QUOTE(Bajoraite @ 2014 03 08, 21:38)
Vilniuje masazo kaina ~50 lt, trukme 30 min. Kaina priklauso nuo konkretaus atvejo. Man eme 50 lt. Jeigu domina parasysiu telefoniuka masazistes.
Saulyte, kaip tau sekasi? Man idomu, kas buvo po dvigubos op, kaip jauciates laikui begant? Man tuoj 3 sav, dar nemiegu ant sono

, nepatogu.. lyg ir tie rudi pleistrai tempia , verzia... Kada tu jau miegojai ant sono? Kaip su vaikuciu, kilnoji jau turbut, ar jauti kokiu nepatogumu, tempimu ar dar kazka? Man atrodo, kad as amzinai taip jausiuos... ilgiau pavaikstau, pavargstu, sunku giliai kvepuot su ta liemenele, sulinkstu galu gale... Siandien apejau ratuka aplinkt kvartala, tai gryzau kaip senike,sulinkau, randa dilgcioja...
As viena is tu laiminguju, tikrai gerai jauciausi. Ant sono su pagalviu pagalba atsiguliau gal po 2 sav. O jau normaliai gal tik po 4 sav. Ant pilvo miegot pradejau visai neseniai, nes baisu del papuliu buvo

o savo maziuka pradejau kilnoti lygiai po 5 sav. Neturejau pasirinkimo, visa pagalba iskeliavo i lt, o vyras dirbo.

bet tuo metu maziukas svere gal kokius 8 kg, tai stengiausi daug netasyt, tik tekdavo i antra auksta nesioti, nes jisai nevaiksciojo. Bet tfu tfu tfu jokiu randu platejimu nera

pilvo randas plonytis, bet dar ryskiai bordo spalvos
pilvu esu 99% patenkinta, o (.)(.) Dar nezinau, manau reikes korekcijos, nes vienas papulis turi tokia ausyte, padarysiu foto i albumuka, net nezinau kaip paaiskint.
Papildyta:
QUOTE(Awarded @ 2014 03 08, 23:02)
Nesideginu,ant saules beveik nebunu,maudytis cia nera kur,jokiu ezeru,jura irgi man cia tik braidziojimui tinka,bet va vaikus veziot i mokykla ir pasimt tai bus per karsta,kondiske sugedus masinoje,bet blin jei bus tokia vasara kaip anais metais buvo tai bus abidna ,kad nesidariau. Tik liepos pabaigoje pas mus atsilo,o iki tol lietus ir vejai buvo. Sportuot be sansu,tingine esu,nebent i sale galeciau eit,va ten tai tikrai kaifuodavau,bet deja 4 mazi vaikai,galimybiu jokiu

Zodziu nezinau kaip cia man suderint.
Kiek laiko vaisciot su korsetu reik ?
Awarded, is kurio tu miesto? As gyvenu uk pietuose, nu tikrai daryciausi op nors ir geguzes menesi, nera jau cia taip karsta.

vistiek vaikai cia mokosi iki liepos galo, tai atostogu negalesi tureti iki to. O jau rugpjuti visu grazumu i bet koki pajuri ar i savo gardena