Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Awarded @ 2014 02 19, 18:36)
Hererra aciu uz prisijungima,bandau dabar ziurinet foto,bet sunkiai einasi,kazkaip labai man skaudziai tie randai atrodo,tiek uzsienietisku tinklapiu priziurejau,bet gal tikejausi,kad lietuviski randai buna be kraujo ar nematomi ,nu tikrai kvaila doh.gif kiekvienos foto atodarius net skausmas persismelkia.

Baik tu irnesakyk.gif Pjūvio vieta mažiausiai skauda ir mažiausiai jautri būna biggrin.gif Nuo bambos žemyn viskas nutirpę būna iki pusės metų. Vat kur labiausiai nemalonu tai po krūtine ties skrandžiu, kur atkelta oda būna ir sukabinti raumenys. Tai nei čiaudėt negali, nei kosėt, nei galų gale nosies išpūst doh.gif Juoktis ir tai skauda blyn.... ir taip bent 2-3 savaites. Taip pat nervuoja tas pilvo tempimas, nepatogumas. Va tik dabar, kai po OP jau 3 mėn., man pradėjo šonai atsigaudinėt, jautresni ties pjūviu pasidarė, neskauda, tiesiog jaučiu, kai triūsai nuspaudžia biggrin.gif

QUOTE(Žmona @ 2014 02 19, 21:42)
Klausykitės norėjau pasiklaust dėl pjuvio...ar kam baigesi ant kauliuko ir pradžioj buvo kaip kokie pakilimai...mano pjūvio vieta dabar tokia sakyčiau linija visa ok, bet kad kazkokia arsikisus ar cia patinimas ar kaip čia suprast, kada bus ta srando vieta plokščia ? unsure.gif

Patinę dar turbūt. Mano irgi siūlė buvo iškilus, dabar jau gražu. Tik ryšku ir raudona dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 20, 09:18)
Baik tu irnesakyk.gif Pjūvio vieta mažiausiai skauda ir mažiausiai jautri būna biggrin.gif Nuo bambos žemyn viskas nutirpę būna iki pusės metų. Vat kur labiausiai nemalonu tai po krūtine ties skrandžiu, kur atkelta oda būna ir sukabinti raumenys. Tai nei čiaudėt negali, nei kosėt, nei galų gale nosies išpūst doh.gif Juoktis ir tai skauda blyn.... ir taip bent 2-3 savaites. Taip pat nervuoja tas pilvo tempimas, nepatogumas. Va tik dabar, kai po OP jau 3 mėn., man pradėjo šonai atsigaudinėt, jautresni ties pjūviu pasidarė, neskauda, tiesiog jaučiu, kai triūsai nuspaudžia  biggrin.gif
Patinę dar turbūt. Mano irgi siūlė buvo iškilus, dabar jau gražu. Tik ryšku ir raudona dar smile.gif

Hererra, kodel nebera albume tavo ft pries op.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 20, 10:15)
Hererra, kodel nebera albume tavo ft pries op.?  g.gif

Blyn susinervinau aggressive.gif KAS LINDOT PRIE MANO FOTKIŲ??? Aš netryniau pati tikrai blink.gif Su fotkėm čia jau yra buvę bajerių, nemokat naudotis - nelįskit!
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 20, 08:52)
Nu pas mane randas sonuose toks ciut pasigarbanaves, sakė issulygins ir tu raukslyciu neliks. Tai aš šitaip ir tikiuosi. Žmona, kada tau leido gultis ant soniuko?

mano ir pasigarbiniavę dar biggrin.gif ....aš buvau įsitikinus, kad reiks gulėt tik ant nugaros, bet 2 dieną po operacijos...sakau dieve kaip man sunku, ant nugaros uzmigt ir t.t.t. daktarėlis sako tai gulkitės ant šono blink.gif ko kankinatės, sakau o galima???????? sako jei tik Jums patogu galima....tai as ant dubens kaulo isiremiu pilvas kiek gulsčiau....bet siaubas kokia atgaiva....dabar jau miegu ant šono normaliai.............sveikinkit bis.gif: šian man 2 savaitės biggrin.gif ...pjuvis jau be pleistro 2 dienas, bamba be siūlų biggrin.gif sveika beveik biggrin.gif

