Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Panos, as aapsiciupinejau vakar , kad man nuo bambos eina tokia guzuota linij a i virsu . Kazin cia kokie raumenys susiuti man jaucias ar koki slieka ten isiu vo ? Bis ki neramu blush2.gif per veidrodį, oda nesimato , bet užčiuopiu kazkokias nesamones labai aiskiai . Ar kas jautėt?
Atsakyti
QUOTE(tuja. @ 2014 02 24, 22:43)
Panos, as aapsiciupinejau vakar , kad man nuo bambos eina tokia guzuota linij a  i virsu . Kazin cia  kokie raumenys susiuti man jaucias ar koki slieka ten isiu vo ? Bis ki  neramu  blush2.gif  per veidrodį, oda nesimato , bet užčiuopiu  kazkokias nesamones labai aiskiai . Ar  kas jautėt?

lotuliukas.gif Čia tau dovanų! Jei rimtai, tai čia siūlė, raumenys siūti juk. Be to, man gydytojas sakė, kad tik patys vidiniai raumenukai tirpstančiais sukabinti, o išoriniai, kurie po oda yra, tai storais netirpstančiais. Pradžioj, t.y. kokius 3 mėn tik jie ir laiko plyšį, o paskui surandėja, apauga ir gaunasi didelis storas randas - sako, čia kad mus atsimintum biggrin.gif Žodžiu, viskas čia normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojazau , herera nuraminai mane mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif pasirodo ne tik aš ieškau sliekų užpakaly biggrin.gif biggrin.gif
Tuja, pabandyk pusiau atsilenkimą padaryt ir pasičiupyk po bamba žemyn - ten irgi randas raumens yra biggrin.gif

Atsakyti
Siandien mane perrisinejo ir ziuriu, kad tas randas gan aukstokai pas mane gavosi g.gif . Klausiu gyd ar triusikai man ji pasleps, sako nu turetu, gal krasciukai islys... Nu blyn... aisku jis mane jau perspejo pries po apie tai. Dzin gal... isbals ir nesimatys taip unsure.gif
Kita pirmad siulu traukimas smile.gif
Reikia kazkaip susikaupt nusiimt ta korseta ir pasifotkint. Nepaklausiau gyd, kas kiek dienu reikia persirist, t.y. persiklijuot tuos pleistrus?
Atsakyti
Sveikos,iki rudens pilvo nusipjaut neises,tai ir svorio mest nesugebu,ner motyvacijos sad.gif o taip noretusi jau sia vasara graziai but ax.gif

Graduated parasyk kaip tau sekasi,kaip randukas ? Tu vienintele pas TA dareisi,pasidalink patirtim prasau 4u.gif
Atsakyti
Laba vakareli,vis pradedu skaityt ir niekaip nebaigiu...Nu kaip jus visos gerai jauciates,net pavydziu!Siandien man savaite kaip pagrazinta,bet jauciuosi tai tikrai blogai-visur skauda,pykina,per diena gal kokius 5 kartus vos ne iki alpimo.Perrisime net negaliu akies krasteliu paziuret i randa,bet vyras mane priziuri ir sake pjuvis gana ilgokas bent jau pagal ji tai ten pat kur cezaris buvo tik keturgubai ilgesnis ir dar paporino,kad kairiajame sone tokios kaip rauksleles susimetusios.Kazin ar buvo kuriai taip?Tikiuosi pageres-turiu dar 1.5 sav po to vyras jau i reisa isvyks.Gyd pagyre tipo graziai gyja jokiu patinimu...Bet as manau ju ne negali but nes praktiskai nei valgau nei vaikstineju-i tulika ir tai tik su vyro arba mamos pagalba...Kazin ar ilgai man taip bus? Na ir sutapimas-kol suraiciau ogi jau is Awarded zinute apie mane imesta...Siai dienelei apie pati rezult nepasakysiu-matyt mano organizmas kovoja stipriai su tokiom permainom,nors po cezario aplamai nieko nejauciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graduated: 25 vasario 2014 - 22:32
QUOTE(graduated @ 2014 02 25, 22:26)
Laba vakareli,vis pradedu skaityt ir niekaip nebaigiu...Nu kaip jus visos gerai jauciates,net pavydziu!Siandien man savaite kaip pagrazinta,bet jauciuosi tai tikrai blogai-visur skauda,pykina,per diena gal kokius 5 kartus vos ne iki alpimo.Perrisime net negaliu akies krasteliu paziuret i randa,bet vyras mane priziuri ir sake pjuvis gana ilgokas bent jau pagal ji tai ten pat kur cezaris buvo tik keturgubai ilgesnis ir dar paporino,kad kairiajame sone tokios kaip rauksleles susimetusios.Kazin ar buvo kuriai taip?Tikiuosi pageres-turiu dar 1.5 sav po to vyras jau i reisa isvyks.Gyd pagyre tipo graziai gyja jokiu patinimu...Bet as manau ju ne negali but nes praktiskai nei valgau nei vaikstineju-i tulika ir tai tik su vyro arba mamos pagalba...Kazin ar ilgai man taip bus?                                              Na ir sutapimas-kol suraiciau ogi jau is Awarded zinute apie mane imesta...Siai dienelei apie pati rezult nepasakysiu-matyt mano organizmas kovoja stipriai su tokiom permainom,nors po cezario aplamai nieko nejauciau...

