Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(graduated @ 2014 02 25, 22:26)
<....>sone tokios kaip rauksleles susimetusios<...>

pas mane buvo ir yra abiejuose šonuose
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 02 27, 11:46)
pas mane buvo ir yra abiejuose šonuose

Pas mane irgi yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 27, 14:10)
Pas mane irgi yra  rolleyes.gif

Ei merginos, o kaip tos rauksles eina??? blush2.gif i virsu ar i sonus?
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 02 27, 13:57)
Ei merginos, o kaip tos rauksles eina??? blush2.gif i virsu ar i sonus?

user posted imageuser posted image kadangi aš neturiu prieigų prie albumo ir tikriausia neatinka nuotraukos reikalavimų, tai parodau tiesiogiai ir raukšleles šonuose ir visą pilvą, jei blogai pasielgsiu prašau moderatorių- trinkite..., paslapčių neturiu , į albumų peripetijas nesiveržiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beili: 27 vasario 2014 - 19:15
user posted image o čia toks pilvas po operacijos- 6 savaitės
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2014 02 27, 20:27)
[/img] o čia toks pilvas po operacijos- 6 savaitės

realus vaizdas tik po gero pusmecio bus smile.gif lyginasi tos rauksles kai kuriom. buvo cia nuotrauku, kur visa siule labai banguota, bet su laiku akivaizdziai pagrazejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš 3 savaičių proga pasidemonstruoju savo džiaugsmą smile.gif va koks skirtumas biggrin.gif

Tai va čia zmonike biski pavalgius ir su prakeiktais push-up'ais 2013. rugpjuti smile.gif
user posted image

tada 3 men intensyvus sportas....... pora plastikų ir

VUALIA

čia šiandien tėp jau sutapo ka su ta pačia bliuske biggrin.gif
user posted image

beili kokia ilga tavo siule g.gif mano baigiasi ties kauliukais dubens...gal čia foto taip atrodo g.gif aš maniau, kad dėl to, kad prisiprasiau trumpesnės siūlės, kad niekur nelistu man garbanėlių yra........tai ir ant tokios ilgos siūlės yra raukšlių...kaip idomiai g.gif aš tai isitikinus, kad viskas išsities ir išsilygins...bet kokiu atveju taip 100 kart geriau biggrin.gif
Atsakyti
Zmona nusuper thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man taip pat sake darys dar i sonus pjiuvius, nes turiu daug labai odos, kuria reikia pasalinti, kad grazu butu.. tam pas ka jos maziau, tie ir pjuviai mazesni... o ir sake pjuvis ant gaktos pakankamai zemai butu, nes turiu daug labai laisvos odos, kad viskas i virsu neiskiltu.... rolleyes.gif

dabar deliuojuosi viska galvoje, ir laukiu atsakymo del datos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2014 02 27, 19:11)

Pas ka daryta? Labai zemas randas thumbup.gif

Zmona super thumbup.gif
Atsakyti
Vaje merginos kokios jus grazios ir sveikos!Dziaugiuosi uz jus!O as tai....Ech :-( ...Man rodos anksciau kazkuri mergina rase kad buvo zemai randas po to sukilo pasikraipe ir pasiplete.Atleiskit kad nepamenu vardu,bet jauciu ir man tas pats bus.Tuoj dvi savaiteles kaip po op,o dar nepajudu!Nuo pat pirmos dienos nezmoniskas tempimas.Nors paciupinus jauciu kad pjuvis visai zemai bet kol pasveiksiu itariu pakils iki papu :-( ar nebus gyd persistenges kazin?O del rauksleliu-tai kazkaip ramiau pasidare,kai pasipasakojot kad ir pas jus truputelis ju yra.
Atsakyti

QUOTE(graduated @ 2014 02 27, 22:51)
Vaje merginos kokios jus grazios ir sveikos!Dziaugiuosi uz jus!O as tai....Ech :-( ...Man rodos anksciau kazkuri mergina rase kad buvo zemai randas po to sukilo pasikraipe ir pasiplete.Atleiskit kad nepamenu vardu,bet jauciu ir man tas pats bus.Tuoj dvi savaiteles kaip po op,o dar nepajudu!Nuo pat pirmos dienos nezmoniskas tempimas.Nors paciupinus jauciu kad pjuvis visai zemai bet kol pasveiksiu itariu pakils iki papu :-( ar nebus gyd persistenges kazin?O del rauksleliu-tai kazkaip ramiau pasidare,kai pasipasakojot kad ir pas jus truputelis ju yra.

Viskas bus liuks,nepergyvenk anksiu laiko 4u.gif

As kiek skaitau tai kaip supranktu cia ne nuo gydytojo priklauso ar kils randas ar ne ,cia jau nuo organizmo. Ar as klystu ?
Atsakyti