Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Awarded @ 2014 03 10, 11:04)
thumbup.gif  saunuole
As del karscio galvojau,kad gal tas randas gali susti ir negyti,priziurejau nete fotkiu kur skyles kiauros pasidaro,tai ir pagalvojau,ar karstis -sukaitimas negali pakenkt. Nors ant saules kaip ir sakau praktiskai nebunu,bet va masinoje vaikus nuvest -parvest tai tikrai pekla,bet turbut nieks nedarytu plastiniu vasara jei tai galetu randui pakenkt g.gif

Nu gal kazkiek karsciau su korsetu bet tikrai jau vanduo per nugara nebego smile.gif ir tam randui is vis nieko. O tos skyles tai pasidaro del isimetusios infekcijos. Bet jei normaliai priziuri perklijuoji ta randa ir viskas buna gerai smile.gif
Man labai didelio diskomforto del to korseto nebuva dar ir todel kad as ir siaip del to isvirtusio pilvo nesiodavau is lindexso pedkelnes tokias kur iki krutines uzsitempia ir apspaudzia pilva (net ir vasara nes tada ypac per maikes matydavos baisumas) tik vasarai imdavau tas be pedu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 03 10, 10:04)
As del karscio galvojau,kad gal tas randas gali susti ir negyti,priziurejau nete fotkiu kur skyles kiauros pasidaro,tai ir pagalvojau,ar karstis -sukaitimas negali pakenkt. Nors ant saules kaip ir sakau praktiskai nebunu,bet va masinoje vaikus nuvest -parvest tai tikrai pekla,bet turbut nieks nedarytu plastiniu vasara jei tai galetu randui pakenkt g.gif

Aš pritariu Monterai, kad tikrai nebus jau tokių bėdų, jeigu laiku perrišinėsi ir prižiūrėsi. Tarkim aš perklijuodavau kad 2-3 dienos, tai vasarą galima ir kasdien apipurkšti dezinfektantu ir perklijuot šviežiai, jeigu bijau infekcijos. Taip, gal šiek tiek ir nepatogiau, nes po plonais ir atvirais drabužėliais persišviečia visokios korseto šleikos, bet man atrodo, tai čia mažiausias rūpestis, kai žinai, jog po porsos mėnesių būsi šimtą kartų gražesnė.... tongue.gif

Bajoraite, tikrai viskas praeis. Juk kasdien jauties geriau mirksiukas.gif Prisimink, kaip jauteisi pirmas dienas ir viskas bus aišku kokiu greičiu viskas gerėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 03 10, 10:04)
thumbup.gif  saunuole

aš liepos 19 dariaus, per karščius, visą rugpjūtį (kai grįžau namo) pas mus karšta buvo. tikrai nešuto.
dėl vaikų vėžinimo... pasiruošk bent 2-3 sav, kad gulinėsi, ir kažkas vaikus vežios - neapsikrauk tuom. nes tikrai reiks pailsėt, kad sugytum.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Bajoraite @ 2014 03 08, 21:38)
Vilniuje masazo kaina ~50 lt, trukme 30 min. Kaina priklauso nuo konkretaus atvejo. Man eme 50 lt. Jeigu domina parasysiu telefoniuka masazistes.

labai noriu kontaktu i az.. mirksiukas.gif kokiam rajone ji darbuojasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 03 10, 12:42)

Bajoraite, tikrai viskas praeis. Juk kasdien jauties geriau mirksiukas.gif Prisimink, kaip jauteisi pirmas dienas ir viskas bus aišku kokiu greičiu viskas gerėja biggrin.gif

Na tikrai prisiminus pirmas dienas ir dabar, tai nera ka lygint biggrin.gif Truksta tos energijos tik ax.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 03 10, 13:46)
Laba,
labai noriu kontaktu i az..  mirksiukas.gif  kokiam rajone ji darbuojasi?  blush2.gif

Parasysiu mirksiukas.gif

Siandien jau 3 sav, laukiau kaip vaikas Kaledu lotuliukas.gif . Siandien ta diena, kai galejau nusilipt rudus pleistrus nuo krutines. Vaizdelis nekoks, oda issuto po jais, spuogeliais nuseta, zaizdeliu smulkiu yra doh.gif , ir visi pleistru klijai dar ant odos pasiliko doh.gif Sveiciau sveiciau, ale vis tiek kimba dar. Issiploviau korseta, tokia sviezi jauciuos bigsmile.gif
Tas pilvas toks idomus g.gif , is priekio vaizdelis geras, bet paziurejus sonu... nu tokia backute unsure.gif Toks kazkoks paburkes, nera to lieknumo schmoll.gif . Ar cia taip turi but? Skysciu lygtai nesikaupia, nes pilvas minkstas, skysciai duoda kietuma, vakarais dar issimasazuoju del visa ko.
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 03 10, 13:22)
Tas pilvas toks idomus  g.gif , is priekio vaizdelis geras, bet paziurejus sonu... nu tokia backute  unsure.gif Toks kazkoks paburkes, nera to lieknumo  schmoll.gif . Ar cia taip turi but? Skysciu lygtai nesikaupia, nes pilvas minkstas, skysciai duoda kietuma, vakarais dar issimasazuoju del visa ko.

