Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2014 02 17, 20:54)
Tai jau ko gero visi tokio tipo vienodai šneka  biggrin.gif

Iš hibridų daugiau naujų jokių nepirkau, turiu dar iš pernai likusių. O iš ne hibridų senų liks tik Black Russian, Kardinal Mazarrini ir vienas Black Cherry. Iš Lolitos gavau daugybę įdomių neaugintų veislių, tai jau daugmaž atrinkau, kurias bandysiu  smile.gif
Bet kokia gera Klaipėdos Schtetelligo pardavėja  thumbup.gif  - tik pasakoja pasakoja, nei nepajutau, kaip nusipirkau pusę kg žirnių  blink.gif  Galėčiau dabar du metus ir darže, ir šiltnamyje tik žirnius auginti  ax.gif . Jau kokie geri pre geri  tongue.gif  , skanūs pre skanūs, beveik ir sėt nereikia, o jau auga - o nusipirkus žiūriu - tie patys Avola, kur pernai auginom  rolleyes.gif
Gerai, kad tų Marfų neturėjo, bo būč kokį 120 nusipirkus  unsure.gif

Sveikos,kad jinai su visais kalba daug,kad tik pirktu siulo visko.Asese galėsit atvažiuot.Paragauti tos Marfos i Gargždus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 02 17, 20:39)
Oi, merginos, buvau gi siandie Kauno Schetelig'e - Marfos ejau pirkt, tai berniukas pardavejas ir sako: "tai gal ir jus cia forume lankotes, pasiskaitot?" Na taip, sakau, is forumo is forumo, o ka? Tai, kad sako kaip apgultis kokia, visoms tik tu Marfu reik lotuliukas.gif . Na bet gi nebloga veisle, sakau, kad visos taip reklamuoja, ai, sako, gal ir nieko, bet dar geresne turim - Marisa. Lankstinuka dave apie abi paskaityt, tai apie Marfa vis tiek graziau parasyta buvo, tai Marfas ir pirkau biggrin.gif .
P.S. Kam aktualu - siandie Schetelig'e nauju seklu gavo, tai ryt jau kabes prekyboje  mirksiukas.gif.

QUOTE(Asese @ 2014 02 17, 20:54)
Tai jau ko gero visi tokio tipo vienodai šneka  biggrin.gif

Iš hibridų daugiau naujų jokių nepirkau, turiu dar iš pernai likusių. O iš ne hibridų senų liks tik Black Russian, Kardinal Mazarrini ir vienas Black Cherry. Iš Lolitos gavau daugybę įdomių neaugintų veislių, tai jau daugmaž atrinkau, kurias bandysiu  smile.gif
Bet kokia gera Klaipėdos Schtetelligo pardavėja  thumbup.gif  - tik pasakoja pasakoja, nei nepajutau, kaip nusipirkau pusę kg žirnių  blink.gif  Galėčiau dabar du metus ir darže, ir šiltnamyje tik žirnius auginti  ax.gif . Jau kokie geri pre geri  tongue.gif  , skanūs pre skanūs, beveik ir sėt nereikia, o jau auga - o nusipirkus žiūriu - tie patys Avola, kur pernai auginom  rolleyes.gif
Gerai, kad tų Marfų neturėjo, bo būč kokį 120 nusipirkus  unsure.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif prijuokinot...įdomu kaip vilniaus schetelig , ar dar turi marfų lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2014 02 17, 22:18)
Sveikos,kad jinai su visais kalba daug,kad tik pirktu siulo visko.Asese galėsit atvažiuot.Paragauti tos Marfos i Gargždus. 4u.gif

Ačiū už kvietimą 4u.gif Esu aš Marfą auginus prieš trejus metus - kai masinis marfizmas irgi buvo.Šiemet vėl kažkaip jų buvo užsireikę ir man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2014 02 17, 21:47)
Na bet cia tikrai bandos jausmas uzvaldo, pamenu pries kelis metus tas marfas centralizuotai pirkom, bet ka as zinau, nieko super isskirtinio as neuzauginau, gal augint nelabai mokejau, bet ir derlius vidutinis, kietoki jie, nepamenu kada susirgo, gal ir ilgiau uz kitus isilaike, bet pernai neturejau ir nereikejo, dabar skaitau, skaitau nu gal vel kelis augint lotuliukas.gif O ta Marisa kiek pamenu, labai pansi skoniu i ta pacia Marfa