QUOTE(hererra @ 2014 02 20, 09:18)
Baik tu irnesakyk.gif Pjūvio vieta mažiausiai skauda ir mažiausiai jautri būna biggrin.gif Nuo bambos žemyn viskas nutirpę būna iki pusės metų. Vat kur labiausiai nemalonu tai po krūtine ties skrandžiu, kur atkelta oda būna ir sukabinti raumenys. Tai nei čiaudėt negali, nei kosėt, nei galų gale nosies išpūst doh.gif Juoktis ir tai skauda blyn.... ir taip bent 2-3 savaites. Taip pat nervuoja tas pilvo tempimas, nepatogumas. Va tik dabar, kai po OP jau 3 mėn., man pradėjo šonai atsigaudinėt, jautresni ties pjūviu pasidarė, neskauda, tiesiog jaučiu, kai triūsai nuspaudžia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tep tep kosau čiaudau ir imu 2 rankom už pilvo dar ir pritupiu net.nu žodžiu kai nėščia, kai atrodo kad sučiaudėsi vaikas išlys lotuliukas.gif Juoktis galiu thumbup.gif
Niu nuraminai dėl tos pakilusios siūlės tai atrodo.......kaip suglaustos lupos kurios nori buciuotis biggrin.gif
Atsakyti
Zmona, te balioncika 4u.gif , su dviem savaitem. Aš gulciaus ant šono, jei ne papai. Dejau anatominius, tai bijau, kad pasisuks g.gif . Siaip visai gerai jaučiuosi, tik sulinkus ir greit pavargsta nugara. Turiu foto su korsetu telefone, nu bet įkelti nesigauna čia tiesiai į tema g.gif O kompas pirmam aukšte, nesirodau dar maziukui, uzlips ant galvos. Dar norisi šiek tiek tvirčiau jaustis.
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 20, 12:43)
Zmona, te balioncika 4u.gif , su dviem savaitem. Aš gulciaus ant šono, jei ne papai. Dejau anatominius, tai bijau, kad pasisuks g.gif . Siaip visai gerai jaučiuosi, tik sulinkus ir greit pavargsta nugara. Turiu foto su korsetu telefone, nu bet įkelti nesigauna čia tiesiai į tema g.gif O kompas pirmam aukšte, nesirodau dar maziukui, uzlips ant galvos. Dar norisi šiek tiek tvirčiau jaustis.

Ačiū 4u.gif
Ir pas man švieži naujučiai gražučiai........ir anatominiai biggrin.gif kai guliu ant šono juos gi žastas prilaiko...
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 20, 12:09)
Blyn susinervinau aggressive.gif KAS LINDOT PRIE MANO FOTKIŲ??? Aš netryniau pati tikrai blink.gif Su fotkėm čia jau yra buvę bajerių, nemokat naudotis - nelįskit!

Tavo fotkiu nera jau nuo uzvakar, jei gerai pomniu smile.gif pamaniau, kad pradejai priziureti albumukiu ir istrynei pati. Tik pamaniau, kad nesuprantu kam trinti, jei zymiai idomiau matyti pokyti, o ne vien grazu pilvuka.... mirksiukas.gif

Zmonyte, sveikinu su 2 savaicikem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 20 vasario 2014 - 12:13
QUOTE(virginp @ 2014 02 20, 12:05)
Tavo fotkiu nera jau nuo uzvakar, jei gerai pomniu  smile.gif pamaniau, kad pradejai priziureti albumukiu ir istrynei pati. Tik pamaniau, kad nesuprantu kam trinti, jei zymiai idomiau matyti pokyti, o ne vien grazu pilvuka....  mirksiukas.gif

