QUOTE(Awarded @ 2014 02 19, 01:03)
As dariausi praeita vasara 8 kavitacijos proceduras, kuriu 1 kainavo 350lt + priklause po jos visada limfodrenazinis masazas, po to atskirai ejau papildomai dar kokius 6 limfodrenazinius, kurie kainavo 1proc 120lt. Isvada tokia, kaip pagalbine priemone metant svori si procedura tinkama

bet jei darytis tik proceduras ir daugiau nieko, tikrai neverta
As tuo metu labai ribojau maista ir valgiau nekoloringa, tai po tiek proceduru apimtys sumazejo keliais cm per pilva, klubus, o per liaskas nei cm... tad neaisku kas padejo ar sveikas maitinimas, ar sios proceduros

o pinigu isleista nemazai 3520lt + 1.5val. auto stovejimas klaipedos centre kas karta
Awarded, as manau tu daugiau pasieksi sveikai maitinantis ir pasportuojant, kai baigsi maitinti savo leliuka
Papildyta:
QUOTE(hererra @ 2014 02 19, 09:25)
Aš ant šono atsiguliau jau kitą dieną po OP. Nuo to karto gulėjau arba ant vieno, arba ant kito šono, ant nugaros labai mažai. Rankomis padėdavau sau prisitraukti, įsikabindama klinikoj į lovos kraštą, namie į savo panų dviaukštę lovą, kuri prie pat manosios stovi

Ant pilvo atsiguliau gal po kokio mėnesio po OP

Dabar jau galiu visaip ir viską

Tiesa, tiltelio dar nepadaryčiau...
Man ryt 3 mėnesiai po OP. Šįryt tepdama gelį ant rando apžiūrinėjau ir pastebėjau, kad vietomis jis visai išbalęs, atrodo, tarsi nutrūkęs pjūvis, ir tose vietose susilyginęs su kūno oda. Bet tik labai nedideli ploteliai dar. Kitur niekur neišsiplėtę, kaip siūliukas kolkas eina, tik per viduriuką šiek tiek pakilęs, bet čia baikė

Labiau šonai nervuoja, kurie tikrai gan aukštai, iš visų mano maudymkių lenda

Jeigu neišbals ir netaps labiau nematomi, darysiu rudeniop korekciją
Hererra, as tau jau rasiau, kad arba tu triusius netinkamus (per zemus) nesioji, arba kabinejies neaisku prie ko
Man pas tave ten viskas atrodo va taip
Laukiam albumelio papildymo 3-iju mdnesiuku proga