Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Parasykite slapuka........ir tikrai, pritariu Santi ir kitoms, kai keiciamas gal butu nesunku ji nusiusti toms, kuriu foto yra. Praeita syki gal menesi laukiau smile.gif jau buvau nusiteikusi salintis is albumo ax.gif

Del lendanciu vidiniu siulu, nieko cia nepadarysi, tik gaila, kad tose vietose veliau randas isplateja verysad.gif
Atsakyti
Nu Herera po tavo pasisakymo del sono net geriau paliko, nes dvi savaites ismiegot nepasisukus ant sono baisuma man butu. As siaip galeciau jau pasisukt ir dabar ant sono, bet bijau kad pjuvis nesusikreivintu ar ten kazkas ne taip sugytu. O tu nebijojai? Ar as cia be reikalo baiminuosi?

Panos o jum tas gorsetas gerai, man tai apacioj vis noris ji atsisegt nakciai blush2.gif

Kaip jaucias tos kur jau pora savaiciu praeje?Gavau kvietima i gimtadieni toki su saslykais namuose kitam mieste uz 150 km., bus pora savaiciu praeje, kazin nepastenbes kas kad as po operacijos ir man paciai bus patogu? blush2.gif

Zinau, kad raset jau, bet dar priminkit, kaip sklabt gorseta?ant 30 be grezimo ?
Atsakyti
QUOTE(tuja. @ 2014 02 19, 16:40)
Nu Herera po tavo pasisakymo del sono net geriau paliko, nes dvi savaites ismiegot nepasisukus ant sono baisuma man butu. As siaip galeciau jau pasisukt ir dabar ant sono, bet bijau kad pjuvis nesusikreivintu ar ten kazkas ne taip sugytu. O tu nebijojai? Ar as cia be reikalo baiminuosi?

Panos o jum tas gorsetas gerai, man tai apacioj vis noris ji atsisegt nakciai  blush2.gif

Kaip jaucias tos kur jau pora savaiciu praeje?Gavau kvietima i gimtadieni toki su saslykais namuose kitam mieste uz 150 km., bus pora savaiciu praeje, kazin nepastenbes kas kad as po operacijos ir man paciai bus patogu? blush2.gif

Zinau, kad raset jau, bet dar priminkit, kaip sklabt gorseta?ant 30 be grezimo ?

Oj, tikrai dėl pjūvio man jokios minties nebuvo. Man užteko pirmą parą išgulėt ant nugaros, kad nuspręsčiau jog patogumas ypač SVARBU. Na taip, šiek tiek spausdavo šoniukus po ilgesnio gulėjimo, tempimas didesnis pilvo gaunas dėl persikreipimo, bet vistiek nuo šono ant šono sukintis patogiau, nei visą naktį ant nugaros išgulėt biggrin.gif
Atsakyti
Man siandien 11 d po op bet ant nugaros dar bijau vis prisitaikau ir po keliais dar siek tiek pasikisu. Del baliaus ziurek kaip jausis pati as pi sav i koncerta variau bet kol laukem tai labai jau norejau savo teta pasodinti tongue.gif pirmadieni jau i darba ruosiyos tai itari kad siek tiek dar pasikupribusi busiu bet sukuriau plana kad skersvejis nugara perpure lotuliukas.gif

QUOTE(hererra @ 2014 02 19, 17:52)
Oj, tikrai dėl pjūvio man jokios minties nebuvo. Man užteko pirmą parą išgulėt ant nugaros, kad nuspręsčiau jog patogumas ypač SVARBU. Na taip, šiek tiek spausdavo šoniukus po ilgesnio gulėjimo, tempimas didesnis pilvo gaunas dėl persikreipimo, bet vistiek nuo šono ant šono sukintis patogiau, nei visą naktį ant nugaros išgulėt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuja. @ 2014 02 19, 18:40)

Panos o jum tas gorsetas gerai, man tai apacioj vis noris ji atsisegt nakciai  blush2.gif

dėl gulejimo ano šono, tai aš irgi norėčiau, bet man neleido 3 sav, nes pas mane ir papukai padidinti. Bet aš užpakalį sukioju tai šiek tiek vistiek poza pasikeičia, nugara pailsi.

Korsetas ties klynu tai man liux, o viršų viena kabliuka prasegus, nes dustu kitap. Korsetuka skalbti tik rankom, dziovinti su fenu, kad greiciau butų. Į skalbianka negalima, prasitampo. Mano jau susitepe po drenu istraukimo ties klynu, tai bandysiu atsisegus ta vieta paplaut
Atsakyti
aš ant šono nepraėjus savaitei miegojau - palenkus kelius ir su pagalve prie pilvo, nes rodės nusisuks pilvas į apačią biggrin.gif ale aš akrobatė - iki pat gimdymo per abu nėštumus ant pilvo miegot sugebėjau pagalvių prisigrūdus po klynu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 19, 08:45)
As dariausi praeita vasara 8 kavitacijos proceduras, kuriu 1 kainavo 350lt + priklause po jos visada limfodrenazinis masazas, po to atskirai ejau papildomai dar kokius 6 limfodrenazinius, kurie kainavo 1proc 120lt. Isvada tokia, kaip pagalbine priemone metant svori si procedura tinkama  mirksiukas.gif  bet jei darytis tik proceduras ir daugiau nieko, tikrai neverta  schmoll.gif
As tuo metu labai ribojau maista ir valgiau nekoloringa, tai po tiek proceduru apimtys sumazejo keliais cm per pilva, klubus, o per liaskas nei cm... tad neaisku kas padejo ar sveikas maitinimas, ar sios proceduros  cool.gif  o pinigu isleista nemazai 3520lt + 1.5val. auto stovejimas klaipedos centre kas karta  biggrin.gif
Awarded, as manau tu daugiau pasieksi sveikai maitinantis ir pasportuojant, kai baigsi maitinti savo leliuka  thumbup.gif

