Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 23, 11:52)
Merginos, kaip kovojot su nugaros skausmu naktį? Migdomuju nebeturiu, ketanovo tabl padeda tik keliom valandom, neissimiegu ziauriai verysad.gif

gulk ant šono, o prie pilvo glausk pagalvę, kad ji prilaikytų
Atsakyti
Ai jo, ant šono gulint reik pagalvių visokių. Man nerealiai pasiteisino dar nėštumo meetu pirkta grikinė pagalvė, tokia ilga kaip gyvatė. Dar ir adbar su ja miegu - fantastika kaip patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 02 23, 17:53)
gulk ant šono, o prie pilvo glausk pagalvę, kad ji prilaikytų

Man asmeniskai pagalviu reikejo is nugaros puses, o ne is pilvo, nes gulejau ant soniuko, bet truputi daugiau pasisukusi link nugarikes biggrin.gif Man buvo baisu prispausti papulius ir tempe juos labiau nei pilva ax.gif
Atsakyti
Oi, kaip aš jums pavydziu to gulejimo ant šono. Man dėl papu neleido gult ant šono 2 sav. Rytoj tik savaite bus doh.gif . Taip pat rytoj vaziuosiu į masaza, poryt pasirodysiu gyd ir dar gausiu masaza. Nu bet sianakt praktiškai nemiegojau, nugara atrodo net svilina, kaip beatsigulciau vistiek skauda verysad.gif . Bandžiau pusiau ant šono, tai nlb patiko. Sianakt bandysiu kitoj lovoj ir mama sakė duos kažkokia tabletyte atpalaiduojancia, tikiuosi miegosiu unsure.gif

Vis dar nepavyksta nusipraust be korseto, staigiai Pakuojuos atgal ir prausiuos tik apačią ir viršų, vidurio nelieciu. Bet jau kaip atsibodo šitaip zaist doh.gif . Laukiu nesulaukiu pagerejimo.... Siaip tai nėra labai blogai, tik ta nugara...
Atsakyti
Laikykis brangioji biggrin.gif syiprybes tau thumbup.gif
Ir vis galvok kokia grazuole atsigavus pavasari lekiosi tongue.gif

QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 23, 19:57)
Oi, kaip aš jums pavydziu to gulejimo ant šono. Man dėl papu neleido gult ant šono 2 sav. Rytoj tik sadvaite bus doh.gif . Taip pat rytoj vaziuosiu į masaza, poryt pasirodysiu gyd ir dar gausiu masaza. Nu bet sianakt praktiškai nemiegojau, nugara atrodo net svilina, kaip beatsigulciau vistiek skauda verysad.gif . Bandžiau pusiau ant šono, tai nlb patiko. Sianakt bandysiu kitoj lovoj ir mama sakė duos kažkokia tabletyte atpalaiduojancia, tikiuosi miegosiu unsure.gif

Vis dar nepavyksta nusipraust be korseto, staigiai Pakuojuos atgal ir prausiuos tik apačią ir viršų, vidurio nelieciu. Bet jau kaip atsibodo šitaip zaist  doh.gif . Laukiu nesulaukiu pagerejimo.... Siaip tai nėra labai blogai, tik ta nugara...

Atsakyti
Sveikos, na sianakt jau miegojau. Nzn kas padejo ar mamos tabletyte ar kita miegojimo poza, bet jau jauciuos kaip zmogus thumbup.gif . Mazius uzmigs bandysiu plaut korseta kur susitepe nuo limfos istraukus drenus, tikiuosi jau pavyks siandien biggrin.gif
Dar toks pamastymas... Jeigu daryti vienguba op, tai tas sveikimas butu baika, nes puse kuno sveiko. O dabar pirma savaite tokia invalidiska unsure.gif
Siandien jau man savaite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 24, 14:48)
Sveikos, na sianakt jau miegojau. Nzn kas padejo ar mamos tabletyte ar kita miegojimo poza, bet jau jauciuos kaip zmogus thumbup.gif . Mazius uzmigs bandysiu plaut korseta kur susitepe nuo limfos istraukus drenus, tikiuosi jau pavyks siandien biggrin.gif
Dar toks pamastymas... Jeigu daryti vienguba op, tai tas sveikimas butu baika, nes puse kuno sveiko. O dabar pirma savaite tokia invalidiska unsure.gif

Bajotaite, viskas, nuo siandien bus tik gerejimas wub.gif

Pats baisumas jau praeirtyje.

