Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2014 02 17, 20:02)
ir tu tokių turi?  smile.gif

Buvo vieni tokie, bet pradėjau nebesiūlyt nieko įsidėjimui ir retai beatvažiuoja rolleyes.gif

Atsakyti
As dar prie tos seklu pardavimo temos. Nieks cia nekalts... Pries naujus pati per relika girdejau, kaip vienas tarnautojas, nu ne tarnautojas o is tokios organizacijos kur viska tikrina9PAMIRSAU PAVADINIMA, MAN NEAKTUALU BUVO) kalbejo kad patikrine daug inter, pard, uzdare 300 , ir sake dar ne viskas, liko dar kurias reikia uzdaryt. Ar cia visas apskunde kas? Nemanau.Eilinis reidas. Vat kaip. Ir nei Gaudvile nei kas kitas cia neprieko g.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 02 17, 19:21)
Buvo vieni tokie, bet pradėjau nebesiūlyt nieko įsidėjimui ir retai beatvažiuoja  rolleyes.gif

ir turbūt atvažiavę vis sakydavo - oooo, kaip pas tave viskas užaugaaa.. pas mane tai nieks neauga..
Kokių dar pomidorų naujų pirkai?
Atsakyti
Užsisakiau 2 pakelius Sun Sugar pomidorų sėklyčių. Jei kuri norėsit, kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
Oi, merginos, buvau gi siandie Kauno Schetelig'e - Marfos ejau pirkt, tai berniukas pardavejas ir sako: "tai gal ir jus cia forume lankotes, pasiskaitot?" Na taip, sakau, is forumo is forumo, o ka? Tai, kad sako kaip apgultis kokia, visoms tik tu Marfu reik lotuliukas.gif . Na bet gi nebloga veisle, sakau, kad visos taip reklamuoja, ai, sako, gal ir nieko, bet dar geresne turim - Marisa. Lankstinuka dave apie abi paskaityt, tai apie Marfa vis tiek graziau parasyta buvo, tai Marfas ir pirkau biggrin.gif .
P.S. Kam aktualu - siandie Schetelig'e nauju seklu gavo, tai ryt jau kabes prekyboje mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 17 vasario 2014 - 19:45
Sveikutes,
tikiuosi Panevezio turguj dar gauti Marfu, sakiau nepirksiu, bet zvilgtelejau pirman temos puslapin - nu reikia ir man.
Sakykit, Gartenperle pomikai vazoniniai- balkoniniai? pernai is loretossodai pirkau, bet kazkaip nepasodinti liko, vietoj balkoniniu virs metro uzaugo, kazka sumaisiau pavadinimuose. Bijau tokios pat klaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 02 17, 19:39)
Oi, merginos, buvau gi siandie Kauno Schetelig'e

O kur yra jų parduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 17, 20:33)
ir turbūt atvažiavę vis sakydavo - oooo, kaip pas tave viskas užaugaaa.. pas mane tai nieks neauga..
Kokių dar pomidorų naujų pirkai?

Tai jau ko gero visi tokio tipo vienodai šneka biggrin.gif

Iš hibridų daugiau naujų jokių nepirkau, turiu dar iš pernai likusių. O iš ne hibridų senų liks tik Black Russian, Kardinal Mazarrini ir vienas Black Cherry. Iš Lolitos gavau daugybę įdomių neaugintų veislių, tai jau daugmaž atrinkau, kurias bandysiu smile.gif

Bet kokia gera Klaipėdos Schtetelligo pardavėja thumbup.gif - tik pasakoja pasakoja, nei nepajutau, kaip nusipirkau pusę kg žirnių blink.gif Galėčiau dabar du metus ir darže, ir šiltnamyje tik žirnius auginti ax.gif . Jau kokie geri pre geri tongue.gif , skanūs pre skanūs, beveik ir sėt nereikia, o jau auga - o nusipirkus žiūriu - tie patys Avola, kur pernai auginom rolleyes.gif
Gerai, kad tų Marfų neturėjo, bo būč kokį 120 nusipirkus unsure.gif
Atsakyti
Savanoriu prospekte, netoli Veneros klubo, tokiam dideliam pastate, berods ten senais laikais radijo gamykla buvus (ne kauniete as, tai nesu tikra).
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 02 17, 19:56)
Savanoriu prospekte, netoli Veneros klubo, tokiam dideliam pastate, berods ten senais laikais radijo gamykla buvus (ne kauniete as, tai nesu tikra).

Ačiū 4u.gif Rasiu.
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 02 17, 19:39)
Oi, merginos, buvau gi siandie Kauno Schetelig'e - Marfos ejau pirkt, tai berniukas pardavejas ir sako: "tai gal ir jus cia forume lankotes, pasiskaitot?" Na taip, sakau, is forumo is forumo, o ka? Tai, kad sako kaip apgultis kokia, visoms tik tu Marfu reik lotuliukas.gif . Na bet gi nebloga veisle, sakau, kad visos taip reklamuoja, ai, sako, gal ir nieko, bet dar geresne turim - Marisa. Lankstinuka dave apie abi paskaityt, tai apie Marfa vis tiek graziau parasyta buvo, tai Marfas ir pirkau biggrin.gif .
P.S. Kam aktualu - siandie Schetelig'e nauju seklu gavo, tai ryt jau kabes prekyboje  mirksiukas.gif.

Na bet cia tikrai bandos jausmas uzvaldo, pamenu pries kelis metus tas marfas centralizuotai pirkom, bet ka as zinau, nieko super isskirtinio as neuzauginau, gal augint nelabai mokejau, bet ir derlius vidutinis, kietoki jie, nepamenu kada susirgo, gal ir ilgiau uz kitus isilaike, bet pernai neturejau ir nereikejo, dabar skaitau, skaitau nu gal vel kelis augint lotuliukas.gif O ta Marisa kiek pamenu, labai pansi skoniu i ta pacia Marfa
Atsakyti
Is hibridu as labiaus isimylejus Delfinus bigsmile.gif
Atsakyti