Aga matai turbut mintimis prisikvieciau smile.gif

Ale matai kaip visom skirtingai,na ,bet su kiekviena diena bus vis geriau 4u.gif ,o rezultatas tai kiek ziurineju fotkes pilvo plokstumas liuks,oda nekaba pas nei viena,bet randai pas visas auksciau, zemiau,kreivesnis, tiesesnis ,bet deja be rando nebus plokscio pilvo,gaila mazai fotkiu kaip atrodo randai po metu-dvieju.
As kai buvau pas TA sakiau parodykit man visokiu fotkiu,o ne tik parodiniu su idealiais randais,tai visokiu ir parode,buvo ir labai graziu,o buvo visai nekokiu,bet kaip suprantu cia jau nelabai nuo daktaro priklauso.
As jauciu kol nesukusiu pilnai taip ir neapsispresiu darytis ar ne ,gazdina mane tas randas kolkas labiau nei nukares pilvas blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

Šiandiena einu į konsultaciją pas M.. jaudinuosi...... unsure.gif
Atsakyti
Merginos ar yra dariusiu pilvus pas Bagdona(kazkaip anksciau jo nesvarsciau tai neisidemejau) ziuriu jis kita savaite irgi Londone bus. Idomu atsiliepimai ir Jankunas ziuriu i UK skraido.
Papildyta:
QUOTE(tatanka @ 2014 02 26, 11:17)
sveikos,

Šiandiena einu į konsultaciją pas M.. jaudinuosi......  unsure.gif

Nesijaudink,susirasyk klausimus,nes is jaudulio pamirsi daug ko paklaust.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 02 26, 12:33)
Merginos ar yra dariusiu pilvus pas Bagdona(kazkaip anksciau jo nesvarsciau tai neisidemejau) ziuriu jis kita savaite irgi Londone bus. Idomu atsiliepimai ir Jankunas ziuriu i UK skraido.
Papildyta:

Nesijaudink,susirasyk klausimus,nes is jaudulio pamirsi daug ko paklaust.

Kol nebuvo istrintos senos foto tai pas Bagdona tikrai buvo daug besidariusiu. Nu ir visai neblogi ir jo darbai. Bet paskutiniu metu kazkaip Kaunas isejo i lyderius smile.gif
As pati tik pradejus dometis zadejau pas B darytis, bet cia skaitydama ir foto apziurinedama po mazu perejau prie K.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 02 26, 18:58)
Kol nebuvo istrintos senos foto tai pas Bagdona tikrai buvo daug besidariusiu. Nu ir visai neblogi ir jo darbai.  Bet paskutiniu metu kazkaip Kaunas isejo i lyderius smile.gif
As pati tik pradejus dometis zadejau pas B darytis, bet cia skaitydama ir foto apziurinedama po mazu perejau prie K.

Bet tai kas per kiaule kuri istryne,taip gaila kai negalima daugiau daktaru darbu pamatyt sad.gif
Atsakyti