Jo, žinok, taip būna smile.gif Man iki 3-jų mėnesių pilvas tik iš priekio patiko... Taigi vis dejavau, kad apačia pūsta, ir šiaip iš šono kažkoks visiškai pilvas kvailai atrodė - krūtinė, tada groblai, tada perlenkta ir pertempta iki bambos, o apačioj kaip kopūstų pririjus, net įtraukt negalėjau (!) doh.gif Vaizdas kaip šuo kurtas toks perkaręs būna, tik aš nebuvau dar ir perkarus, o tokia perlenkta kažkokia ir išpūsta...O va štai dabar jau einant 4-tam mėnesiui į pabaigą tai tikrai jaučiuos ir matau, kad vaizdas uch kaip pagerėjo - tinimų visai nėra, pilvas lygus darosi ir įtraukt galiu. Žodžiu, dabar pamenu kaip Agnestar ir Montera sakė, jog tas tikrasis vaizdas tik apie 4-tą mėnesį ir pasirodo... teisios jo buvo biggrin.gif Kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Man pora savaiciu liko... Kuo toliau tuo baisiau. Kazin kaip reikes nakti pries op uzmigti. Patarkit:
1. ka veztis i ligonine?
2. Ka be pagalbos priziurint vaikus pasiruosti namuose (kokiu med priemoniu nusipirkti) ?
3. Kiek pamenu gyd sake kad ilgai gulineti po op nepatartina. Bet dabar skaitau kad vis tiek lakstyti neiseina. Tai kiek mazdaug laiko gulinejat, ilsites per para pirma savaite (nes as tokia optimiste jau tikejausi namu ruosos darbeliai smulkiais uzsiimti biggrin.gif)?
Oi kaip neramu....
Atsakyti
gebene78, kur operuosies, kokioj klinikoj?
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2014 03 10, 17:36)
Man pora savaiciu liko... Kuo toliau tuo baisiau. Kazin kaip reikes nakti pries op uzmigti. Patarkit:
1. ka veztis i ligonine?
2. Ka be pagalbos priziurint vaikus pasiruosti namuose (kokiu med priemoniu nusipirkti) ?
3. Kiek pamenu gyd sake kad ilgai gulineti po op nepatartina. Bet dabar skaitau kad vis tiek lakstyti neiseina. Tai kiek mazdaug laiko gulinejat, ilsites per para pirma savaite (nes as tokia optimiste jau tikejausi namu ruosos darbeliai smulkiais uzsiimti biggrin.gif)?
Oi kaip neramu....

1. telefoną
2. nieko. jei ko reiks, nupirks pagalbininkai smile.gif
3. reik ilsėtis, sėdėt nėr gerai daug, o ir lakstyt nepatartina. porą sav pagulinėt tai reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2014 03 10, 18:36)
1. ka veztis i ligonine?
Oi kaip neramu....

Ziurint kurioj klinikoj operuosies bigsmile.gif
1. Telefonas, pakrovejas (nes mes butinai noresime zinoti kaip tu laikaisi po op biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
2. Dregnu serveteliu (as turejau veidui ir intymiai higienai) ir jei plaukai greitai riebaluojai, gali pasiimti sausa sampuna, man praverte, pirkau Eurokose smile.gif
3. Knyga, jei megsti paskaityti, nes man telikas atsibodo ir nelabai megstu ji ziureti smile.gif
4. Kojines siltesnes (aisku vilnoniu nereikia)
Visa kita rasi klinikoje, na bent "Grozio chirurgijoj" viskas buvo.
Nebijok, nebedaug liko laukti ir busi sau pati pati graziausia!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 10 kovo 2014 - 19:16
user posted image

mano beveik 8 mėn pilvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 03 10, 01:11)
As taip ziauriai norejau tos operacijos kad buciau iki Kauno pesciom nuejus smile.gif Tai man buvo nesvarbu nei tos atostogos nei jura kad tik to baisaus pilvo neliktu. biggrin.gif

Kaip as Jus suprantu smile.gif as irgi ziauriai noriu, bet kai pagalvoju kas prasides suzinojus vyro giminei doh.gif nes mums tai didele suma doh.gif
Ten juk niekas nesupras, kad man dar 30 nera, o pilvas kaip 6 menesi ir visas strijose sad.gif jei kur iseinu nesioju gracijas, bet kad is ju naudos gerus 3-4men buna, o po to issitampo ir vel pirk nauja, kuriu kainos doh.gif Su pigesnem ir tiek nepravaiksciosi, o jau per karscius su tais korsetais atrodo nualpt galima sad.gif jau nekalbu, kad jei tai formuojancios kelnaites kiekviena karta i tulika einant turi kaip kopustas kelis sluoksnius nusimaut doh.gif bet kaip visada viskas remiasi i pinigus sad.gif
Atsakyti