O ant sono, tai neledzia labai pinai ant sono, bet pasisaugant papulius, kad neisstumpt ju is vietos, bandyk, kad ir pagalvem apsikaisiok, kag ir po krutine , bet tikrai bandyt, paciai bus geriau.

Sveikatos Jums, naujosios grazuolės 4u.gif
Atsakyti
na pagaliau išsimiegojai drinks_cheers.gif žinok ir viena dalis man buvo savaite invalidiskai doh.gif šiandien pirma diena jau dirbu, puse dienos vaikščiojau, bet kita kabinete prie kompo, vistiek noriu namo prigult verysad.gif
panos ar jus bambos specialiai niekuo netepėt? nes man būtent bambai išrašė antibiotiką, sakė, ten daugiausiai prisikaupia g.gif

QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 24, 12:48)

Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 24, 11:48)
Jeigu daryti vienguba op, tai tas sveikimas butu baika, nes puse kuno sveiko. O dabar pirma savaite tokia invalidiska unsure.gif

Bet turėtų guosti tai, kad pačios sunkiausios dienos jau praeityje mirksiukas.gif Taip, tikrai tikiu, kad dviguba OP yra sunkiau poto, bet dabar jau tik gerės su kiekviena diena, o džiaugsmo ir palengvėjimo vis daugės thumbup.gif

QUOTE(Šeimynėlė @ 2014 02 24, 16:05)
panos ar jus bambos specialiai niekuo netepėt? nes man būtent bambai išrašė antibiotiką, sakė, ten daugiausiai prisikaupia g.gif

Prisikaupia ko? Kol yra siūlai, tai perrišinėdama purkšdavau tik antiseptiką, kaip ir visam pjūviui, o kai siūlus ištraukė, tai niekas ten nesikaupia biggrin.gif nesupratau, ar pūliai kokie turėtų kauptis, ar nešvarumai šiaip g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 24, 17:26)
Bet turėtų guosti tai, kad pačios sunkiausios dienos jau praeityje mirksiukas.gif Taip, tikrai tikiu, kad dviguba OP yra sunkiau poto, bet dabar jau tik gerės su kiekviena diena, o džiaugsmo ir palengvėjimo vis daugės thumbup.gif
Prisikaupia ko? Kol yra siūlai, tai perrišinėdama purkšdavau tik antiseptiką, kaip ir visam pjūviui, o kai siūlus ištraukė, tai niekas ten nesikaupia biggrin.gif nesupratau, ar pūliai kokie turėtų kauptis, ar nešvarumai šiaip g.gif ?

Man kai istrauke siulus liepe purksti tuo paciu dezinfektantu ir pasivalyti su ausu krapstukais smile.gif
Atsakyti
Man ir sake tuo dezinfektantu, tada randa pleistru uzklijuoti o bamba oxycortu patepti g.gif
Del to ir klausiu jusu grazuoles bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(virginp @ 2014 02 24, 17:42)
Man kai istrauke siulus liepe purksti tuo paciu dezinfektantu ir pasivalyti su ausu krapstukais  smile.gif

Atsakyti
Buvau masaziuke, po jo isejau praktiskai tiesi bigsmile.gif . Taip atpalaidavo, pilvo paputima ir tempima nueme thumbup.gif . Ryt pas daktariuka smile.gif
Atsakyti