Tai vat tas berniukas ir sake, kad siaip sios veisles labai panasios, tik Marisos vaisiai didesni ir didesnis atsparumas ligoms . O gal kas bandet pastarasias augint?
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 02 17, 20:39)
Oi, merginos, buvau gi siandie Kauno Schetelig'e - Marfos ejau pirkt, tai berniukas pardavejas ir sako: "tai gal ir jus cia forume lankotes, pasiskaitot?" Na taip, sakau, is forumo is forumo, o ka? Tai, kad sako kaip apgultis kokia, visoms tik tu Marfu reik lotuliukas.gif . Na bet gi nebloga veisle, sakau, kad visos taip reklamuoja, ai, sako, gal ir nieko, bet dar geresne turim - Marisa. Lankstinuka dave apie abi paskaityt, tai apie Marfa vis tiek graziau parasyta buvo, tai Marfas ir pirkau biggrin.gif .
P.S. Kam aktualu - siandie Schetelig'e nauju seklu gavo, tai ryt jau kabes prekyboje  mirksiukas.gif.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ziuriu gyvenama vieta po to vaiku vardus smile.gif as irgi siandien buvau (vasares mama )
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 02 17, 21:20)
įdomu kaip vilniaus schetelig , ar dar turi marfų lotuliukas.gif  blink.gif

turi.
Bet pardavėja visai nepanaši į klaipėdietišką. Sąrašiukus ištraukė, padėjo, ir psio. Nori imk ką nors, nenori - neimk. Jokios agitacijos. Labai man patiko smile.gif Ir taip žmogus prisirenki ko nereikia, be papildomos reklamos.
Papildyta:
QUOTE(karambole @ 2014 02 17, 21:30)
Tai vat tas berniukas ir sake, kad siaip sios veisles labai panasios, tik Marisos vaisiai didesni ir didesnis atsparumas ligoms . O gal kas bandet pastarasias augint?

ugu, auginau Marisas. Nieko apie jas neprisimenu blink.gif Ko gero, eilinis hibridas pasirodė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 02 17, 22:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ziuriu gyvenama vieta po to vaiku vardus  smile.gif  as irgi siandien buvau  (vasares mama )

Geras! Beno mama jau irgi mane cia susirado, keliom pomidoru veislem apsikeitem biggrin.gif. Sveikinu su Geriausios Geografu Klases laimejimu, saunuoliai vaikai ir mokytoja!
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 02 17, 22:45)
Geras! Beno mama jau irgi mane cia susirado, keliom pomidoru veislem apsikeitem biggrin.gif. Sveikinu su Geriausios Geografu Klases laimejimu, saunuoliai vaikai ir mokytoja!

valio jo prisijungiau paziureti tai plauks i stokholma biggrin.gif nu saunuoliai smile.gif

jei ko reiketu tai apie 60 veisliu galiu pasiulyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 02 17, 21:30)

Auginau as ir Marfas ir Marisas, nieko man jos nesiskyre, jokiu ryskiu skirtumu, gal kas pakomentuos geriau g.gif
Atsakyti
http://issuu.com/sht...s/giorodi201401

cia kad lėčiau rasytumet, o daugiau skaitytumėt, nes negaliu spėt iš paskos ax.gif
Atsakyti
Mielosios pomidorienės, skaitau forumą kasmet nuo pavasario iki rudens, jau man kaip serijalų herojės esate - kiekviena su savo charakteriu ir vaidmeniu smile.gif
Pernai padėjote rasti pomidoriukus Santorange Lietuvoje, šiemet vistiek jų nerandu - gal vėl pagelbėsit? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2014 02 17, 22:55)
Auginau as ir Marfas ir Marisas, nieko man jos nesiskyre, jokiu ryskiu skirtumu, gal kas pakomentuos geriau g.gif

Aš tik Marisas auginau...bet jokio stebuklo neatsimenu schmoll.gif Aplamai neatgaminu jokio paveiksliuko galvoj.Jau net įdomu,ką tos Marfos man privaidins. Nu,panašu,kad tik keli laaaaabai derlingi pokučiai sėklų būna,ir tie kažkodėl arba pas Ex,arba pas Asesę pakliūna g.gif
QUOTE(jura64 @ 2014 02 17, 23:20)

Oho,kokios tos Medvežja lapa blink.gif Aš tik aprašymą skaičiau,paveiksliuko nemačiau.Tik rusaitės gyrė,kad labai ankstyvi,gegužės mėn.jau puntami,net tiesiai šiltnamin sėt rekomenduoja.Nelabai įsivaizduoju,kaip tokio dydžio begemotai gali būt ankstyvi g.gif Gal įkišt anksčiau tada,bo tokio jau ir man užtektų paragavimui ...
Atsakyti