitie dygti ax.gif
Atsakyti