Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(virginp @ 2014 02 18, 14:37)
Awarded, Saulyte2009 teisi, manau tikrai laisvai gali prisifotkinti ir nusiusti fotkes kitam gydytojui, papasakoti savo istorija ir ko tikiesi. O tada jau laukti pasiulymu  ax.gif  Taip ir konsultacija nekainuotu  biggrin.gif

QUOTE(color77 @ 2014 02 18, 14:57)
Virginp teisi 4u.gif siusk fotkes ir turetu butinai pakonsultuoti bei isreiksti savo nuomone mirksiukas.gif

Man kazkaip gyvai patiko sneket,nes kai dariausi pirma plastika tada emeilu suirasinejau,man patiko daba kai TA nupiese pjuvi koki darytu,idomu bus pamatyt koki pjuvi kitas chirurgas nupies. Kai gausiu prisijungima apziurejus nuspresiu pas kuri viena gyvai nueit ir kuriems rasyt emeila,o paskui visus variantus aptarsim cia smile.gif
Labai tikiuosi kad Gradueted parasys savo atsiliepimus po operacijos,labai idomu jos atsiliepimas.
Tiek daug daranciu pilvus ir tiek mazai cia ateinanciu,o taip butu faina turet galimybe aptart visus LT chirurgus.
Atsakyti
Awarded duotu taip tongue.gif

Sveikos grazuoles, as jau namie su saules sypsena. Klausimelis: Kada jus jau tvirtai miegojot ant sono, na kada jau nekenkia? Kiek masazu daretes? Ir kiek dienu vartojot nuo skausmo Diclac , nes nepamenu kiek sake gydytojas, o ju pasalinis poveikis baisus, nenoriu per daug prigert bjaurybes tongue.gif

Papildyta:
Bajoraite laikykis, zinau kada dabar nelengva, man tai subine labai susigulejo, jau taip norejos pakelt ja is lovos bigsmile.gif Kita diena atradau mygtukus lovos pakelimo, tai tiek zaidziau as ten istisai, visokiais varijantais bigsmile.gif Namuos labai sunku naktim uzmigt, nepratus as taip ant nugaros miegot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuja. @ 2014 02 18, 17:59)
Awarded duotu taip  tongue.gif

Sveikos grazuoles, as jau namie su saules sypsena. Klausimelis: Kada jus jau tvirtai miegojot ant sono, na kada jau nekenkia? Kiek masazu daretes? Ir kiek dienu vartojot nuo skausmo Diclac , nes nepamenu kiek sake gydytojas, o ju pasalinis poveikis baisus, nenoriu per daug prigert bjaurybes  tongue.gif
Papildyta:
Bajoraite laikykis, zinau kada dabar nelengva, man tai subine labai susigulejo, jau taip norejos pakelt ja is lovos  bigsmile.gif  Kita diena atradau mygtukus lovos pakelimo, tai tiek zaidziau as ten istisai, visokiais varijantais  bigsmile.gif  Namuos labai sunku naktim uzmigt, nepratus as taip ant nugaros miegot  blush2.gif

Tvirtai ant sono pradejau miegoti apie trecia savaite po op. smile.gif masazus va dabar pradejau darytis, t.y. po vieno men po op. Tiesa, as darausi limfodrenazini masaza aparatu. O nuo skausmo vartojau tiek, kiek jauciau, kad reikia, kad negaliu be nuskausminamuju buti mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos grazuoles, as jau namie su saules sypsena. Klausimelis: Kada jus jau tvirtai miegojot ant sono, na kada jau nekenkia? Kiek masazu daretes? Ir kiek dienu vartojot nuo skausmo Diclac , nes nepamenu kiek sake gydytojas, o ju pasalinis poveikis baisus, nenoriu per daug prigert bjaurybes  tongue.gif
Papildyta:
Bajoraite laikykis, zinau kada dabar nelengva, man tai subine labai susigulejo, jau taip norejos pakelt ja is lovos  bigsmile.gif  Kita diena atradau mygtukus lovos pakelimo, tai tiek zaidziau as ten istisai, visokiais varijantais  bigsmile.gif  Namuos labai sunku naktim uzmigt, nepratus as taip ant nugaros miegot  blush2.gif

Sveikinimai pasigrazinus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lengvo gyjimo!
Ant soniuko pilnai pradejau miegoti tik trecios sav pabaigoj biggrin.gif I masaziukus pradejau varyt iskarto po op ir dabar bent 2-3 kartus sav. dar pasidarau bigsmile.gif Diclac geriau tik tada kai jau tikrai jauciau nemalonumus, be to mano seimos gydytpjas sake nekenteti ir nebijoti, bei isgerti jei jauciu, kad reikia smile.gif
Miegoti normaliai nemiegojau 2sav suvirs, tai isvaziuojant is ligonines tabletku dave sesute, o po to prasiau seimos daktariuko ir israse 10tablecikiu mirksiukas.gif Dabar jau nebereikia jokiu tablektu antra savaite tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 18 vasario 2014 - 18:59
QUOTE(EXTRAA @ 2014 02 18, 13:06)
Bajoraite, na, pagaliau grazi thumbup.gif Pamenu, kiek ilgai laukei, va ir sulaukei biggrin.gif Smagu smile.gif Spartaus gijimo, busi ledine smile.gif