Aciu uz pasidalinima,gal as tada geriau pataupysiu pinigus ir laika smile.gif

Hererra aciu uz prisijungima,bandau dabar ziurinet foto,bet sunkiai einasi,kazkaip labai man skaudziai tie randai atrodo,tiek uzsienietisku tinklapiu priziurejau,bet gal tikejausi,kad lietuviski randai buna be kraujo ar nematomi ,nu tikrai kvaila doh.gif kiekvienos foto atodarius net skausmas persismelkia.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 02 19, 19:36)
Aciu uz pasidalinima,gal as tada geriau pataupysiu pinigus ir laika  smile.gif

Hererra aciu uz prisijungima,bandau dabar ziurinet foto,bet sunkiai einasi,kazkaip labai man skaudziai tie randai atrodo,tiek uzsienietisku tinklapiu priziurejau,bet gal tikejausi,kad lietuviski randai buna be kraujo ar nematomi ,nu tikrai kvaila doh.gif kiekvienos foto atodarius net skausmas persismelkia.

po metu tas randas jau naturali kuno dalis patampa smile.gif as jo nei matau nei jauciu. ir isviso, jei jis slepiasi po kelnaitemis, tai isviso nueina i antra plana palyginus su skurom ir atsikisusiu pilvu. del masazu, tai jie kaip pagalbine priemone sportuojant ir laikantis teisingos mitybos. labai sauniai suformuoja kuno linijas. jei yra abejoniu del operacijis, tai pirmiausia rekomenduoju butent kudinimosi laikotarpiu limfodrenazinius darytis ( maziausiai 10). staigiai lieknejat lieka odos perteklius, o darantis masazus, galima ir pakoreguoti visa reikala. operacija mano akimis ziurint turetu buti paskutine ismeginta priemone. tai pats lengviausias zingsnis pasikoreguoti pilva, bet tai vistiek lieka operacija, po kurios galimos ir komplikacijos. jei tik jos pavyktu isvengti, tai tik butu didziulis privalumas.
Atsakyti
Tuja, buk gerute primink pas ka operavaisi? ax.gif
Atsakyti
Bajoraite sveikinimai prisigražinus 4u.gif

QUOTE(Awarded @ 2014 02 18, 10:32)
Man ir kazkaip vien uz pilva didoka atrodo.
Bet va kita kaina su krutines padidinimu patraukliau skamba. As turiu isidejus implantus 395ml bet mano sudejimas toks,kad gavosi tik B dydis kai pas sese identiski implantai ,o pas ja C pilnas ir kartais D. Dabar kai maitinu tai pilnas C,va tokios ir noreciau kaip dabar. Tai man siurbtu riebalus nuo slaunu ir dapildytu krutine,tai jau gautusi pilvas,slaunys,krutine 12000lt
Papildyta:

Va sito ir nepaklausiau,o atrodo jau visus klausimus buvau apgalvojus  doh.gif

Gera kaina thumbup.gif

Klausykitės norėjau pasiklaust dėl pjuvio...ar kam baigesi ant kauliuko ir pradžioj buvo kaip kokie pakilimai...mano pjūvio vieta dabar tokia sakyčiau linija visa ok, bet kad kazkokia arsikisus ar cia patinimas ar kaip čia suprast, kada bus ta srando vieta plokščia ? unsure.gif
Atsakyti
Ikeliau foto su piesiniu kaip pjautu,nu bet zinokit tame psl kazkodel foto pilvas atrodo zymiai graziau nei ziurint i fotke neikelus i fotki. Ar galima jas kazkaip pasididint,nes dabar kur ikeliau tokios mazos jos,nors keliau pilno dydzio. Ir ant pilno dydzio vaizdas tikrai baisesnis.
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2014 02 19, 23:42)
Bajoraite sveikinimai prisigražinus  4u.gif
Gera kaina  thumbup.gif

Klausykitės norėjau pasiklaust dėl pjuvio...ar kam baigesi ant kauliuko ir pradžioj buvo kaip kokie pakilimai...mano pjūvio vieta dabar tokia sakyčiau linija visa ok, bet kad kazkokia arsikisus ar cia patinimas ar kaip čia suprast, kada bus ta srando vieta plokščia ? unsure.gif

Nu pas mane randas sonuose toks ciut pasigarbanaves, sakė issulygins ir tu raukslyciu neliks. Tai aš šitaip ir tikiuosi. Žmona, kada tau leido gultis ant soniuko?
Atsakyti