Labas rytas merginos,2 kart mama, koks grozis pas jus!!!Man geda klausti,bet gal galite kuri nors i AZ imesti paaiskinima kaip reikia nuotrauka ideti tiesiai i temute?Labai dekoju!Ir dar-as jau nuo siandien pasilikau viena,mano pagalba isvaziavo i darba :-( kazin kaip as cia su savo supermenais susitvarkysiu...
QUOTE(beili @ 2014 03 10, 19:12)
gebene78, kur operuosies, kokioj klinikoj?
Operuosiuosi Grozio chirurgijoje

QUOTE(2_kart_mama @ 2014 03 10, 19:37)
Aciu labai

QUOTE(virginp @ 2014 03 10, 20:15)
"Grozio chirurgijoj" viskas buvo.
Nebijok, nebedaug liko laukti ir busi sau pati pati graziausia!!!
Nebijok, nebedaug liko laukti ir busi sau pati pati graziausia!!!

QUOTE(2_kart_mama @ 2014 03 10, 20:28)
Grazuolis

QUOTE(gebene78 @ 2014 03 10, 17:36)
Man pora savaiciu liko... Kuo toliau tuo baisiau. Kazin kaip reikes nakti pries op uzmigti. Patarkit:
Oi kaip neramu....
Oi kaip neramu....

QUOTE(tatanka @ 2014 03 11, 15:36)
Nenoriu

Kad ir kaip baisu butu, geriau jau anskciau, dar menesi kauptis operacijai...

QUOTE(Rufi @ 2014 03 10, 22:18)
Kaip as Jus suprantu
as irgi ziauriai noriu, bet kai pagalvoju kas prasides suzinojus vyro giminei
nes mums tai didele suma
Ten juk niekas nesupras, kad man dar 30 nera, o pilvas kaip 6 menesi ir visas strijose
jei kur iseinu nesioju gracijas, bet kad is ju naudos gerus 3-4men buna, o po to issitampo ir vel pirk nauja, kuriu kainos
Su pigesnem ir tiek nepravaiksciosi, o jau per karscius su tais korsetais atrodo nualpt galima
jau nekalbu, kad jei tai formuojancios kelnaites kiekviena karta i tulika einant turi kaip kopustas kelis sluoksnius nusimaut
bet kaip visada viskas remiasi i pinigus 

Ten juk niekas nesupras, kad man dar 30 nera, o pilvas kaip 6 menesi ir visas strijose

dėl giminės... pasakykit, kad gavot dovaną - pvz laimėjot konkurse 50 proc nuolaidą.
QUOTE(graduated @ 2014 03 11, 08:14)
Labas rytas merginos,2 kart mama, koks grozis pas jus!!!Man geda klausti,bet gal galite kuri nors i AZ imesti paaiskinima kaip reikia nuotrauka ideti tiesiai i temute?Labai dekoju!Ir dar-as jau nuo siandien pasilikau viena,mano pagalba isvaziavo i darba :-( kazin kaip as cia su savo supermenais susitvarkysiu...
aš google photo upload suvedžiau ir pirmam pasitaikiusiam įkėliau
QUOTE(Monika74 @ 2014 03 11, 18:20)
Moterys jūs man paaiškinkite kam tos baimės,kam visa tai,noriu jums pranešti apie naujovę grožio industrijoje,kuri greitu laiku išviso pakeis plastines operacijas.
Dabar netik pilvuka išgrąžinti per trumpa laiką , bet ir panaikinti strijas ar celiulita 3 stadijos be jokių skausmų ar reabilitacijų o taipat sutaupant kelis kartus.
Siūlau jus išmeginti BIOTEB tai atstoja riebalų siurbimus ir kitus patempimo metodus.
Plačiau pasiskaitykite čia http://www.asgrozioc...-viska-placiau/
Ka jūs apie tai mąstote?
Dabar netik pilvuka išgrąžinti per trumpa laiką , bet ir panaikinti strijas ar celiulita 3 stadijos be jokių skausmų ar reabilitacijų o taipat sutaupant kelis kartus.
Siūlau jus išmeginti BIOTEB tai atstoja riebalų siurbimus ir kitus patempimo metodus.
Plačiau pasiskaitykite čia http://www.asgrozioc...-viska-placiau/
Ka jūs apie tai mąstote?
atsakysiu rimtai, be išvedžiojimų. mano pilvo jūsų procedūra nebūtų pataisius.
dažnai pilvo oda nukarus būna ir raumenys išsiskėtę.
ir paskutinis dalykas - kiek reik tų proc ir kiek jos kainuoja? ir ar galit pasakyt - taip, po procedūrų TIKRAI bus TOKS rezultatas? nes chirurgai tą pasako.
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 03 11, 20:07)
atsakysiu rimtai, be išvedžiojimų. mano pilvo jūsų procedūra nebūtų pataisius.
ir paskutinis dalykas - kiek reik tų proc ir kiek jos kainuoja? ir ar galit pasakyt - taip, po procedūrų TIKRAI bus TOKS rezultatas? nes chirurgai tą pasako.
Va butent joks pavirsinio poveikio aparatas negali susiut issiskyrusiu pilvo raumenu, ar sutvarkyt isvarzos. Mes cia ne del pavytusios odos tokiais pjaustymais uzsiiminejam. Ir tikrai nesutrauks didziulio odos pertekliaus.
Gal ir odos kokybe pagerina, bet cia mes su rimtesnem bedom.
QUOTE(Montera @ 2014 03 11, 20:14)
Va butent joks pavirsinio poveikio aparatas negali susiut issiskyrusiu pilvo raumenu, ar sutvarkyt isvarzos. Mes cia ne del pavytusios odos tokiais pjaustymais uzsiiminejam. Ir tikrai nesutrauks didziulio odos pertekliaus.
Pritariu Monterai

Netikiu tokiom procedurom

aš kažkada dariaus su infraraudonais spind masažą, kur man garantavo, kad po 10 proc riebalai apie randą dings... po 7 proc (po 100 lt) mečiau tą reikalą... nes nieko nieko nepasikeitė...
Na tikėjimas yra viena o rezultatai yra kita
Ši technologija įsiskverbia gyliai į paodinį sluoksnį ir tvarko visas problemas,tiek su nukarusia oda,tiek su krūtimis.
Nebūkime tokios skeptikės naujai informacijai
Rekomenduoju nes tai išbandyta,šia naujove jau naudojasi visame pasaulyje,tačiau lietuvoje tai dar tabu.
Ilga laiką jau buvo galvota kaip pakeisti skalpelį į neskausmingą bereabilitacinę procedūrą ir manau jiems pavyko,susitvarkiau aš pilvuka.

Rekomenduoju nes tai išbandyta,šia naujove jau naudojasi visame pasaulyje,tačiau lietuvoje tai dar tabu.
Ilga laiką jau buvo galvota kaip pakeisti skalpelį į neskausmingą bereabilitacinę procedūrą ir manau jiems pavyko,susitvarkiau aš pilvuka.
QUOTE(Monika74 @ 2014 03 11, 23:11)
Ši technologija įsiskverbia gyliai į paodinį sluoksnį ir tvarko visas problemas,tiek su nukarusia oda,tiek su krūtimis.

Sveikinam, Monika74, tave

QUOTE(Monika74 @ 2014 03 11, 22:11)

tai dar kartą - kiek kainavo?
ir sakau asmeniškai - MAN pilvo nebūtų sutvvarkę, nes ant jo randas buvo. toms, kurios su skyle kelių cm irgi nesutvarkys.
jei kažkiek lašinuko yra tai gal ir patvarko.