Extraa ačiū už palaikymą, tikiuosi rezultatas bus panasus į tavo biggrin.gif . Ačiū ir kitoms mergytems 4u.gif . Perriso mane, jau mačiau pilvuka...jetus koks plokscias bigsmile.gif . Jau savarankiškai einu į tulika, nugarytei irgi kiek geriau, po masažo irgi buvo super thumbup.gif

QUOTE(tuja. @ 2014 02 18, 18:59)

Papildyta:
Sveikinu tuja 4u.gif joooo lovyte tai čia gėris, neįsivaizduoju kaip namie reikes įsitaisyti miegot. Mano poza megiamiausia ant šono, tai žodžiu pasikankinsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajoraite: 18 vasario 2014 - 19:18
O as isviso gal tik dvi tab nuo skaysmo isgeriau, as ziauriai pries vaistus tai ir miegui tik pirmai nakciai namie isgeriau, bjauri as tuo klausimu g.gif taip norisi atsigult ant sono bet vis dar kenciu ant nugaros prisikisdama kaldru prie sonu blink.gif panos o kokius jus masaxus darotes neikertu niekaip ax.gif bandysiu siandien pasifotkinti tai nuotraukytes sukelsiu savo sypsenos biggrin.gif
quote=tuja.,2014 02 18, 17:59]
Awarded duotu taip tongue.gif

Sveikos grazuoles, as jau namie su saules sypsena. Klausimelis: Kada jus jau tvirtai miegojot ant sono, na kada jau nekenkia? Kiek masazu daretes? Ir kiek dienu vartojot nuo skausmo Diclac , nes nepamenu kiek sake gydytojas, o ju pasalinis poveikis baisus, nenoriu per daug prigert bjaurybes tongue.gif
Papildyta:
Bajoraite laikykis, zinau kada dabar nelengva, man tai subine labai susigulejo, jau taip norejos pakelt ja is lovos bigsmile.gif Kita diena atradau mygtukus lovos pakelimo, tai tiek zaidziau as ten istisai, visokiais varijantais bigsmile.gif Namuos labai sunku naktim uzmigt, nepratus as taip ant nugaros miegot blush2.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Šeimynėlė @ 2014 02 18, 20:29)
O as isviso gal tik dvi tab nuo skaysmo isgeriau, as ziauriai pries vaistus tai ir miegui tik pirmai nakciai namie isgeriau, bjauri as tuo klausimu g.gif taip norisi atsigult ant sono bet vis dar kenciu ant nugaros prisikisdama kaldru prie sonu blink.gif  panos o kokius jus masaxus darotes neikertu niekaip ax.gif bandysiu siandien pasifotkinti tai nuotraukytes sukelsiu savo sypsenos biggrin.gif
quote=tuja.,2014 02 18, 17:59]

Limfodrenazini rankomis mirksiukas.gif

Lauksime sypseneles albumelyje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 18 vasario 2014 - 20:49
Bajoraite, kaip smagu kad jau ir tu pasigrazinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu!!! Lengvo tau gyjimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:

Sveika pargryzus i namucius 4u.gif
As labai ilgai negalejau ant sono miegot ar det to susiuvimo raumenu.. jei tik ilgiau ant sono pamiegodavau su tokiu durianciu skausmu po krutine pabusdavau. Jauciu gal po gero menesio tik pradejau po truputi gulet. Tai isivaizduojat kokio uztirpimo buvo uzpakalis ir padai doh.gif
O dabar galiu tik ant vieno sono miegot ant kito nu nepatogu, bet cia turbut ne del op. man labai per sirdi pradeda must. O ant pilvo taip ir negaliu gulet nes nugara nepatogiai issilenkia (kai tos oro pagalves nebeliko lotuliukas.gif ir pilvas i vidu ikrites pasidare... )

Nuo skausmo is vis negeriau, tik pirma savaite migdomuosius geriau kitu atveju blusdavau puse nakties schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 18 vasario 2014 - 21:20
QUOTE(virginp @ 2014 02 16, 08:53)
As geriau siulyciau tau keliom parom ilgiau likti klinikoj  thumbup.gif , o ne viesbuti, busi ir priziureta ir nereiks niekuo rupintis. O ir siaip tuos perrisimus po op. pasidarytum pati namie, tad ir tartis gali iskart, kad po op. atvaziuosi po 10d. siulu istraukimui. Isleidziant namo dazniausiai viska duoda ko reikia perrisimams namie, tik dezinfekcini nusipirksi pati. Man per perrisimus nieko naujo ir nepasakydavo. Svarbiausia save gerai priziureti  mirksiukas.gif

QUOTE(Awarded @ 2014 02 16, 13:12)
Drauge pas Kaikari operavosi tai jai leido is vakaro apsistot klinikoj ir ryte operavo ir po op 3 paras liko klinikoje,tik nepamenu ar reikejo primoket.

