QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 20, 08:52)
Nu pas mane randas sonuose toks ciut pasigarbanaves, sakė issulygins ir tu raukslyciu neliks. Tai aš šitaip ir tikiuosi. Žmona, kada tau leido gultis ant soniuko?
mano ir pasigarbiniavę dar

....aš buvau įsitikinus, kad reiks gulėt tik ant nugaros, bet 2 dieną po operacijos...sakau dieve kaip man sunku, ant nugaros uzmigt ir t.t.t. daktarėlis sako tai gulkitės ant šono

ko kankinatės, sakau o galima???????? sako jei tik Jums patogu galima....tai as ant dubens kaulo isiremiu pilvas kiek gulsčiau....bet siaubas kokia atgaiva....dabar jau miegu ant šono normaliai.............sveikinkit

: šian man 2 savaitės

...pjuvis jau be pleistro 2 dienas, bamba be siūlų

sveika beveik
QUOTE(hererra @ 2014 02 20, 09:18)
Baik tu

Pjūvio vieta mažiausiai skauda ir mažiausiai jautri būna

Nuo bambos žemyn viskas nutirpę būna iki pusės metų. Vat kur labiausiai nemalonu tai po krūtine ties skrandžiu, kur atkelta oda būna ir sukabinti raumenys. Tai nei čiaudėt negali, nei kosėt, nei galų gale nosies išpūst

Juoktis ir tai skauda blyn.... ir taip bent 2-3 savaites. Taip pat nervuoja tas pilvo tempimas, nepatogumas. Va tik dabar, kai po OP jau 3 mėn., man pradėjo šonai atsigaudinėt, jautresni ties pjūviu pasidarė, neskauda, tiesiog jaučiu, kai triūsai nuspaudžia
Patinę dar turbūt. Mano irgi siūlė buvo iškilus, dabar jau gražu. Tik ryšku ir raudona dar

tep tep kosau čiaudau ir imu 2 rankom už pilvo dar ir pritupiu net.nu žodžiu kai nėščia, kai atrodo kad sučiaudėsi vaikas išlys

Juoktis galiu
Niu nuraminai dėl tos pakilusios siūlės tai atrodo.......kaip suglaustos lupos kurios nori buciuotis