Aš savo fotkių išvis nežiūriu albume, turiu namie pakankamai, kad ištyrinėt biggrin.gif Nu žodžiu, kažkam netiko, matyt. Gal išvis išimti visas g.gif Gal kas nori perimti fotkių tvarkymą, jeigu jau trynimai svetimų foto prasidėjo?
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 20, 13:17)
Aš savo fotkių išvis nežiūriu albume, turiu namie pakankamai, kad ištyrinėt biggrin.gif Nu žodžiu, kažkam netiko, matyt. Gal išvis išimti visas g.gif Gal kas nori perimti fotkių tvarkymą, jeigu jau trynimai svetimų foto prasidėjo?

Baik tik tai, kaip tvarkei taip ir tvarkyk toliau protest.gif
Gal cia vel tokie bajeriukai kaip anksciau, kad buvo (skaiciau ankstesnese temelese, kad buvo dinge kelios ft, kibo po to jos vel kazkaip atsirado...)
Prasymas naujokems, butu gerai, kad netrintumete ne savo mirksiukas.gif

O gal cia tiesiog fotki streikuoja?, nes albumelyje prie tavo vardo rodo, kad yra ikelta 10 files, o kai atidarai rodo tik 9 ft.... g.gif

Nu pas mane tai lyg viskas tvarkoj blink.gif
Kaip pas kitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 20 vasario 2014 - 12:59
Baikit panos kam trint svetimas nuotraukas gal tai tinklo klaida
g.gif nors hererai sakiau kad ir mano komentaras dingo bet tikrai nieko bloga net nepagalvojau bigsmile.gif reiks pasitikrinti ar mano visos nuotraukos yra biggrin.gif

O
e=virginp,2014 02 20, 13:34]
Baik tik tai, kaip tvarkei taip ir tvarkyk toliau protest.gif
Gal cia vel tokie bajeriukai kaip anksciau, kad buvo (skaiciau ankstesnese temelese, kad buvo dinge kelios ft, kibo po to jos vel kazkaip atsirado...)
Prasymas naujokems, butu gerai, kad netrintumete ne savo mirksiukas.gif

O gal cia tiesiog fotki streikuoja?, nes albumelyje prie tavo vardo rodo, kad yra ikelta 10 files, o kai atidarai rodo tik 9 ft.... g.gif

Nu pas mane tai lyg viskas tvarkoj blink.gif
Kaip pas kitas?
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 20, 14:34)
Baik tik tai, kaip tvarkei taip ir tvarkyk toliau  protest.gif
Prasymas naujokems, butu gerai, kad netrintumete ne savo  mirksiukas.gif

O gal cia tiesiog fotki streikuoja?, nes albumelyje prie tavo vardo rodo, kad yra ikelta 10 files, o kai atidarai rodo tik 9 ft....  g.gif

Nu pas mane tai lyg viskas tvarkoj  blink.gif
Kaip pas kitas?

Teisingai virginp sako, vyksta tinklo atnaujinimas, tai gali būti, kad kazkuriu foto nerodo, nors jos yra. Anksciau ne karta taip būdavo, bet vėliau atsiranda. Panos nereaguokit taip smarkiai, manau niekas jų netrina, atsiras vėliau mirksiukas.gif
Aš kai jau prieisiu prie kompo siusiu į mūsų gmaila ax.gif , o Herera sukels. Labai retai lendu į fotki, kažkaip visi vaizdeliai man ilgai galvoj išlieka
Atsakyti
Kraunu kelias foto šiandienos į albumą. nu strijų tai yra, ale ką jau. yra viena foto kur matosi šone prie rando kaip iš viršaus oda kabo, raukšlė tokia.
bitės liemens niekad neturėjau tai ir nėr, ale žiūriu kažkaip klubai gal pasiaurėjo, tai gerai jau dabar smile.gif visa subinė strijuota, kojos irgi, ale lašiakas nekab ant pilvo biggrin.gif
Atsakyti