Sveikos 4u.gif
Aciu merginos, neapkalbejau tokios galimybes su dydytoju, na bet ai jau vaziuosiu zinosiu kad tokia yra, seip lygoninej sake turesiu likt vistiek 2-3 paras.

Bajoryte, sveikinimai tau ir sveik! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuja. @ 2014 02 18, 16:59)

mirksiukas.gif 4u.gif
Sveikinu pasigrazinus 4u.gif

Ar esate kuri bandzius sitoki masaza,idomu ar tikrai toks efektas kai raso g.gif

http://grupinis.lt/v...uje?show_more=1
Atsakyti
Aš ant šono atsiguliau jau kitą dieną po OP. Nuo to karto gulėjau arba ant vieno, arba ant kito šono, ant nugaros labai mažai. Rankomis padėdavau sau prisitraukti, įsikabindama klinikoj į lovos kraštą, namie į savo panų dviaukštę lovą, kuri prie pat manosios stovi biggrin.gif Ant pilvo atsiguliau gal po kokio mėnesio po OP g.gif Dabar jau galiu visaip ir viską lotuliukas.gif Tiesa, tiltelio dar nepadaryčiau...

Man ryt 3 mėnesiai po OP. Šįryt tepdama gelį ant rando apžiūrinėjau ir pastebėjau, kad vietomis jis visai išbalęs, atrodo, tarsi nutrūkęs pjūvis, ir tose vietose susilyginęs su kūno oda. Bet tik labai nedideli ploteliai dar. Kitur niekur neišsiplėtę, kaip siūliukas kolkas eina, tik per viduriuką šiek tiek pakilęs, bet čia baikė irnesakyk.gif Labiau šonai nervuoja, kurie tikrai gan aukštai, iš visų mano maudymkių lenda verysad.gif Jeigu neišbals ir netaps labiau nematomi, darysiu rudeniop korekciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 02 19, 01:03)
mirksiukas.gif  4u.gif
Sveikinu pasigrazinus 4u.gif

Ar esate kuri bandzius sitoki masaza,idomu ar tikrai toks efektas kai raso  g.gif

http://grupinis.lt/v...uje?show_more=1

As dariausi praeita vasara 8 kavitacijos proceduras, kuriu 1 kainavo 350lt + priklause po jos visada limfodrenazinis masazas, po to atskirai ejau papildomai dar kokius 6 limfodrenazinius, kurie kainavo 1proc 120lt. Isvada tokia, kaip pagalbine priemone metant svori si procedura tinkama mirksiukas.gif bet jei darytis tik proceduras ir daugiau nieko, tikrai neverta schmoll.gif
As tuo metu labai ribojau maista ir valgiau nekoloringa, tai po tiek proceduru apimtys sumazejo keliais cm per pilva, klubus, o per liaskas nei cm... tad neaisku kas padejo ar sveikas maitinimas, ar sios proceduros cool.gif o pinigu isleista nemazai 3520lt + 1.5val. auto stovejimas klaipedos centre kas karta biggrin.gif
Awarded, as manau tu daugiau pasieksi sveikai maitinantis ir pasportuojant, kai baigsi maitinti savo leliuka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(hererra @ 2014 02 19, 09:25)
Aš ant šono atsiguliau jau kitą dieną po OP. Nuo to karto gulėjau arba ant vieno, arba ant kito šono, ant nugaros labai mažai. Rankomis padėdavau sau prisitraukti, įsikabindama klinikoj į lovos kraštą, namie į savo panų dviaukštę lovą, kuri prie pat manosios stovi biggrin.gif Ant pilvo atsiguliau gal po kokio mėnesio po OP g.gif Dabar jau galiu visaip ir viską lotuliukas.gif Tiesa, tiltelio dar nepadaryčiau...

Man ryt 3 mėnesiai po OP. Šįryt tepdama gelį ant rando apžiūrinėjau ir pastebėjau, kad vietomis jis visai išbalęs, atrodo, tarsi nutrūkęs pjūvis, ir tose vietose susilyginęs su kūno oda. Bet tik labai nedideli ploteliai dar. Kitur niekur neišsiplėtę, kaip siūliukas kolkas eina, tik per viduriuką šiek tiek pakilęs, bet čia baikė irnesakyk.gif Labiau šonai nervuoja, kurie tikrai gan aukštai, iš visų mano maudymkių lenda verysad.gif Jeigu neišbals ir netaps labiau nematomi, darysiu rudeniop korekciją smile.gif

Hererra, as tau jau rasiau, kad arba tu triusius netinkamus (per zemus) nesioji, arba kabinejies neaisku prie ko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man pas tave ten viskas atrodo va taip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Laukiam albumelio papildymo 3-iju mdnesiuku proga mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti